Šta kažu Zvezdini fudbaleri posle novog kiksa...

Autor: Darko Mitrović
subota 22.11.2014.
16:36
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Za razliku od svog trenera Nenada Lalatovića, koji se usudio da za izgubljena dva boda u Kragujevcu okrivi protivničkog trenera (!?), fudbaleri aktuelnog šampiona razloge remija traže u svojimj redovima.

Beta/FKCrvenazvezda/Ds
Beta/FKCrvenazvezda/Ds

Povezane vesti

Podsetimo, neposredno posle utakmice, trener Crvene zvezde je konstatovao da je sramotno što su se fudbaleri Radničkog grčevito branili sa igračem više, dok odlični golman Predrag Rajković ne krije da je Zvezda znatno slabije igrala u prvom poluvremenu, kada nije bila brojčano slabija.

''U trenucima dok smo igrački bili egal, stvorili smo manje prilika nego u drugom oluvremenu kada smo bili brojčano slabiji. Dve prečke su nas onemogućile da osvojimo nova tri boda, nismo zadovoljni današnjim ishodom, jer došli smo opet u situaciju da nam je i naredno kolo i susret sa OFK Beogradom utakmica sezone koju moramo da dobijemo kako znamo i umemo'',
naglasio je Rajković.

Samokritičan je i Aleksandar Katai, koji je dobio priliku u drugom poluvremenu, ali koji takođe nije uspeo da pronađe put do mreže golmana Radničkog.

''Nismo blistali, ali smo i pored toga stvorili nekoliko prilika. Nije tajna da imamo veliki problem sa realizacijom, ali zaista smatram da nam je danas nedostajalo i sreće. Moramo da nastavimo dalje, i da se u preostala dva kola 'stisnemo' i pokušamo da pobedimo OFK Beograd i Mladost'', zaključio je Katai.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 22.11.2014
23:52

od ovog ne mogu bolje exexexexe :DDDDD

avatar
Poznavalac
Saturday, 22.11.2014
19:13

ocajna igra,kao uostalom i citave godine..da nose ovi igraci iz zvezde neke druge dresove bili bi pri samom kraju tabele,potpisujem..

avatar
Delije Crna Gora
Saturday, 22.11.2014
18:41

Dok ne pustite djecu, ništa!

avatar
mare care
Sunday, 23.11.2014
10:26

Puštaju oni decu Ali zahaviju za sitne pare

avatar
Delije Crna Gora
Tuesday, 25.11.2014
15:53

Kao i vi Mitrovića, Jojića...

avatar
Saturday, 22.11.2014
18:11

Imate srece pa vam je sledeca utakmica protiv vaseg OFK-a inace biste i tu ostali bez tri boda jer je OFK za vas Barsa, realno.

avatar
mostar54
Saturday, 22.11.2014
17:41

Е мој Катаи, немате ви знања а имате среће да Звезда не може да плати боље играче иначе никад не бисте заиграли у истој.