Šta li Vanića čeka? Vojvodina će ''ako treba'' svakog dana menjati trenere?!

Autor: Darko Mitrović
subota 01.07.2017.
10:37
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Jasna poruka iz uprave Vojvodine, neće im biti nikakav problem da i dalje traže najbolje rešenje za trenera njihove ekipe, sve dok ga konačno ne pronađu.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Povezane vesti

Tokom prolećnog dela sezone, Aleksandar Veselinović je na klupi Vojvodine proveo samo 17 dana, nasledio ga je Radoslav Batak, koji je uključujući i letnju pauzu, uspeo da se zadrži jedva dva meseca na toj poziciji.

Javnost je iznenađena najnovijim dešavanjima u Vojvodini i Batakovim odlaskom posle pobede nad Ružomberokom (2:1) u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a zašto je do rastanka došlo, u izjavi za ''Blic'' je objasnio predsednik Nadzornog odbora novosadskog superligaša Dragoslav Vuković.

''Posle utakmice sam pokušao da mu ukažem na neke stvari. Uspeo sam samo jednu rečenicu da kažem - da sam razočaran ishodom utakmice. Batak je ustao i rekao: 'Niste zadovoljni? E, pa onda tražite novog trenera'. Naša diskusija nije trajala ni minut.

Valjda je normalno da diskutujemo poosle meča i da sukobimo mišljenja. Nije Vojvodina samo trener. Valjda ima i nas koji vodimo klub, i mi se nešto pitamo. Ne razumem tu Batakovu sujetu.

Zbog nekih poteza koje je vukao u finišu utakmice i primljenog gola, doveo nas je u situaciju da se ozbiljno brinemo u revanšu. Batak je trener početnik, nismo ga zatekli u klubu, već smo ga mi doveli. Dužan je bio da nas sasluša'',
smatra Vuković.

On je svestan kakve su reakcije u javnosti posle svega, ali ako to ponovo bude bilo potrebno, uprava Vojvodine se neće libiti da i dalje traži nova rešenja. Jer, evropski cilj se zna, iako su ''Lale'' ovog leta ostale bez nekolicine stnadardnih igrača iz prošle sezone (Meleg, Paločević, Babić, Puškarić, Knežević...)

''Neko će reći da je ovo presedan srpskog fudbala, ali ljudi moraju da shvate da za cilj imamo ulazak u Ligu Evrope i ako treba, menjaćemo trenere svaki dan dok ne nađemo onog koji ima sve potrebne kvalitete da sa klupe vodi klub kakav je Vojvodina'', zaključuje Vuković.

Slično razmišlja i predsednik kluba Dušan Mijić.

''Vojvodina nije igračka, već klub sa ograničenim resursima. Snalazimo se preko štapa i kanapa i ne možemo sebi da dozvolimo luksuz da već u prvom kolu dovedemo u pitanje opstanak u kvalifikacijama za Ligu Evrope'', poručio je Mijić.

Dakle, jasno je da se novi trener Vojvodine Nenad Vanić prihvatio veoma teškog zadatka, pa se opravdano može postaviti pitanje šta će biti sa njegovim statusom u klubu ako Vojvodina ne uspe da se plasira u drugo kolo kvalifikacija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RašaNoviSad
Monday, 03.07.2017
21:06

e pumpadžija nisi ti Vojvodina i koliko se sećam ti si bio tuženod strane kluba za nekakve menice??

avatar
brat
Saturday, 01.07.2017
15:31

ček, prodali ste najbolje igrače a ganjate LE ? ma daj uozbilji se, nije ti trener ništa kriv, dovedi prava pojačanja dostojna imena i renomea kluba pa onda pametuj

avatar
Ton4i
Saturday, 01.07.2017
13:15

Pa ako cemo iskreno,da ja pobedim u bitnom mecu kuci sa 2:1,i to nakon rasprodajom najboljih igraca,i da mi pritom prigovaraju da kao nisu zadovoljni,ma svakako bih pobegao od takvih ljudi,bas da vidim hoce li sada kao prvo na revansu izdrzati,kakva smejurija,cilj bio ulazak u Ligu Evrope,a eto prodali pola prvog tima iz prosle sezone,ccc...

avatar
slaninar
Sunday, 02.07.2017
07:43

koga su prodali osim melega?

avatar
RašaNoviSad
Monday, 03.07.2017
21:09

nisu oni prodali nikoga svi su pobegli, Meeg,Paločević, Puškarić, Kneević a uskoro će i Mabašič a potpisali su ugovore sa klincimagde ima mnogo dobrijh momaka , kako bi mogli da ih unovče ako još budu na funkcijama

avatar
slaninar
Monday, 03.07.2017
08:55

ponovo pitam koga su prodali osim melega? ostale koje si nabroja nije prodala negu su sami otisli raskidom ili istekom ugovora ne zeleci potpisati nov, jer mi nemamo milionsku podrsku drzave pa da se razbacujemo parama. a velika je razlika izmedju prodati i cinjenicom da su nas sami napustili igraci.

avatar
Ton4i
Sunday, 02.07.2017
13:38

Jer, evropski cilj se zna, iako su ''Lale'' ovog leta ostale bez nekolicine stnadardnih igrača iz prošle sezone (Meleg, Paločević, Babić, Puškarić, Knežević...)

avatar
Mihailo Stefanovic
Saturday, 01.07.2017
11:45

sledeci..................

avatar
Navijač Partizana
Saturday, 01.07.2017
11:17
avatar
Anderton
Saturday, 01.07.2017
11:06

Ovo je potpuni skandal šta ovaj čovek priča, ovako se ni Džomba nije ponašao a on se za razliku od ovog itekako razumeo u fudbal.

avatar
R E V O L T
Saturday, 01.07.2017
10:44

Nova selektorska komisija reprezentacije Srbije, sutra stupa na duznost: vazura, vukovic i raosavljevic.