Šta će Zvezda dobiti od FSS u 2015?

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.12.2014.
20:29
Izvor: Sportske.net

Na današnjoj sednici Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije, jedna od tema je bila i Crvena zvezda, a po pitanju potencijalnih investicija na stadionu ''Rajko Mitić''.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kako smo već objavili, glavna tema današnje sednice bio je izbor selektora mlade reprezentacije Srbije, a tu funkciju će u narednjom periodu obavljati Mladen Dodić.

U nastavku zasedanja, govorilo se i o famoznom ''slučaju dron'' i odlučeno je da posle odbijene žalbe na odluku disciplinske komisije UEFA, naš Savez uputi žalbu i Nezavisnom arbitražnom sudu u Lozani.

A kad je domaća scena u pitanju, govorilo se i o investicionim planovima za 2015. godinu. Svima je jasno da je infrastruktura, i pored izvesnih poboljšanja prethodnih godina, i dalje veliki problem našeg fudbala, a čije rešavanje zahteva velika novčana sredstva.

Podsetimo, Partizan je nedavno dobio novi travnati tepih, a posle apela bivšeg selektora Dika Advokata i izraženog nezadovoljstva naših reprezentativaca uslovima koji su početkom jeseni postojali na stadionu u Humskoj.

Taj problem kluba iz Humske je rešen, a sada je na red došla i Crvena zvezda. Kako je danas saopšteno, aktuelnom šampionu će se u 2015. godini pomoći poboljšanjem osvetljenja na stadionu ''Rajko Mitić'', a oformljena je i posebna komisija za izbor najboljeg ponuđača instalacione opreme.

Takođe, pojedini klubovi će naredne godine dobiti i veštačku travu. Nije precizirano čiji će tereni biti prekriveni ovom podlogom, ali je naglašeno da ćemo ih videti ''širom Srbije''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke