Srnić oduševljen gestom "Delija"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 29.08.2016.
13:23
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Navijači Crvene zvezde koji su u nedelju doputovali u Novi Pazar da podrže ekipu poneli su sa sobom "rekvizit" koji je oduševio Slavoljuba Srnića.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju su gostovali Novom Pazaru u okviru 7. kola Superlige, a najvatreniji navijači došli su da podrže klub.

Pored standardnih rekvizita koji su se našli na tribinama navijači Crvene zvezde su imali i jedno specijalno iznenađenje za Slavoljuba Srnića.

"Delije" su u Novi Pazar donele balon u obliku srne sa ispisanim brojem 55 što je oduševilo mladog Zvezdinog vezistu.

"Jako lep gest navijača, zaista sam oduševljen. Originalan i neočekivan potez koji me je obradovao. Želeo bih da im se zahvalim za podršku koju iz utakmice u utakmicu pružaju ne samo meni, već i svim saigračima" kazao je Srnić.

Srna
Foto: crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda je u Pazaru slavila rezultatom 4:1 a Slavoljuba Srnića raduje što ekipa nije klonula duhom posle ispadanja iz Evrope.

"Možemo da budemo zadovoljni, posebno posle ispadanja iz Evrope. Znači nam što smo odigrali ovako dobro i pokazali da to uopšte nije uticalo na nas kao na ekipu. Vratili smo se na najbolji mogući način" zaključio je Srnić.

U Superligi će uslediti dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacije, a nakon toga crveno-beli igraju protiv Bačke na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 29.08.2016
14:11

Срна је за то кратко време на терену урадио више него неки на неколико утакмица.