Šta će sad biti sa Škuletićevim transferom?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.12.2014.
20:51
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Najbolji strelac Partizana u protekloj polusezoni nestrpljivo iščekuje ''zeleno svetlo'' iz Humske, da bi i definitivno realizovao transfer u francuski Lil. Šta će reći nova uprava?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Kako smo već objavljivali prethodnih dana, Petar Škuletić je već obavio lekarske preglede u Lilu, dogovorio, sa svoje strane, sve detalje sa francuskim prvoligašem i još samo ostaje da se uprave dva kluba dogovore i da transfer bude realizovan.

Sada već bivše rukovodstvo Partizana je pre nekoliko dana donelo odluku da zamoli Francuze da sačekaju do petka, kada će nova uprava već stupiti na dužnost i ona doneti odluku u vezi sa transferom najboljeg igrača Partizana.

Podsetimo, večeras je Zoran Popović izabran za novog predsednika, imenovani su i članovi Upravnog odbora, kao i Popovićevi prvi saradnici, a jedan od njih, novi potpredsednik Partizana Ljubiša Tumbaković je od znatiželjnih novinara zatražio još malo strpljenja do konačne odluke.

''Tek smo imenovani, dajte nam malo vremena. Očekujem da nas ljudi koji su bili i u prethodnom Upravnom odboru obaveste da li je stigao neki papir i dokle se stiglo u pregovorima sa Lilom'', jasan je Tumbaković, a prenose ''Novosti''.

On je, takođe, prokomentarisao i jučerašnje kažnjavanje trenera Marka Nikolića od strane Disciplinske komisije FSS zbog incidenata u Novom Pazaru.

On nema ništa protiv da ko pogreši, snosi i posledice, ali takođe smatra da je u Nikolićevom slučaju trebalo imati u vidu da je on ''mlad čovek i da se možda vodio emocijama''...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Thursday, 25.12.2014
21:53

Au, Ljubisa, kakav ti je to sad odgovor?! Nemoj samo nikoga da mi branis, zivota ti tvoga!!!

avatar
Realan
Thursday, 25.12.2014
22:44

Joj Ljubisa sivi ticu :D

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Thursday, 25.12.2014
23:47

Joj, nemoj te pesme, ima on jos da raspravi neke stvari sa Sneskom:-D