Srbija profitira od Banetovog transfera

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.02.2017.
10:27
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Branislav Ivanović u utorak je realizovao transfer u Zenit, a Banetova selidba u Sankt Petersburg biće od velikog značaja za nacionalni tim.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Nakon devet godina vernog služenja londonskim "Plavcima" srpski internacionalac Branislav Ivanović u utorak je dogovorio saradnju sa Zenitom koji bi uskoro trebalo da ga promoviše kao jedno od najvećih pojačanja u svojoj istoriji.

Momak rođen u Sremskoj Mitrovici tako je otvorio novo poglavlje u svojoj karijeri, premda selidba u Rusiju za Baneta neće predstavljati problem jer je upravo iz najveće zemlje na svetu otišao u London.

Transfer Branislava Ivanovića od posebnog je značaja i za reprezentaciju Srbije jer će kapiten nacionalnog tima ponovo imati utakmice u nogama.

Prekaljeni defanzivac počeo je samo šest utamica u Premijer ligi ove sezone, na šta je donekle uticala i povreda sa kojom se suočio, ali je glavni razlog bio taj što ga Antonio Konte nije imao u svojim planovima.

Zbog toga će Ivanovićeva selidba u grad na obalama Baltičkog mora biti od izuzetnog značaja i za naš nacionalni tim koji će u 2017. godini voditi odlučujuće bitke za plasman na Mundijal u Rusiji.

Srbija će svoju prvu takmičarsku utakmicu u 2017. godini odigrati 24. marta u Tbilisiju protiv Gruzije, a verujemo da će do tada Bane sakupiti barem pet takmičarskih nastupa u dresu Zenita.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Wednesday, 01.02.2017
18:00

Jedino bih njega i zadrzao iz te generacije.

avatar
Petar Petar
Thursday, 02.02.2017
05:46

Moram ovde, ne mogu tamo... Mislim da je ukupan dug bio 510 prema Nenadu, negde sam to i napisao. PS. Ne moras da me branis za kosarku, (tek sad sam video), ja u sustni i ne citam njihove komentare kad mi repliciraju, jer jednostavno nema svrhe, jednostavno kazem ono sto mislim ne toliko da bi taj neko procitao to sto sam pisao vec da bi ukazao na stvarii koje pisu bez trunke realnosti. Mislim, i ja sam pristrasan, ali neki od njih preteruju. Inace, ni malo nisam preterao za tri svetlosne godine, ja potpisujem da ni jedna njihova trenutna petorka ne bi presla 60 poena protiv tog Partizana. A oni nas ne bi mogli da spuste ispod sedamdeset, to je sigurno. Ni na jednoj poziciji u takvoj konstalaciji ne bi bili u prednosti. Cak ni blizu toga da budu podjednaki. A ako bi igrale cele postave, onda bi tu vec bila druga prica, mada mislim da je nasih osam igraca sasvim dovoljno cak i za njihovih dvanaest. Kao sto sam i napisao za one koji razumeju sta citaju. Ova Zvezda je dobra, ali realno niko u Evropi ne zna da se pobije na terenu sa njima. Plus, ono na sta stvarno moram da im odam priznanje je da su izgradili neki svoj status kod sudija i da ih realno sudije pustaju da igraju tako kako igraju sto ranijih sezona nije bio slucaj, narocito kad gledas nase utakmice. Ovakav kriterijum sudjenja je jedino imao CSKA donekle i niko vise. Znaci, mi tih godina kada odemo da igramo u Spaniji svaki kontakt na prevodjenju lopte je faul kao kuca bio, sa njima to bas i nije slucaj sada. Po meni desetak ekipa iz ove lige igra bolju kosarku od Zvezde, ali su jednostavno premekani, dozvoljavaju da ih ovi prebiju.

avatar
Petar Petar
Thursday, 02.02.2017
20:02

Mi i jesmo tu sezonu realno odigrali sa osmoricom, plus sto je tu bio Veseli sa samo 19 godina. Oni nisu u takvoj situaciji, zbog toga i izgledaju prilicno ozbiljno. Znaci iskusna ekipa, popunjena sa dvanaest igraca od kojih svaki moze biti starter. To je realno njihova snaga.

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Thursday, 02.02.2017
17:46

Naravno, malo se i ja salim kad kazem najmanje, bilo je primera i da je i manje igraca bilo dovoljno, ali svakako ta dvojica-trojica bas i ne bi smeli da budu dibidusi:-D Razumeli smo mi se vec sigurno. Sto se tice sudjenja, ja ne pratim njihove utakmice, ali vidim da to svi konstatuju, a Dule je ocigledno stvari nazvao pravim imenom i ponovo ubo u metu, sudije koje im sude u ABA ligi, posle im sude i u EL o cemu je Partizan mogao samo da sanja, necime su izborili takav status, a nije tesko pogoditi i cime...

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Thursday, 02.02.2017
17:44

Da, toliki je bio. Slazem se da nam je prva petorka bolja kao i da bi nam mozda bilo dovoljno i samo osam igraca da ih pobedimo, ali i ta trojica bi morala da budu negde priblizno nivoa prve petorke, a najmanje da budu kao Kecman i Roberts:-D

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 01.02.2017
14:09

Ako je tacna info., sretno kapitenu i puno uspjeha!

avatar
Pic.usti zamugljao!
Wednesday, 01.02.2017
13:54

Ako predje u Zenit imace dobru platu,zivece u prelepom gradu i igrace na najskupljem stadionu na svetu!

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Wednesday, 01.02.2017
18:00

Kako najskupljem?

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Thursday, 02.02.2017
01:15

Bogami, mozes to slobodno da pomnozis sa dva. Nisam znao za to, odlicno.

avatar
Pic.usti zamugljao!
Thursday, 02.02.2017
01:03

500 miliona dolara,evra...Ukucaj u pretrazivac

avatar
Carina
Wednesday, 01.02.2017
13:38

Sto je najcudnije transfer nisu potvrdili ni Celsi ni Zenit. Ne znam sta se desava.

avatar
King Didier Drogba
Wednesday, 01.02.2017
15:35