Srnić: "Čuku volim kao Zvezdu"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.05.2015.
22:55
Izvor: Sportske.net

Junak finala Kupa Srbije Slavoljub Srnić izjavio je da Čukarički voli kao Crvenu zvezdu i da mu je bila velika čast da podigne trofej namenjen osvajaču Kupa na stadionu "Rajko Mitić".

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog doneli su večeras prvi trofej klubu sa Banovog Brda pošto su u finalu nacionalnog Kupa savladali Partizan na stadionu "Rajko Mitić".

Jedini gol na utakmici postigao je Slavoljub Srnić, bivši omladinac Crvene zvezde koji je na taj način doneo trofej klubu koji je prepoznao njegov kvalitet i pružio mu šansu u prvom timu.

Nakon pobede i proslave Srnić nije zamerio svojoj Zvezdi, samo je konstatovao da Čukarički voli koliko i najtrofejniji srpski klub.

"Pamtiću ovaj gol do kraja života, ovaj osećaj kad podigneš trofej na 'Marakani' ali ne za Zvezdu već za Čukarički koji volim kao Zvezdu. Pun sam emocija" u dahu je izgovorio Srnić.

Momak koji se afirmisao u redovima superligaša sa Banovog Brda veruje da trofej u finalu Kupa predstavlja pravi način da se oprosti od crno-belog dresa.

"Nadam se da napuštam klub posle dve i po godine. Dao sam mnogo Čukaričkom i nadam se da se opraštam trofejom" zaključio je Srnić.

Jedini pogodak u finalu Kupa Srbije Srnić je postigao u 38. minutu nakon loše intervencije odbrane Partizana.

Gol možete pogledati OVDE a izveštaj sa meča OVDE!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Saturday, 23.05.2015
11:03

Vrati se! Sever ce te docekati!

avatar
Skaut1
Thursday, 21.05.2015
13:09

Posle kažu Partizan ima odličnu omladinsku školu, a Zvezda ne. Nije tačno, samo nesposobnjakovići iz Zvezde olako puštaju svoju decu. Ne razumem pristup ove sezone, bolje da je igrao omladinski tim, ništa lošije ne bismo prošli ako ne i bolje, a pravio bi se zalog za budućnost. Koja je korist od prošlogodišnje domaće titule (jurnjava sa Partizanom oko broja nebitnih titula, oni su ionako većinu osvojili u Beogradskom pašaluku)? Samo se dodatno otišlo u dubiozu, a iz Evrope smo ionako izbačeni.

avatar
Pera Zambula opet
Thursday, 21.05.2015
14:58

Zasto retko, pa svi moji komentari su na mestu....jedno je kad peckam ovde ostrascene navijace ali drugo je kad pisem ozbiljno....moji komentari vezani i za fudbal, kosarku, vaterpolo i bilo koji sport su potkrepljeni cinjenicama i istinom. Ja nikada nisam rekao da je Zvezda Telekom prava Zvezda ali nikada nisam ni rekao da Partizan ne namesta najvise u fudbalu....uvek sam na strani istine :)

avatar
mibo$$$.
Thursday, 21.05.2015
11:20

Strašno kakav je igrač oteran,a dovode Gavrica,Bosančica,Andjelkovica...realno 2 mesto i bilo je uspeh.

avatar
Делија_момак
Thursday, 21.05.2015
02:12

Неко за ово треба кривично да одговара! Овакав играч и таленат да не добије шансу у Звезди а све сами асови су били испред њега. Кукала нам мајка. Шта смо ми Богу згрешили

avatar
Nasta
Thursday, 21.05.2015
01:48

Da se JSL ne namesta Cukaricki bi ubedljivo bio prvi. Ovo kazem kao navijac Partizana.

avatar
jocars
Thursday, 21.05.2015
12:13

Slazem se sa tobom,najlepsi fudbal igraju.

avatar
Pera Zambula opet
Thursday, 21.05.2015
14:07

Takodje kao navijac Partizana ja isto mislim, mada sam ja to pricao cele sezone ovde....Cukaricki nema svoje filijale i podrsku vlasti ili saveza.....da je sve regularno Cukaricki bi najverovatnije bio sampion....nema dugove, stabilan finasijski, uredjen klub, plate stizu na vreme, svaki igrac je dobro selektiran.....U svim linijama su jaki...solidan golban, odlicna sredina, jaki i stameni stoperi, dobra i iskusna krila i brzi bekovi...jedini napadi nisu neka bas klasa ali nisu ni losi kad se sabere sve....Svaka cast Cukarickom....zelim im i titulu u skorijoj buducnosti ako ovako nastave....Dobar primer uvek treba podrzati :)

avatar
Аполо
Thursday, 21.05.2015
00:09

Cestitke Cukarickom na pobedi i tebi Srnicu sto si krunisao pobedu golom. Zvezda ti nije pruzila sansu koju zasluzujes, u Cukarickom ce ti sigurno biti bolje i zelim ti puno uspeha, pa da iduce sezone mozda napadnete i titulu.

avatar
Бранислав Вуковић
Wednesday, 20.05.2015
23:22

E mojA Zvezdo,ovakav igrac ni sansu kod nas da ne dobije,mali moze da bude ozbiljan,ali bas ozbiljan igrac,CESTITKE na potpuno zasluzenoj pobjedi!!!

avatar
Nikola Nikola
Wednesday, 20.05.2015
23:07

Da li je potrebno pričati o bilo kakvoj regularnosti kada se samo ova izjava pročita, a potom odgleda snimak utakmica Čuke protiv Partizana, pa potom protiv Zvezde, a akcenat stavimo na kretnje, gestikulacije i zalaganje ovog momka.