Srpski kadeti idu na Evropsko prvenstvo!

Autor: Darko Mitrović
sreda 30.03.2016.
20:54
Izvor: Sportske.net

Veliki uspeh selekcije pod vođstvom Ilije Stolice. Današnjom pobedom nad Poljskom, naši ''Orlići'' izborili plasman na EP.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Kadetska reprezentacija Srbije (igrači do 17 godina) već posle dva odigrana kola na kvalifikacionom turniru u Poljskoj izborila je učešće na Evropskom prvenstvu, koje će se održati u Azerbejdžanu od 5. do 21. maja.

Posle startnog trijumfa nad republikom Irskom (2:0), izabranici selektora Stolice danas su bili bolji i od domaćina turnira, selekcije Poljske, koju su savladali sa 2:1.

Srbija je povela golom Stefana Ilića u 27. minutu, a prednost ''Orlića'' duplirao je Armin Đerlek u 56. minutu. Nadu Poljacima vratio je Kvečnjevski, ali domaći tim više od časnog poraza nije mogao protiv odlične selekcije Srbije.

Srbija je tako sa maksimalnim učinkom na prvom mestu u svojoj kvalifikacionoj grupi, a u poslednjem kolu rival će joj biti poslednjeplasirana reprezentacija Crne Gore, koja je pretrpela dva poraza u prva dva odigrana kola.

Srbija
je danas nastupila u sledećem sastavu: A. Popović, J. Popović, M. Ilić, Bošnjak, Terzić, Đerlek (od 60. Mišković), Petrović, Nikolić (od 71. L.Ilić), Joveljić (od 54. I. Maksimović), Jovanović, S. Ilić
.

Tabela:
Srbija 6, Irska 3, Poljska 3, Crna Gora 0.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 30.03.2016
22:21

BRAVO ORLOVI. UČINILI STE NAS PONOSNIM.

avatar
lama.pfc
Wednesday, 30.03.2016
21:31

Bravo! Vi ste pravi Orlovi!!!

avatar
Partizan/Lazio
Wednesday, 30.03.2016
21:08

Bez potrebe smo se doveli u neizvesnu zavrsnicu,ali dobro mladi su ovo momci i nemaju jos uvek rutinu da mec privedu kraju.Golove smo dali na vreme,iskoristili svoje sanse i zasluzeno slavili.Djerlek jednim potezom pokazao zasto igra sa godinu dana starijom generacijom,moram i Jovanovica da izdovojim jer je u svakom momentu imao dvojicu stopera na ledjima a uspevao je da dobije duele i zadrzi loptu,cak je stizao i da se izvuce na stranu kada je trebalo.Cestitke Stolici i klincima!