Srbija (U19) - Remi za kraj snova o Evropskom prvenstvu

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.03.2017.
18:52
Izvor: Sportske.net

Omladinska reprezentacija Srbije neće igrati na Evropskom prvenstvu u Gruziji, s obzirom na epilog današnjih mečeva trećeg kola kvalifikacionog turnira.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije (U19) zauzela je drugo mesto u kvalifikacionoj Grupi 2, za plasman na Evropsko prvenstvo u Gruziji.

Izabranici Milana Obradovića danas su, u trećem kolu ove grupe remizirali sa selekcijom Kipra, bez golova - 0:0.

Tako je Srbija takmičenje završila iza selekcije Nemačke, koja je danas deklasirala Slovačku sa 4:0 i sa sve tri pobede izborila plasman na Evropsko prvenstvo.

Podsetimo, Srbija je u prva dva kola savladala Slovačku sa 1:0, a onda od Nemačke izgubila sa 2:0.

Srbija je danas nastupila u sledećem sastavu: Ilić, Radić, Dinga, Lambulić, Blagojević (Terzić od 46.), Nišić, Zlatanović, Račić (Mišković od 69.), Ilić, Adžić, Jovanović.

Tabela: Nemačka 9, Srbija 4, Slovačka 3, Kipar 1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Old_school
Tuesday, 28.03.2017
18:56

Ko im je trener i ovo je super...

avatar
X
Tuesday, 28.03.2017
19:28

Dobro je sto poznajes koliko je ovaj covek u stvari strucan u odnosu na Lalatovica i Ognjenovica ali dobro, sta da se radi.. Bitno je ispljuvati iako su Nemci za klasu bolji od svih reprezentacija...

avatar
X
Tuesday, 28.03.2017
23:07

Pa druze, upravo iz tvog komentara moze da se vidi za koga navijas. Covek je tek preuzeo klince.. I o kakvom iskustvu pricas? Kakvo Lalatovic ima iskustvo? Svake sezone novi klub a desava se da ga otpuste i na polusezoni.. Nije uopste potrebno iskustvo vec znanje.. Uostalom, mozda ovi klinci i ne mogu bolje od ovoga, pa bio im trener i Karlo Anceloti.

avatar
Old_school
Tuesday, 28.03.2017
20:07

Aj da pogadjam za koga navijas. Da se razumes, kao sto ne, video bi da sam to isto pisao za Ognjenovica. Jer sa klincima mora da radi trener sa velikim iskustvom, koje ta dvojica nemaju. Kapis?