Srnić zna kako bi proslavio gol na derbiju

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.02.2016.
19:32
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Krilni fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić zna kako izgleda postići gol protiv Partizana, a za predstojeći "večiti derbi" već ima spremnu ideju kako da proslavi eventualni pogodak.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde vrše poslednje pripreme za subotnji "večiti derbi" koji sa sobom nosi epitet jubilarnog jer se radi o 150. međusobnom susretu najjačih srpskih klubova.

Vicešampion Srbije dočekuje duel sa Partizanom u odličnoj atmosferi jer u Humsku odlazi kao prvoplasirana ekipa na superligaškoj tabeli sa rekordnih 29 bodova prednosti u odnosu na "večitog rivala".

"Nakon razgovora iz svlačionice mogu da zaključim da niko ne razmišlja o bodovnoj prednosti. Mogu slobodno da kažem da smo motivisani kao da mi imamo zaostatak na tabeli. Ući ćemo jako u utakmicu, motiva sigurno neće nedostajati" kaže Slavoljub Srnić.

Momak koji je ponikao u Crvenoj zvezdi do sada je dva puta postizao golove protiv Partizana ali u vreme dok je branio boje Čukaričkog.

"Dao sam dva gola Partizanu, i naravno da se nadam da ću nastaviti seriju. Svakako je najvažnije da pobedimo, nije važno ko će dati gol. Ali, kada me pitaju da li bih voleo, pa naravno, ko ne bi?" ističe Srnić.

Ukoliko bi se dogodilo da u subotu postigne pogodak u Humskoj Slavoljub Srnić ne bi imao nedoumice oko toga kako da ga proslavi.

"Zamišljao sam tu situaciju, znam i kako bih proslavio gol, ali pitanje je da li bih uopšte i bio u stanju da razmišljam o proslavi" zaključio je Srnić.

Jubilarni 150. "večiti derbi" na programu je u subotu od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 25.02.2016
21:13

Srnicu, ako pristupite utakmici ozbiljno i disciplinovano sigurno cete pobediti partizan jer mnogo ste bolji od njih, a ko ce dati golove to je najmanje vazno.