Srnić ceni rivale, ali hoće duplu krunu sa Zvezdom!

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.11.2015.
17:05
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaler Crvene zvezde najavljuje nastavak serije Zvezdiinih pobeda.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Današnji žreb osmine finala Kupa Srbije Zvezdi je za rivala dodelio ekipu čačanskog Borca, drugoplasiranu na tabeli, ali Srnić ne sumnja u plasman beogradskih crveno-belih u narednu rundu takmičenja, iako ceni protivnika.

''Borac nije lak protivnik, pogotovo ne za ovu fazu takmičenja. Ipak je to tim koji je trenutno na drugom mestu, odmah ispod nas. Skoro smo igrali meč u ligi, i videlo se da su težak protivnik.

Ipak, naši planovi su poznati, u oba takmičenja jurimo trofej, ali do te utakmice imamo još važnijih  u prvenstvu, i sada o njima razmišljamo'',
ističe Srnić.

A ono što Zvezdu očekuje narednog vikenda, jeste duel sa niškim Radničkim, jedinom ekipom koju Zvezda nije uspela da pobedi ove sezone.

''Što se tiče utakmice u Nišu, to je izuzetno teško gostovanje, a Radnički je jedina ekipa koju Crvena zvezda nije pobedila ove sezone. Zbog toga, a i zbog nastavka pobedničke serije, idemo u Niš po tri boda.

Međutim, ponavljam, neće biti lako. Dokaz za to je i što Zvezda tamo nije slavila već tri utakmice. Od danas smo kompletni jer su se vratili mladi reprezentativci, i nastavljamo sa uobičajenim radom i pripremom za važan meč'',
istakao je Srnić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Moja Zvezda i Srbija
Wednesday, 18.11.2015
20:00

Dupla kruna je Zvezdina realnost.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 18.11.2015
18:24

Sa nova tri boda u Nisu potvrdjujemo apsolutnu dominaciju u jesenjem finisu, a onaj mali moze samo da balavi. Zivela Zvezda i nasa majka Srbija.

avatar
Prevrcem se u grobu!
Wednesday, 18.11.2015
19:09

a ko je taj mali?

avatar
MozdaRealan
Wednesday, 18.11.2015
23:48

Necemo pobjedit u Nisu tu je x kao kuca. Radnicki je veoma nezgodan kod kuce. A za duplu krunu cemo da vidimo polako nesmemo trcati pred rudu

avatar
pjana
Wednesday, 18.11.2015
20:38

verovatno ti cim sam sebe prozivas!