Šta još nedostaje Zvezdi?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 31.07.2014.
21:11
Izvor: Sportske.net

Zvezdan Terzić smatra da trenerima pojačanja nikad nije dosta i da bi želeli Ronalda i Mesija, međutim, činjenica je da Nenad Lalatović i dalje ne zna na koga će računati u ovoj sezoni. Šta ako se ispostavi da ode neko od fudbalera koje uigrava?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U razgovoru za naš sajt, alfa i omega crveno-belih Zvezdan Terzić pričao je o eventualnim pojačanjima, ali i ostavio po strani tvrdnje trenera Lalatovića da mu je potrebno još pojačanja.

Sam Lalatović uigrava tim za jesenji start i kako kaže već ima imena, uz par dilema za duel sa Nišlijama.

Od novajlija tek njih par bi moglo da startuje, Bosančić nije sprema, a pitanje je hoće li Milijaš, Rakić i Lazović ostati u klubu.

To nameće verovatno potrebu da se i dalje dovode igrači, Katai bi mogao da bude pojačanje spolja, a jasno je da u slučaju Rakića Zvezdi treba još jedan špic.

Problem je upravo u tome, što kada izvučete trojicu iskusnijih, ovaj tim nema dovoljno kvaliteta, niti fudbalere spremne da pobeđuju iz nedelje u nedelju i izdrže pritisak koji nameće srpski šampionat. Naime, u 30. kola malo je prostora za kikseve i eventualno slabiji start je teško nadoknadiv.

Zvezda je to osetila na svojoj koži u nekoliko prethodnih sezona, a prošle je upravo ona serijom pobeda na proleće odbila napade Partizana koji je platio ceh zbog par kikseva na startu druge polusezone.

Dakle, pojačanja su potrebna, ako Lazović i eventualno Rakić popune malo kasu kluba, veliko je pitanje ima li dovoljno kvalitetnih igrača na tržištu da ih zamene.

Katai je, ako stigne jedan, a što se napadača tiče, tu i Terzić uviđa da mora da dovede stranca.

Jer, ako pogledate koliko su golova postigli Mrđa i Dauda, jasno je da tu lutanja ne sme biti. Kada se stvari iskristališu u drugoj polovini avgusta, biće verovatno i neki kvalitetniji igrač u ponudi, ali opet i njega treba uigravati, odnosno potrebno je vreme.

Zvezda je nekako stalno u situaciji da juri sopstveni rep, izgleda da će to i ovog puta biti slučaj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke