Srnić: ''Pojačali smo se na svim pozicijama''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 09.02.2017.
15:56
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zvezdin ofanzivac svestan znatno pojačanje konkurencije u ekipi Miodraga Božovića, ali ga to još više motiviše da se izbori za startnoj 11 na početku drugog dela sezone.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Veliki broj pojačanja angažovala je Crvena zvezda ove zime, a posebno je konkurencija pojačana u ofanzivnoj liniji tima, gde je jedan od standardnih prvotimaca do sada bio Slavoljub Srnić.

Ipak, to ga ne plaši, već samo dodatno podstiče da još bolje radi na treninzima.

''Pojačali smo se na svim pozicijama, to stvara dodatnu obavezu da se trudimo kako bismo izborili mesto u timu. Borim se na svakom treningu i na svakoj utakmici, to je moj način.

Verujem u sebe, da ne verujem, ne bih ni bio u Zvezdi'',
naglašava Srnić, a prenosi zvanični klupski sajt.

On smatra da će Zvezda spremno ući u nastavak sezone, kao i da je šef struke Miodrag Božović zadovoljan, a kada su u pitanju ciljevi, ni tu nema dileme.

''Prvi cilj je dupla kruna, i verujem da možemo da ispunimo taj cilj. Drugi cilj je ulazak u neko evropsko takmičenje, nadam se da ćemo ove godine to ostvariti'', poručio je Srnić.

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BRAT IGI
Friday, 10.02.2017
23:53

vidim ja da korner i grof kao nikovi nikada ne pisu u isto vreme tako da... jasno je sve! gde u mom imenu pise revolt? nigde prema tome pitaj i admine ovog sajta ko sam! pise mi ime u profilu lepo! cozdra!

avatar
Гроф Доктор фудбала
Saturday, 11.02.2017
10:27

Ма знамо то револте јер већ неколио пута си нам рекао да ти ниси zeljko grobar, да ти ниси повратак краља да ти ниси револт али са сву тројицу јако добро познајеш. Како ре није срамота да долазиш са многобројним налозима на вести о Звезди само да провоцираш а кад у томе немаш успеха онда вређаш фамилију, жену, децу и кога стигнеш. Само кажи ако требаш можда доказе за ово што сам ја рекао и одмах ћу оставити линк са твојим увредама на овом сајту са неколико различитих никова. Уосталом не знам зашто ја уопште све ово пишем кад си ти изјавио да уживаш кад провоцираш људе револте. И за крај, има ли краја твом безобразлуку?

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 09.02.2017
20:28

Ako ti misliš da budeš u prvom timu moraćeš da budeš bolji od ostalih na tvojoj poziciji, ali to će za tebe biti mnogo teško jer igraš sve lošije i lošije, ali treba da veruješ u sebe.

avatar
BRAT IGI
Thursday, 09.02.2017
22:13

maskota spajza korner aka grof aka mr stipi

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Saturday, 11.02.2017
18:36

Samo da znaš kako ti je ovo moćna provokacija revolte. Sad prosto ne znam šata da radim sam sa sobom od muke, ah, ha, ah, ha, stvarno tužno i žalosno revolte.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 09.02.2017
17:29

Срле само храбро јер са нама се може све.

avatar
BRAT IGI
Thursday, 09.02.2017
19:25

da moze i to da ne osvojite nista na kraju sezone haha

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 09.02.2017
20:30

Vidim na nekim našim vestima da revolt provocira i tebe. Stvarno tužno i žalosno.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 09.02.2017
20:16

Сад гледам европску кошаркашку елиту. Смири се мало револте и не мораш на сваки мој коментар на вестима о Звезди да ботујеш и провоцираш.