Šta kapiten Partizana kaže o odlasku Tomića?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.08.2016.
22:36
Izvor: Sportske.net, SOS Kanal

Najstariji fudbaler Partizana je tokom dugogodiišnje karijere dosta puta prolazio kroz slične situacije, pa je utisak da Tomićev odlazak nije doživeo previše emotivno.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Partizan trese sve ozbiljnija kriza, na svim nivoima, od organizacionih, do sve lošijih igara ekipe na terenu.

Sada već bivši trener crno-belih Ivan Tomić je juče posle poraza od Napretka preuzeo odgovornost na sebe, podneo je ostavku, a dan kasnije se na tu temu u izjavi za SOS kanal i emisiju ''Total Soker odjeci'' oglasio i kapiten Partizana Saša Ilić.

''Izuzetno je teška situacija, ali Partizan je veliki klub i naći će način da iz nje izađe. Verujem da ćemo već protiv Vojvodine u sledećem kolu pobediti i prekinuti ovaj niz.

Naravno da nije samo trener Tomić odgovoran za ove rezultate, ali trebala nam je neka promena. Bitno je da dobijemo sledeću utakmicu, da počnemo da pobeđujemo, a onda će i igra biti sve bolja''
, poručio je Ilić.

On je tom prilikom izneo i stav u vezi formiranja regionalne lige, pružajući punu podršku toj ideji, uz nadu da bi to takmičenje donelo i kvalitetniji fudbal i više gledalaca na tribinama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
fortissimo
Tuesday, 02.08.2016
14:12

On je tom prilikom izneo i stav u vezi formiranja regionalne lige, pružajući punu podršku toj ideji, uz nadu da bi to takmičenje donelo i kvalitetniji fudbal i više gledalaca na tribinama.nnI donelo bi mnogo vise problema na tribinama i medju navijacima, posebno u danasnjoj politickoj situaciji izmedju Hrvatske i Srbije a o tome slusamo svakog dana u medijima.

avatar
Anti Beogradjani
Tuesday, 02.08.2016
11:50

Koliko ne volim ovog Ilica zadnjih par godina,najposlusniji za svaku upravu,a vadi se na to sto je legenda kluba (sto i moram priznati da jeste),ali ne okrecu se ledja saigracima u svakom losem trenutku,kad je bio slucaj sa zivkovicem i panticem,prvi ih je pljuvao,pa alo covece sa tim momcima si delio svlacionicu i nista bolji igrac od njih nisi,trebao si da im budes uzor,a prvi ih pljujes,covek koji radi za svaku upravu,ako je istina da mu je krstajic davao vaspitne u svlacionici i neka je,bas mi je drago i imao je debeo razlog,nije ilicev partizan...tako da su mi njegove izjave nebitne....

avatar
Tuesday, 02.08.2016
12:16

Kad je napao i Brasanca, tu je mnogo pao u mojim ocima. Dosta cudan lik...

avatar
paok
Tuesday, 02.08.2016
12:36

A sto ti momci nisu nesto uradili za Partizan, nisu ugovore hteli da potpisu nego su otisli kao slobodni igraci. Koliko je klub dobio para za njih, verovatno samo neke kompezacije za trening i nista vise. Kako su mogli Mitrovic, Markovic, Jovetic i da ne nabrajam druge da potpisu ugovore i donesu dobit klubu. Za njih niko nije rekao ruznu rec. Neka taj Pantic koji je nestao sa fudbalske mape i Zivkovic urade priblizno koliko je Sale uradio u karijeri.

avatar
odjava
Tuesday, 02.08.2016
09:22

regionalna liga je vise spas za nas i nas fudbal nego za njih .

avatar
Tuesday, 02.08.2016
11:29
avatar
Peđa3
Tuesday, 02.08.2016
09:21

Ljudi pa ovo više nema smisla.

avatar
GNP
Tuesday, 02.08.2016
01:56

JA BI DA IGRA JOS MALO,JER JE SALE SAMO JEDAN!!!

avatar
Monday, 01.08.2016
23:00

Kakva bre regionalna liga?! Ti izgleda hoces da igras sve dok to ne pocne?!

avatar
paok
Monday, 01.08.2016
23:43

On je nazalost i dalje jedan od boljih u nasoj ekipi, lepo se videlo i na zadnjoj utakmici. Ove druge koji su duplo mladji treba da je sramota sto je to tako.

avatar
paok
Tuesday, 02.08.2016
12:31

Dobro a sto smo dovodili te igrace ako nicemu ne koriste. Oni su skupi za nase prilike a ne igraju nista trenutno. Nisam ni ja da se sece odmah ali kako su igrali to je strasno. I ja se slazem da je bolje igrati sa dva spica ali ne mora se uvek tako. Mi jednostavno nemamo pravog plejmekera tipa Moreira koji je znao da namesti po nekoliko sansi drugima. Radovic to nije sigurno, previse je spor i trom.

avatar
theGron
Tuesday, 02.08.2016
10:06

Jadna ekipa gde je veteran najbolji igrač..Svaka čast Saletu, on je klasa ali ipak...

avatar
Tuesday, 02.08.2016
00:05

Toliko o tome da ja napadam samo Bozinova. Inace, i Radovic i Djurdjic mogu i moraju na klupu, ali mislim da je kod Djurdjica problem formacija (ubedjen sam da je to razlog, ne da mislim) i zato sam za to da mu se pruzi jos koja sansa, ali je isto tako za delotvornost potrebno i da se sada predje na igru sa dva spica.