Sremcima ogroman bod u Kragujevcu, Nišlije slavile!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 09.04.2015.
17:29
Izvor: Sportske.net

U okviru 22. kola JSL već su odigrane dve utakmice, Radnički iz Niša je slavio pobedu protiv Spartaka, dok je Radnički iz Kragujevca odigrao samo nerešeno protiv Donjeg Srema.

Beta/Saša Đorđević/DS
Beta/Saša Đorđević/DS

Povezane vesti

U Kragujevcu po veoma teškim uslovima za igru usled veoma jakog vetra fudbaleri Radničkog nisu uspeli da savladaju direktnog konkurenta za opstanak, ekipu Donjeg Srema.

Pred oko 1000 gledalaca prikazana je velika borba na obe strane uz dosta grešaka koje napadači nisu uspeli da iskoriste na ovom meču.

U prvom poluvremenu su gosti bili nešto opasniji preko Bogunovića i nekadašnjeg ljubimca "Đavola", Darka Spalevića, ali je golman Vesić bio odličan na golu danas i spasio je domaće u nekoliko navrata.

U drugom poluvremenu gledali smo drugu sliku, da li zbog vetra koji je duvao ka južnoj tribini stadiona "Čika Dača", ili zbog nekih drugih razloga, pa je Radnički stvorio nekoliko opasnih prilika.

Pretili su uglavnom iz prekida koje je izvodio Irfan Vusljanin, ali su se Sremci odbranili i zasluženo nose bod svojoj kući, bod koji im dosta toga znači u borbi za opstanak.

U Nišu slavlje domaćih fudbalera.

Nakon poraza u prethodnoj utakmici ekipa Radničkog je takođe zabeležila veoma bitne bodove u borbi za opstanak i tako pobegla iz zone ispadanja.

Jedini gol danas je postigao u 12. minutu Petar Đuričković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke