Srnić: "Šest bodova prednosti ne znači mnogo u ovakvom sistemu"

Autor: Beta Beta
nedelja 05.02.2017.
16:44
Izvor: Beta

Dve nedelje uoči početka prolećnog dela sezone u Superligi Slavoljub Srnić ističe da šest bodova prednostu u odnos na Partizan ne znači mnogo i apostrofira važnost mečeva koji dolaze pre "večitog" derbija.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić rekao je danas da ga raduje pojačana konkurencija u timu, kao i da veruje da će ekipa igrati sve bolje kako vreme bude odmicalo.

"Ekipa deluje dosta dobro i mislim da će biti sve bolje kako vreme bude odmicalo. Došlo je mnogo igrača. Dobra konkurencija je dobra i za klub i za igrače, dobra je da napreduješ. Igraće onaj koga šef odabere da igra. Nisam uplašen za mesto u timu. Trudim se, dajem sve na svakom treningu", rekao je Srnić agenciji Beta na Pafosu.

Zvezda se priprema na Kipru za nastavak sezone, 18. februara. Crveno-beli će već u trećem kolu prolećnog dela šampionata igrati protiv prvog pratioca na tabeli i "večitog" rivala Partizana.

"Iskreno, ne razmišljamo o derbiju, već o svakoj narednoj utakmici, kao što smo radili i u prvom delu prvenstva. Prvo imamo Novi Pazar, pa Bačku. Bitno je da pobedimo u te dve utakmice, pa ćemo onda da razmišljamo o derbiju", rekao je Srnić.

Zvezda trenutno ima šest bodova prednosti.

"Bitno je da je prednost, sad da li je malo... Nije kao prošle godine, ali je dobro da imamo prednost. Ne znači to mnogo, pogotovu u ovakvom sistemu takmičenja, ali probaćemo to da povećamo", rekao je Srnić.

Crveno-beli će u ponedeljak odigrati treću kontrolnu utakmicu na Kipru a protivnik će im biti ekipa Arisa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Sunday, 05.02.2017
18:52

Nece dugo ovaj sistem, totalno nerealno stanje posle preseka....

avatar
Гроф Доктор фудбала
Sunday, 05.02.2017
18:48

Баш тако Срле шест бодова предности у оваквом систему не значи много због чега ће на крају разлика бити много већа.

avatar
Sunday, 05.02.2017
18:25

Da povecate?:-D Da je pravde, vi biste bili najmanje deset bodova iza Partizana i jedno pet do sedam iza Vojvodine! Ne mogu da prisvajam proslosezonsku titulu jer mislim da je svojim igrackim kadrom nismo zasluzili (treneri su tek posebna prica), ali sad nemate sta da trazite...

avatar
Гроф Доктор фудбала
Sunday, 05.02.2017
18:52

Револте ја не знам због чега си ти опет направио свој најновији налог кад износиш исте измишљотине као и са свим оним старим многобројним налозима.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 06.02.2017
09:22

Нема разлога да будеш безобразан револте јер ја сам тебе само нешто питао пошто стварно много претерујеш са свим тим твојим многобројним налозима.

avatar
Sunday, 05.02.2017
21:37

Nauci prvo da pises, nepismena covecija ribice, nisu pravopisni znaci izmisljeni za dzabe. Tebi da polazem racune?