Srbija u utorak dobija selektora!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 24.11.2014.
13:44
Izvor: Sportske.net

Fudbalska javnost će, kako je i najavljeno, ove nedelje saznati ime i prezime novog selektora.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

U prostorijama Sportskog centra FS Srbije u Staroj Pazovi sutra, u utorak 25. novembra 2014. godine sa početkom u 17.00 sati, biće održana XI sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije. Sednicom će predsedavati Tomislav Karadžić, predsednik FS Srbije, saopšteno je danas iz Saveza.
          
Na utakmici će se odlučivati o nizu važnih pitanja, a svakako da je poseban fokus na kadrovskom pitanju u vezi selektora "A" reprezentacije.

Podsetimo, Dik Advokat je posle utakmice protiv Danske podneo ostavku, a u ulozi predlagača novog selektora biće Savo Milošević, potpredsednik FSS zadužen za nacionalne selekcije sa posebnim zadatkom vezanim za "A" i Mladu reprezentaciju.

Savo Milošević je javno rekao da će za mesto selektora predložiti Radovana Ćurčića, a odluku o novom selektoru doneće članovi Izvršnog odbora FSS.
        
Pred članovima odgovornog tela biće pitanja u vezi propozicija takmičenja u Kupu Srbije i prvenstvima mlađih kategorija.

Razmatraće se i pitanja iz domena preregistracije igrača FSS, kao i Finansijskog izveštaja za tri kvartala 2014. godine, uz prateće informacije od članova Nadzornog odbora i Finansijske komisije FSS.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 24.11.2014
14:49

Cure ce i ostati selektor. Neka, nema veze, ocigledno da one koje hoce oni koji se razumeju u fudbal ne mogu da dobiju, pa neka onda bude Cure, svakako je bolji od onog kojeg bi doveli internet fudbaleri.

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Monday, 24.11.2014
18:16

Zar nisi ti napisao da ce biti dobro ako njega izaberu posle one Banetove izjave?

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Wednesday, 26.11.2014
17:53

I mene to jako zanima...

avatar
Tuesday, 25.11.2014
21:47

Jesam jesam, ali meni je on ipak bio tek treca opcija. Bas me zanima da li su Miha i Stanoje dobili neke ponude ili je Cure izabaran u samom startu.