Šta će biti sa Markom Nikolićem? Iliev prvi reagovao!

Autor: Darko Mitrović
sreda 31.05.2017.
12:55
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Neizvesnost traje, hoće li trener Partizana odoleti ponudi iz Mađarske?

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Samo par dana posle osvajanja duple krune i velikog slavlja navijača Partizana, usledila je vest koja je ozbiljno zabrinula sve kojima su crno-bele boje na srcu.

Trener sa kojim su crno-beli osvojili oba trofeja ove sezone i od koga navijači mnogo očekuju tokom leta i jeseni na evropskoj sceni, mogao bi iznenada da završi svoju misiju u Humskoj.

Naime, danas se pojavila informacija da je mađarski Videoton ozbiljno zainteresovan za njegove usluge, da su poslali ponudu na Nikolićevu adresu i da čekaju njegov odgovor.

Nije se dugo čekalu i na prvu reakciju iz Humske, oglasio se sportski direktor Ivica Iliev, ali utisak je da u izjavi ''Informeru'' nije delovao baš ubedljivo kada je sigurnost ostanka Nikolića u pitanju.

Naravno, to je želja i Ilieva i svih pristalica crno-belih posle odličnih rezultata koje je 38-godišni stručnjak ostvario ove sezone, ali za sada ljudima iz Humske ostaje nada da i Nikolić to takođe čvrsto želi, bez obzira na primamljive ponude.

''Nikolić je osvojio duplu krunu i normalno je da mu skače cena i da ga žele mnogi klubovi. Ipak, ja se nadam da će on da ostane u Partizanu i da odradi ugovor do kraja. A verujem da bi i ostali u klubu to voleli'', poručio je Iliev u izjavi ''Informeru''.

U suprotnom, sportski direktor Partizana morao bi ovog leta da obavi još jedan veliki posao...

--

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R E V O L T
Wednesday, 31.05.2017
17:49

Dobili jedan onim autogolom, a drugi verovatno nije bio ni odigran, je l' da? Hahaha Jeste, poklonjena je sigurno, ali kad bismo se salili.

avatar
Invictus
Wednesday, 31.05.2017
16:21

Ovo ne bi trebalo da se desi, pogotovo posle ovakve sezone, gde ima sansu da sa ovim timom ukoliko se plasira u neko evro takmicenje, a siguran sam da su debele sanse za takvo nesto, napadne evropsko prolece, ali ako se ispostavi tacnim da ide, sigurno nije svojom voljom, ipak ne sme da se desava da tim iz Ljutice Bogdana ne pobedi ni jedan derbi u sezoni, a pritom da izgubi 3 i bude nadigrana, siguran sam da su ovo umesani Terza i Vucko...

avatar
Burazer
Wednesday, 31.05.2017
14:44

Veliki hendikep za Partizan, ako se desi.

avatar
Nikola Spasic
Wednesday, 31.05.2017
14:01

iza nikolca je najuspesnija sezona do sada u njegovoj karijeri.mlad je i normalno je da mu u karijeri predstoje novi izazovi, e sad daj boze da ostane jos koju godinu u partizan jer odlicno radi svoj posao i obraca paznju na sve detalje ali ipak finansije su te koje odlucuju i nuvek na kraju sve drugo ostave po strani pa i ljubav prema klubu...iskreno.

avatar
Gogi-11
Wednesday, 31.05.2017
17:02

Proci ce on u inostranstvu kao i mnogi drugi pre njega tamo su ipak drugacije uredjena takmicenja nema mazica i djokica i njima slicnih ali bitan je ugovor i lova...:

avatar
Wednesday, 31.05.2017
13:56

Neka je Nikolicu sa srecom u novom klubu.... uprava treba da vrati Saleta Stanojevica,pravi trener za ovu ekipu...

avatar
Markic85
Wednesday, 31.05.2017
13:27

Vec je u Videotonu, sutra je predstavljanje... pametan potez, iskreno uzeo duplu krunu, sada ce lep novac; sa Partizanom tesko da moze ponoviti uspeh naredne godine a Liga Sampiona je malo verovatna, a izlaz u Evropa Ligu ima i sa Madjarima, sto je realnost; SRECNO!!! Navijac sam komsija ali se uvek radujem uspehu nasih ljudi, bez obzira na klubske boje.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 31.05.2017
13:12

Nikolic je covjek oko koga se okupilo ono malo dobrog sto ima u Partizanu, Iliev i mozda jos poneko. Ako on ode, vjerovatno slijedi raspad kao sto je i bio prije njega, a nesposobnost Vucelica i Vazure koji se kite tudjim perjem i setaju s pistoljima po gradu ce konacno biti ogoljena, a nama, uprokos Terzi, biti otvoren put ka tituli.

avatar
Poznavalac
Wednesday, 31.05.2017
13:08

ako je kukavica i nema svoje ja,otici ce..nije marko madjionicar,jeste napravio uspeh ali previse se on potencira..pre par godina je skoro izgubio dobijenu titulu,ove sezone je osvojio ali igra nam i nije bila nesto leprsava..

avatar
R E V O L T
Wednesday, 31.05.2017
13:45

Nije izgubio nego su mu je oteli na najdrasticniji i najbezocniji moguci nacin. I ne samo tu titulu, i sledecu su mu izbacili iz CV-a iako i on ima pola sezone tako da se i to pamti isto kao i Rasoviceva dve sezone pre.

avatar
Dado35
Wednesday, 31.05.2017
19:54

Pitaj ovoga malog filozofa Vidić koliko puta su nas dobili u cetiri derbija ove sezone??😂😂😂😂znam da ga boli dupla kruna najsladja 😂😂😂

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Wednesday, 31.05.2017
17:38

tu titulu smo zasluzili,a evo najzad mu je poklonjena titula ove godine

avatar
R E V O L T
Wednesday, 31.05.2017
13:47

I stvarno je sramota da jedan navijac Partizana (na)pise da smo tada izgubili titulu, to vazi za sve vas koji mu to prisivate, ja ne znam gde vi to zivite, alo?!

avatar
R E V O L T
Wednesday, 31.05.2017
13:06

Covek hoce da zadrzimo okosnicu tima i da se adekvatno pojacamo, jasno je kao dan sta Ivica treba da uradi da bi Marko ostao i naredne sezone. Za pronalazenje trenera bi trebali malo da budu zaduzeni tj. pomalo da se u to ukljuce i drugi, ali kod nas pozvanih za to u upravi nesto bas i nema. U Italiji imate CEO i direktora fudbala sa razlogom, mislim da je rec o jasnoj podeli rada, ali i odgovornosti, ali moram da priznam da tu malo hodam po nepoznatom terenu kad je rec o tome k(ak)o (se) sta tacno radi u klubovima, negde se to mozda i sjedinjuje, odnosno preplice. Iliev bi trebao da bude jedan nas Ariedo Braida:-D

avatar
Paul George
Wednesday, 31.05.2017
13:05

Najvaznije je da tim ostane na okupu za kvalifikacije.Stolica i Rastavac su najbolja resenja iz domace lige, ne znam ima li koji trener iz inostranstva da je slobodan, evo video sam Djukic.Veca je pogibija da ostanemo bez nekog od nosilaca.Sve u svemu, zelim da Nikolic ostane, ali ako ide, hvala mu na svemu i sve najbolje!

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 31.05.2017
14:54

Niko ne može, da zameni Nikolića ako mene pitaš... Nadam se, da neće otići jer nam je ovo najbolja šansa u poslednjih 7 godina, da uđemo u LŠ.