Srpski napadači imali užasan dan

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 24.09.2016.
21:09
Izvor: Sportske.net

Reprezentativni napadači Srbije danas nisu imali svoj dan.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Aleksandar Mitrović, Lazar Marković, Nikola Stojiljković i Andrija Pavlović su izabrani od strane Slavoljuba Muslina za naredne mečeve u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a niko od pomenutih napadača nije imao zapažen učinak.

Mitrović je danas protiv Aston Vile igrao svega 10 minuta, nije imao nikakav uticaj na igru jer mu Rafael Benitez nije pružio pravu šansu u meču koji je završen nerešenim rezultatom 1:1.

Andrija Pavlović je bio starter u meču Kopenhagena protiv Arhusa, ali je igrao do 67. minuta i za to vreme njegova ekipa nije uspela da postigne gol. Meč se završio rezultatom 2:0.

Nikola Stojiljković je često u poslednjih nekoliko mečeva bio na klupi za rezerve u Bragi, a isti slučaj je i sa Lazarom Markovićem u Sportingu, nadamo se samo dok se ne privikne na novu sredinu kod svog bivšeg trenera.

Da li su zbog ovoga iz našeg fudbalskog saveza želeli Bojana Krkića?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vicariuosly
Sunday, 25.09.2016
14:51

Srpski napadači imaju užasnu deceniju.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 25.09.2016
09:32

Treba dobrano razmisliti o Djurdjevicu umesto jednog te trojice napred (ne racunam Markovica, njega bih malo (vise i duze) stavio na hladjenje, a Laki i nije centarfor), i nadam se da ce posle baraza svakako biti vise u opticaju i igri nego do sad. Ne znam kako igra Skuletic, ali mozda i on da opet dobije poziv (ovo sve vazi za drugog-treceg spica to jest pojacavanje konkurencije), a voleo bih da i Pesic istisne Milaniste Paloskog i Petanju i da Bergamo gori:-D

avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 24.09.2016
23:18

ljudi pa ovo je sve normlano, sta ste ocekivali, kada klinac ode sa 20 godina barem 2-3 ima da igra za rezerve ili da greje klupu, ako propadne, bas njih briga, takve ce svake godine za smesne pare da nadju na kilo, jedan od 10 da im se pokaze i da postane zvucno ime oni su prezadovoljni...

avatar
Делија_момак
Saturday, 24.09.2016
22:02

Штета за Стојиљковића. Прошле сезоне је био стандардан у Браги, не знам што је на клупи. То није добро ни за њега а ни за наш национални тим. Митру је боље да бежи из Њукасла.