Srnićeva želja - Trofej na Marakani!

Autor: Darko Mitrović
subota 11.04.2015.
10:52
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Momak o kome se ovih dana dosta govori svakako je Slavoljub Srnić, fudbaler Čukaričkog.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Mladi reprezentativac naše zemlje je fantastičnim golom protiv Voždovca samo uveličao istorijski uspeh Čukaričkog i plasman ''Brđana'' u finale Kupa Srbije protiv Partizana.

O njegovom ''škorpionu'' se govori i van granica naše zemlje, a u izjavi za ''Blic'' tim povodom, Slavoljub Srnić priznaje da ni sam nije mogao da veruje da je lopta završila u mreži.

''Bio sam u čudu. Gledao sam na internetu slike, na jednoj se vidi kako sam se izbečio u neverici'', ističe Srnić.

Čukarički igra odlično ove sezone, a što je još važnije, klub je stabilan, igrači su zadovoljni, pa ni rezultati ne mogu da izostanu. ''Brđani'' su sada stigli na korak od osvajanja trofeja, a poslednja prepreka im je favorizovani Partizan.

Pobeda nad klubom iz Humske bila bi prava poslastica za Srnića, koji je, podsetimo, Zvezdino dete, ali koji afirmaciju stiče u Čukaričkom, zajedno sa svojim bratom Dragoljubom.

''Još uvek se ne zna gde ćemo igrati, ali najveća mi je želja da podignem trofej na 'Marakani'. Kad već nisam mogao kao igrač Crvene zvezde, mislim da nema lepšeg osećaja nego pobediti Partizan na 'Marakani' i osvojiti trofej'',
poručuje Srnić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke