Šta će biti sa Borcem?

Autor: Darko Mitrović
subota 19.12.2015.
16:30
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Da li će čačanska rapsodija trajati samo jednu jesen?

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Osim vodeće Crvene zvezde, koja je rekordnom serijom pobeda ostavila najjači utisak, superligašku jesen je i definitivno obeležila i ekipa čačanskog Borca.

Ova sjajna ekipa je prvi deo sezone okončala na deobi drugog mesta na tabeli Superlige, a u Kupu se plasirala u četvrtfinale, istorijskom pobedom nad Zvezdom na Marakani rezultatom 5-1!

Međutim, sve vreme ovaj klub potresa i velika finansijska kriza, zbog koje su igrači u jednom periodu i štrajkovali i zbog čega je nedavno otišao trener Nenad Lalatović.

Lalatovićevim stopama nastavio je i Milorad Kosanović, ali ni njegov, kao ni ostanak većine igrača nije izvestan ukoliko se situacija ne reši tokom zime.

''U Borcu ima sjajnih ljudi koji vole klub, sa Ilićem i Stevanovićem sam imao sjajnu saradnju, ali nešto ne štima pa ne štima.

Grad je tu za neka finansiranja, za neka ne, Kole (glavni finansijer kluba) hoće pa neće, onda se svađaju između sebe...

Rekao sam im: Sada imate mir i 10-15 dana da vidite šta možete i hoćete. I ukoliko obezbedite uslove za normalan rad, sa mnom ćete se dogovoriti za pet minuta. Jer, ja nisam problem.

Problem su igrači koji će teško prihvatiti, ali i izdržati, da žive kao do sada, od danas do sutra, od tapšanja po ramenima i obećanja!'',
izjavio je Kosanović, a prenose ''Novosti''.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke