Srnić: "Dobro znam šta je derbi na Brdu, idemo na pobedu"

Autor: Beta Beta
petak 18.03.2016.
15:46
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog Dragoljub Srnić rekao je danas da se nada pobedi svog tima protiv Partizana u predstojećoj utakmici Super lige Srbije i dodao da je retko koja ekipa uspevala da trijumfuje na Banovom brdu.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

"Utakmica će biti izjednačna, a nadam se naravno da ćemo na kraju slaviti pobedu kao što je to bilo i jesenas u Humskoj. Posle 130 utakmica za Čukarički, dobro znam šta znači derbi na Banovom brdu", rekao je Srnić za klupski sajt.

"Mislim da će fudbalski biti stvarno kvalitetna utakmica. Naše ambicije su uvek iste kad igramo pred svojim navijačima. Ime protivnika tu nije toliko važno. Rezultatski gledajući, od kad sam u klubu, retko ko je ovde ubedljivo uzimao bodove, osim onog meča protiv Zvezde koji je nedavno odigran", dodao je on.

On je ocenio da je Partizan u "krizi rezultata" i da ne dolazi lako do pobeda.

"Iskreno, možda smo u prednosti u defanzivnoj liniji. Ali stvarno smatram da su šanse podjednake. Očekujem ravnopravnu utakmicu. Igramo na svom terenu i to je za nas plus više. Nadam se izvanrednom ambijentu", kazao je on.

Srnić je rekao da se posavetovao sa bratom Slavoljubom, fudbalerom Crvene zvezde, ali nije otkrio detalje.

"Jedinu što ću reći jeste da sam ga pažljivo saslušao i da ću mnogo toga pokušati da primenim na terenu", rekao je Srnić.

Čukarički proteklog vikenda nije igrao prvenstvenu utakmicu proti Mladosti u Lučanima, jer je ona bila odložena zbog poplava na jugu Srbiji, a Srnić je rekao da je to vreme iskorišćeno da se ekipa upozna sa zamislima novog trenera Milana Lešnjaka, koji će u nedelju debitovati na klupi "brdjana".

Utakmica 27. kola Super lige Srbije izmedju Čukaričkog i Partizana igraće se u nedelju od 19.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke