Šta je Dauda poručio ''Delijama''...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.07.2014.
23:25
Izvor: Sportske.net

Na rastanku od Crvene zvezde, posle transfera u Vitese, sada već bivši napadač aktuelnog šampiona Srbije Abiola Dauda oglasio se na Tviteru, upućujući poruku brojnim pristalicama kluba sa Marakane.

vitesse.nl
vitesse.nl

Povezane vesti

Prošle sezone drugi strelac Crvene zvezde, dugo je bio na pragu odlaska sa Marakane, ali je tek ovog leta uspeo da realizuje angažman u holandski Vitese.

On je u sredu potpisao ugovor sa klubom iz Arnema, danas je i zvanično promovisan, ali i pored velikog zadovoljstva što je konačno uspeo da ostvari angažman na zapadu Evrope, Abiola Dauda nije zaboravio da uputi reči zahvalnosti svim navijačima Crvene zvezde koji su ga proteklih godina maksimalno podržavali.

"Konačno je sve završeno. Veoma sam srećan i gledam ka novim izazovima i prilici da igram za Vitese. Takođe, želim da zahvalim svim navijačima Crvene zvezde za veliku podršku koju sam imao tokom boravka u Beogradu, kao i onima koji su mi pomogli da budem ovde gde sam danas'', poručio je Dauda, izražavajući takođe zahvalnost i svojoj porodici i prijateljima na podršci.

Podsetimo, Dauda je sa Viteseom potpisao ugovor na tri godine.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke