Šta će biti sa Boaćijem, Zvezda mu već sprema zamenu?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 15.06.2017.
10:22
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Vreme prolazi, početak nove sezone je za dve nedelje, a u Zvezdi još uvek ne znaju da li će moći da računaju na svog najboljeg strelca?

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Ričmond Boaći je prošle zime bio jedno od brojnih pojačanja crveno-belih, kojih je najviše bilo baš u ofanzivnoj liniji tima (Pavkov, Milić, Vujaklija...), a od svih njih je upravo napadač iz Gane ostavio ubedljivo najbolji utisak.

Bio je efikasan bukvalno od prvog dana kada je došao u Zvezdu, rešetao je i na zimskim pripremama, a tokom proleća je vrlo brzo postao najbolji strelac ekipe sa 12 postignutih golova u prolećnom delu Superlige.

Naravno, posle takvog učinka, u Zvezdi imaju veliku želju da ga zadrže, ali se sve veći broj klubova iz inostranstva interesuje za njega.

Preneli smo već da je jedan od tih klubova i mađarski Videoton, čiji je novi trener Marko Nikolić, koji je tokom proleća odlično upoznat sa kvalitetima Zvezdinog napadača.

Nadu navijačima Zvezde da bi Boaći ipak mogao da ostane, dao je njegov menadžer Ivica Pavlović, koji je u izjavi za ''Žurnal'' poručio da ''Zvezda ima prioritet'' u pregovorima, da je igrač ''ispoštovan'' i da je spreman za dogovor sa crveno-belima.

Ipak, vreme crveno-belima ne ide na ruku, pripreme su uveliko u toku, ali bez Boaćija, pa na Marakani već počinju da razmišljaju i u drugom pravcu -  o angažovanju nekog alternativnog rešenja.

Današnji ''Žurnal'' takođe navodi da su neki potezi već povučeni, da se prati jedan napadač koji igra u Švajcarskoj, a koji je poreklom takođe iz Afrike. Ime se za sada ne navodi, možda i nema potrebe ukoliko pregovori sa Boaćijem budu uspešno okončani.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja Vidiic No.1
Thursday, 15.06.2017
17:36

Boaci ostaje,opet

avatar
Red Wolf
Thursday, 15.06.2017
17:02

Поред Боаћеа имамо још 5 нападача али не зашто не купити још по којег. Где си седма сило имали те?

avatar
gorango
Thursday, 15.06.2017
15:55

Tako je terza, dovedi nekog kvalitetnog stranca a pre toga skupo plati jos dva tri napadaca iz domace lige koji nece uci na teren nikada..cisto da ih placamo, 10 ili 15 ne cini razliku...kako ti jos slobodno hodas u ovoj zemlji dembeliji to mi jos nije jasno

avatar
Radovan Filipovic
Thursday, 15.06.2017
15:19

Dajte kvalitetne veznjake, a napad će da proradi.

avatar
Morava032
Thursday, 15.06.2017
14:25

U pitanju je Zan Pjer Nsame,drugoligas iz Svajcarske,igrao I u drugoj francuskoj ligi s tim sto se tu bas nije proslavio....bilo kako bilo,prilicno slabiji I siromasniji spic od Boacija

avatar
crveno beli
Thursday, 15.06.2017
13:17

Iskreno ja ne bi voleo da ostane, jer mu je potrebno pet stopostotnih sansi da bi dao jedan gol.Kad bi poradio na zavrsnici onda bi mogao da ostane.

avatar
KianyRiws
Thursday, 15.06.2017
12:47

Sumnjam da ce ostati,pare su ono za sta ljudi igraju.

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 15.06.2017
11:42

Pa zar nemamo Pavkova i Vujakliju, ako nisu taj kalibar onda prodati bar jednog...