Srbiji već bio taličan - Evo ko sudi u Kišinjevu!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 03.10.2016.
17:57
Izvor: Sportske.net

Tri dana uoči utakmice drugog kola kvalifikacija za odlazak na Mundijal koju će selekcije Moldavije i Srbije igrati u Kišinjevu, Unija evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) donela je odluku o glavnom deliocu pravde.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije u četvrtak igra drugu utakmicu u okviru kvalifikacija za odlazak na Mundijal, a gostovanje Moldaviji doživljava se kao odlična šansa da "Orlovi" upišu prva tri boda.

Srpski reprezentativci okupili su se u ponedeljak u Staroj Pazovi i započeli pripreme za duele sa Moldavijom i Austrijom, a danas je donesena odluka o tome ko će biti glavni delilac pravde u Kišinjevu.

Premda se još uvek čeka na zvaničnu potvrdu, UEFA je odlučila da za glavnog arbitra duela Moldavije i Srbije imenuje beloruskog sudiju Alekseja Kulbakova (37) koji je u prošlosti bio taličan srpskim reprezentativnim selekcijama.

Dovoljno je reći da se radi o glavnom arbitru finala Evropskog prvenstva za omladince iz 2013. godine kada je selekcija Srbije savladala Francusku i popela se na evropski tron.

Sudio je Aleksej Kulbakov još jednom omladinskoj selekciji Srbije i to pre tačno sedam godina kada su "Orlići" savladali Severnu Irsku rezultatom 3:1 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Navijači Partizana ne pamte Belorusa po dobru jer je delio pravdu u revanš susretu 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između crno-belih i Ludogoreca kada je isključio Branislava Trajkovića, a vicešampion Srbije je odigrao nerešeno (2:2) što ga je eliminisalo iz dalje borbe za evropsku elitu.

Verujemo da sudija Kulbakov svakako neće biti u centru pažnje u susretu reprezentacija Moldavije i Srbije pošto se iskreno nadamo trijumfu "Orlova" bez obzira na sve otežavajuće okolnosti koje ih budu čekale u Kišinjevu.

Utakmica Moldavija - Srbija igra se u četvrtak od 20.45 po srednjeevropskom vremenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Monday, 03.10.2016
18:45

Ako ćemo da gledamo protiv Moldavije ko sudi...taj Trajković je u našoj ligi dobijao milion kartona.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 03.10.2016
18:23

Mi smo tada bili sampioni. Dosta neobicna i cudna odluka, Belorusija im je geografski veoma blizu...

avatar
Goran Zdravkovic
Monday, 03.10.2016
18:13

2:1 za Moldaviju...