Srđan Obradović ponovo na tapetu - Kruševljani pitaju, kako Jagodinac sudi Jagodincima?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 07.05.2017.
17:33
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Utisak je da Sudijska organizacija Fudbalskog saveza Srbije sve više gubi konce što potvrđuje i slučaj iz Kruševca gde je Srđan Obradović, sudija iz Jagodine, delio pravdu Jagodincima.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Neverovatne stvari događaju se u domaćem fudbalu u završnici prvenstva, pa posle svega ne čudi što je u Jagodini došlo do vrhunca apsurda.

Fudbalski klub Napredak oglasio se zvaničnim saopštenjem za javnost u kojem je predočio šta se događalo na utakmici Omladinske lige Srbije između Jagodine i "Čarapana".

Omladinski sastav Napretka remizirao je sa Jagodincima (1:1) iako je veći deo drugog poluvremena imao dva igrača manje na terenu zbog isključenja Gajića i Palurovića.

Ono što "bode oči" u ovom slučaju jeste podatak da je sudija Srđan Obradović iz Jagodine delio pravdu na ovoj utakmici iako je Napredak igrao protiv omladinske selekcije Jagodine!?

"Želimo ovim putem da postavimo javno pitanje: po kom šablonu se vrši delegiranje sudija za Omladinsku ligu Srbije obzirom da je glavni sudija, koji sudi i Superligu, Srđan Obradović iz Jagodine.

Učestvovanje u sportu, a posebno timskim sportovima mlade uči timskom radu, liderstvu, samodisciplini, odgovornosti, toleranciji, razvija njihove veštine savladavanja različitih problema, uči ih istrajnosti, poštovanju autoriteta, razvija radne navike, jača njihov karakter, samopoštovanje i samopouzdanje.

Da li ih već na početku, pretencioznim odlukama ljudi u crnom, treba naučiti da kradu, lažu i simuliraju?! Da li nam treba takva omladina?
" navodi se u saopštenju Napretka.

Sudija Srđan Obradović dospeo je na loš glas nakon 153. "večitog" derbija kada je njegovom greškom Crvena zvezda došla do vođstva posle neregularnosti koje su prethodile golu Gelora Kange.

Potom se o Obradoviću pisalo zbog načina na koji je delio pravdu u duelima Partizana i Radnika, te Crvene zvezde i Vojvodine.

Posle svega ne može a da se ne postavi pitanje, da li Sudijska komisija FSS vodi računa o onome što radi jer je zaista neverovatno da sudija iz Jagodine sudi Jagodincima na domaćem terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LoleRava
Sunday, 07.05.2017
23:23

Sta ovaj radi sa decom,sramota,mars iz fudbala!

avatar
Vanja Grubač
Sunday, 07.05.2017
20:17
avatar
Poznavalac
Sunday, 07.05.2017
20:01

Strašno,ovaj čovek sistematski uništava sve što može..ali pitanje je ko su mu nalogodavci i ko ga štiti?verovatno mrakic,terza,kokeza..više puta je zaslužio da mu se zabrani dozivotno da sudi ali gle čuda on i dalje sparta srpskim poljanama..

avatar
Sunday, 07.05.2017
19:26

Iživljavanje ovog ne znam kako da ga nazovem nad decom. Sudije bi morale da prođu i alko i test na drogu i psiho test. Ovaj sigurno bar jedan ne bi prošao. Mrakiću odlazi!

avatar
paok
Sunday, 07.05.2017
19:18

Nije mi jasno samo sta se cudite.

avatar
ACACHELSEA
Sunday, 07.05.2017
18:43

Nije on Jagodinac,on je Zvezdas.

avatar
pjer
Sunday, 07.05.2017
18:20

Nemoj te da ga najlutite, pa da i vama pocne suditi!

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 07.05.2017
17:46

Ovaj samo Zvezdi valjao i nikom vise.

avatar
LoleRava
Sunday, 07.05.2017
23:10

Pa i vama nije bio los!

avatar
LoleRava
Monday, 08.05.2017
14:13

Pa ja nisam rekao da nama nista nije pomogao,ja sam rekao, da ponovim, da i vama nije bio los,nista vise.Priznao sam da ste bolji u ovom trenutku,sta hoces vise od mene:).?

avatar
paok
Monday, 08.05.2017
06:45

Kazes i nama nije los. Pa mi odavno bili prvi da njega j Maja nije bilo. Posle derbija on dobije da sudi vama protiv Vose, to mu je bila nagrada. Daj budi realan, nama pomogne jednom pa vama on i svi drugi svaku utakmicu. Pogledaj samo koliko je penala bilo za vas, ustvari kakvi su to penali bili a recimo Djurdjevicu igrac stane na zglob pre suta i nista(protiv Javora).