Šta će Tole u Humskoj?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.11.2014.
16:02
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Predsednik FS Srbije Tomislav Karadžić "nestao" je nakon poraza od Danaca a kako "Mondo" saznaje danas je prisustvovao sednici Sekretarijata FK Partizan.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Nakon što je reprezentacija Srbije doživela poraz u duelu sa Danskom predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić nestao je sa javne scene a tihovanje izgleda koristi da pomogne FK Partizan u izboru novog predsednika.

Takav zaključak mogao bi se izvesti iz informacije do koje je došao portal "Mondo" a koja se tiče Karadžićevog prisustva na sednici Sekretarijata FK Partizan.

Kako navodi pomentui izvor, danas je na stadionu u Humskoj održana sednica najužeg rukovodstva FK Partizan kojoj je prisustvovao i Karadžić.


Imajući u vidu da je prilikom dolaska na poziciju predsednik FSS zamrzao svoju funkciju u Skupštini vicešampiona Srbije, postavlja se pitanje u kom je svojstvu Karadžić danas učestvovao na sednici najužeg rukovodstva kluba.

Dobro je poznato da se u najtrofejnijem klubu samostalne Srbije spremaju izbori i da se uveliko radi na tome da klub preuzme osoba koja će biti u poziciji da omogući finansijsku stabilnost crno-belima.

Da li je Tomislav Karadžić uzeo učešće u čitavoj priči i pokušao da pomogne, ostaje nam da vidimo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kladionicar BAN 40
Tuesday, 25.11.2014
17:05

Vidi da je zavrsio u savezu, pa da se kandiduje za izbore...