Srbin iz Zaglebja otkriva najveću snagu poljskog sastava

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.06.2016.
10:04
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Srpski internacionalac iz redova poljskog Zaglebja otkrio je šta je najveća snaga kluba ali je i pored toga istakao da će Partizan biti favorit u eventualnom dvomeču ovih klubova.

zaglebie.com
zaglebie.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan još uvek ne zna ko će mu biti rival u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope ali je izbor sužen na dva imena.

Nakon dvomeča poljskog Zaglebja i bugarske Slavije crno-beli će znati ko im stoji na putu ka trećem kolu, a mnogi već sada veruju da će trećeplasirani klub iz Ekstraklase na megdan viceprvaku Srbije.

"Imamo težak posao i pre Partizana, protiv sofijske Slavije, ali svi verujemo da ćemo uspeti da dođemo do dvomeča sa crno-belima. Nema šta, uloga favorita bi u tom dvomeču pripala Partizanu prvenstveno zbog činjenice da ima mnogo iskustva u igranju evropskih utakmica" poručuje Đorđe Čotra.

Srpski internacionalac iz redova Zaglebja godinama je deo poljskog sastava pa tvrdi da će najveća snaga njegovog tima u kvalifikacijama za Ligu Evrope biti to što ekipa ostaje na okupu.

"Na opšte iznenađenje osvojili smo treće mesto, igrali smo jako dobro i što je najvažnije ekipa se ne menja. Izvršena je samo dopuna igračkog kadra koji je na okupu godinama" ističe bivši fudbaler Rada.

Partizan će već u prvoj nedelji jula znati ko će mu biti rival na startu kvalifikacija za Ligu Evrope, a prvi meč između Slavije i Zaglebja na programu je 30. juna u Sofiji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kraljaXXXIX
Wednesday, 22.06.2016
16:35

Ako Partizan bude igrao protiv Zaglebja viće to veliki izazov, pre svega jer Poljaci i ne leže baš našim klubovima ali i to što Zaglebje ima ekipu na okupu duže vreme i to što će imati dva ozbiljna meča (Slavija) pre utakmice sa Partizanom, dok će Partizan promeniti veći deo ekipe.

avatar
Branislav
Wednesday, 22.06.2016
14:00

Dobra ekipa... Sta vise, nisam bas siguran u prolazak Partizana... (bez uvrede).