Srniću se ne sviđa nova pozicija!

Autor: Beta Beta
subota 11.02.2017.
23:33
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić rekao je danas da mu ne prija pozicija desnog beka, posebno zbog tri primljena gola protiv Volgara.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić rekao je danas da mu ne prija pozicija desnog beka, posebno zbog tri primljena gola protiv Volgara.

"Ne bih da igram više desnog beka. Primili smo tri gola i nisam baš zadovoljan što se tiče toga", rekao je Srnić novinarima posle utakmice na Kipru.

Srnić je nastupio za rezervni tim Zvezde u remiju 3:3 u prijateljskoj utakmici protiv ruskog drugoligaša Volgara.

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović ga vidi kao alternativu Marku Petkoviću na desnom beku, a Srnić je rekao da je "tu" što se tiče toga.

"Svaka pohvala prija, ali samo trener zna kako sam igrao i on će dati sud", naveo je Srnić.

Kada je reč o utakmici protiv Volgara, Srnić je rekao da mu je žao što je ekipa ispustila pobedu u poslednjim minutima.

"Ostaje žal što pripreme nismo završili trijumfom. Tek počinje ono pravo i nadam se da ćemo pobedjivati i osvojiti titulu", kazao je Srnić.

Povratnik u Zvezdu Nenad Milijaš bio je strelac trećeg gola za Zvezdu protiv ruskog kluba. On je pogodak postigao iz slobodnog udarca.

"Rezultat nije ispao kako je trebalo da bude, zbog dva jeftina gola na kraju, ali je bitno da smo se istrčali. Što se tiče gola, lep je početak, dobro sam šutnuo", rekao je Milijaš.

Fudbaleri Zvezde će se u ponedeljak vratiti u Beograd, posle više od dve nedelje provedenih na pripremama na Kipru.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MozdaRealan
Sunday, 12.02.2017
13:03

Мислим да би Срнић чак могао бити бољи од Петковића на дрсном беку. Манојловић ( Супић ) - Петковић ( Срнић ) , Фримпонг ( Ле Талек * ) , Луковић ( Рендулић ) , Ристић ( Анђелковић ) - Ле Талек ( Рачић ) , Доналд ( Полетановић ) - Руиз ( Милић ) , Канга ( Милијаш ) , Плавшић ( Аџић ) - Боаће ( Вујаклија , Сикимић , Павков ). Иаковзнам да ће код Грофа Анђелковић играти ја сам написао Ристића јер мислим да је много бољи играч. Ово реално није лош састав али видјећемо док почну утакмице.

avatar
MarkoSi
Sunday, 12.02.2017
12:01

Božović bi možda trebalo da razmisli o promeni formacije u neku sličnu Muslinu. Manojlović/Luković-Frimpong-Le Talek/Anđelković-Srnić ili Petković/Donald-Kanga-Plavšić-Ruiz/Boaći. U odbrani smo tanki, pa bi značilo da pozadi imamo tri čoveka, a ako je jedan od njih Le Talek koji zna fudbal mogao bi da pravi višak. Što se bokova tiče, Petković i Anđelković su realno ofanzivni bekovi pa bi mogli da pokrivaju celu stranu, baš kao i Srnić koji se pokazao sjajno na toj poziciji protiv Ludogoreca.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Sunday, 12.02.2017
11:43

Мислим да није паметно да Гроф Срнића форсира на позицији десног бека јер видели смо шта се десило са Ристићем. Од кад је пребачен на левог бека човек скроз пропао. Више није ни Р од Рустића ни кад игра у везном реду. Сад је чак и Канга бољи од њега.

avatar
Prasi Nilagi
Sunday, 12.02.2017
07:10

Ti,Srnicu,vise nisi za Zvezdu....Postao je spor,slabo dribla,a golove ni ne daje...Decko je odigrao dobro samo prvu sezonu kada je dosao iz Cuke....Posle toga,nista...

avatar
VN2410
Sunday, 12.02.2017
02:08

Kakav bek bre?! Srnic je krilo ili krilni napadac i to treba da igra.

avatar
Toni Kroos
Sunday, 12.02.2017
17:58

On je vise bek nego krilni igrac! Nema ama bas nikakve kvalitete za krilnog igraca! Nema brzinu,nema hrabrosti, nema dribling i igru 1na1,losiji centarsut od njega ima samo Petkovic u ekipi a zavrsnicu nikada nije ni imao. Ne da on nije za beka ili krilnog igraca,on nije za Zvezdu! Jovovic je za njega krilo i po!

avatar
VN2410
Monday, 13.02.2017
00:50

Auu rodjace koji ti sport pratis? Ako ti Srnic nema brzinu ne znam ko je u Zvezdi ima. Veoma zahvalan i koristan igrac, a to sto si nabrojao je nigdje veze sa zivotom.

avatar
Povratak kralja
Sunday, 12.02.2017
01:01

Primili smo tri gola i nisam baš zadovoljan pa ne bih da igram više desnog beka ali Grof zna najbolje :D