Šta još nedostaje Lalatoviću?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 27.07.2014.
10:41
Izvor: Sportske.net

Trener Zvezde nije zadovoljan timom. Jasno je da je sadašnja ekipa slabija nego šampionski sastav, ali ko bi mogao da pojača tim u avgustu?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nenad Lalatović traži pojačanja, to još nije vapaj, ali je jasno da sa ovim timom nije u mogućnosti da ispuni plan i ravnopravno se bori za titulu.

Do sada su stigli Planić, Bosančić i Avramovski, prva dvojica su u konkurenciji za najbolji tim, ovaj poslednji akvizicija za budućnost.

Lalatović traži beka, vezistu, špica i štopera, dakle za svaku liniju tima po jedno pojačanje. I to, ne igrače koji će pojačavati konkurenciju već koji bi tim odveli odmah na viši nivo.

Ono što je izvesno je da su prve mete u vezi Krunić i Regan. Jedan od njih dvojice će igrati za Zvezdu naredne sezone, bliži "Marakani" je vezista Donjeg Srema, tamnoputi fudbaler Napretka je preskup u ovom trenutku.

Isključeno je, tvrdi Lalatović da stignu obojica, zbog gužve u veznom redu.

Mladi trener čeka napadača, navijači pominju Kataija koji je dugo želja Zvezde. Nekadašnji igrač Vojvodine nije otišao na pripreme sa Olimpijakosom preko bare, trenira u Atini. Bio je u Platanji na pozajmici, igrao solidno, kako kaže nema nameru da se vraća u Srbiju.

Da li će Zvezdan Terzić ponovo pogledati ka "Karaburmi" za sada je neizvesno, tamo su Čavrić i Dražić. Terzić je pre nekoliko nedelja rekao da fudbaleri "Romantičara" neće pojačavati Zvezdu, ali je Planić stigao na "Marakanu".

Iz svega ovoga je jasno da Zvezda praktično krpi tim, problem su finansije, čitava ekipa od prošle godine se rasula, pa je već sada izvesno da ekipa neće biti kompletirana pre starta šampionata.

Ponoviće se situacija od prošlih godina, verovatno će par igrača stići u smiraj prelaznog roka kada bude već odigrano par kola. Ali, to je sudbina Crvene zvezde i ostalih srpskih klubova, moraju da čekaju kraj prelaznog roka u Evropi jer većina igrača odlazak van granica Srbije posmatra kao prioritet.

Nije im za zameriti...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke