Srnić: "Vratio sam se svojoj kući"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 01.09.2015.
14:41
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je u utorak poslednja dva fudbalera koji su ugovore potpisali poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Vicešampion Srbije upriličio je u utorak promociju dvojice fudbalera koji su dogovore o prelasku u redove Crvene zvezde postigli tokom poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka.

Javnosti su predstavljeni povratnik u redove Crvene zvezde Slavoljub Srnić i iskusni golman Nemanja Supić koji je doveden kao konkurencija Damiru Kahrimanu.

"Zvezda je moja druga kuća i mnogo mi je drago što sam se vratio. Želeo sam da se pregovori što pre završe, odužilo se, ali na kraju je sve ispalo dobro" kazao je Slaboljub Srnić.

Krilni napadač ponikao je u šabačkoj Mačvi iz koje je prešao u mlađe kategorije Crvene zvezde, ali mu nije ukazana šansa da se dokaže u prvom timu zbog čega je afirmaciju stekao u Čukaričkom.

Prethodnih dana bilo je reči da će u paketu sa Slaboljubom na stadion "Rajko Mitić" stići i njegov brat blizanac Dragoljub ali je povratnik u redove Crvene zvezde objasnio kako to nisu bile tačne informacije.

"Pričali smo na tu temu, mislim da je došlo vreme da se razdvojimo. Možda će to biti i dobro za obojicu. Samo sam iz medija pročitao da se klub interesuje i za njega. Iskreno, nije bilo priče o tome, šef je želeo samo mene" istakao je Srnić.

Jedno od pitanja koje je Slaboljubu Srniću postavljeno prilikom promocije ticalo se činjenice da se nikada nije radovao golovima koje je postizao protiv Crvene zvezde.

"Nisam se radovao golovima, iz poštovanja prema klubu u kojem sam ponikao. Kao što sam rekao, Zvezda je moj klub" objasnio je Srnić.

Mladi fudbaler zadužio je dres sa brojem 55, dok je Nemanja Supić izabrao dres sa brojem 27.

Nemanja Supic
Foto: crvenazvezdafk.com

"Malo je reći da sam presrećan, jer Zvezda je bila i uvek će biti fudbalska institucija, i svako želi da nekada u životu bude deo te priče. Meni se taj san ostvario, zahvalan sam Bogu, a i ljudima koji su učinili sve da dođem ovde" kazao je Nemanja Supić.

Iskusni čuvar mreže na promociji je istakao da nema problem sa time što je doveden kao konkurencija Damiru Kahrimanu jer veruje da lični interesi moraju da budu podređeni timskim.

Promocijom Slavoljuba Srnića i Nemanje Supića u Zvezdi je definitivno stavljena tačka na letnji prelazni rok tokom kojeg je na stadion "Rajko Mitić" stiglo ukupno 11 fudbalera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Tuesday, 01.09.2015
20:08

Dobrodosao po titulu

avatar
zlogi
Tuesday, 01.09.2015
19:41

hm nije li ovaj momak, zajedno sa burazerom mu, pobegao iz iste pre 2 godine??? mislim da se situacija u zvezdi nije promenila od tada.... samo da za godinu dana ne pocnu neke nove tuzbe :/

avatar
Lord of Nottingham
Tuesday, 01.09.2015
16:09

Dobrodošao kralju, a u maju da slavimo titulu

avatar
Srbija voli Zvezdu
Tuesday, 01.09.2015
15:15

Slavoljube drago mi sto ti se ostvario zivotni san da igras u voljenom klubu pred najboljim navijacima na svetu.