Srbija dobila 3:0, oduzeta nam tri boda!

Autor: Boris Jovanović
petak 24.10.2014.
09:50
Izvor: Sportske.net

Utakmica registrovana 3:0 za Srbiju, ali su nam oduzeta tri boda, a platićemo i 100 000 evra kaznu. Uz to, naredna dva meča igraćemo pred praznim tribinama.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Kako sportske.net saznaju iz izvora bliskih savezu, Srbija je dobila prekinuti meč sa Albanijom 3:0, ali su joj i oduzeta tri boda, pa ostajemo pri dnu sa bodom protiv Jermenije.

Uz to oba saveza platiće i kaznu od po 100 000 evra. Ova saznanja iz Niona, potvrdile su i "Novosti", a UEFA je napravila kompromis.

Srbija će i naredna dva meča igrati bez publike. Pre nekoliko minuta FSS je zvanično objavio da su naša saznanja bila tačna, pa sada ostaje analiza onoga što se dogodilo, ali i kazni.

U svakom slučaju izgubili smo tri boda, jer su bila uračunata, tačnije verovalo se da ćemo pobediti Albaniju. Igraćemo i bez publike protiv Danaca u novembru i Jermena u septembru 2015.

Pisano obrazloženje odluke biće dostavljeno savezu u narednih nekoliko dana, a od 13 časova je konferencija za štampu FSS.

Naš savez se verovatno neće žaliti na ovu odluku, ali sačekaćemo par sati do zvanične reakcije.

Na tabeli inače vodi Danska i Albanija sa po 4 boda iz tri meča, Portugal iz dva ima tri boda, mi i Jermeni po jedan, takođe iz dve utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke