Srbi ga već otpisali, njega snima Milan?!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 03.09.2017.
11:00
Izvor: Sportske.net

Priča je iz Italije, "poznavaoci" ga već proglasili za propali talenat, ali...

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Čudna priča, ali italijanski mediji tvrde da su skauti Milana bili u Jagodini na meču Srbije i Gibraltara. Pobednik se jasno znao pre početka, imajući u vidu razliku između timova, ali priča se da su "Rosoneri" zainteresovani za Danila Pantića koji je postigao dva gola u jučerašnjem meču protiv nedoraslog protivnika.

U Srbiji su ga mnogi otpisali, sećate se da je potpisao za Čelsi za koji nikada nije zaigrao.

Poslat je na pozajmicu, prvo u Vitese gde je odigrao šest utakmica, pa u još slabiji Ekscelsior gde je sakupio devet nastupa.

Bilo kako bilo, posle tog puta po trnju, vratio se tamo gde je i počeo, u Partizan, na pozajmicu, sa pravom otkupa, ugovor sa Čelsijem ima do 2019.

Pantić se tek vraća, nije standardan u Partizanu, imao je taj zastoj tokom karijere u Holandiji, ali ima samo 20 godina. Ko zna, možda je Milan nanjušio šansu, možda imaju u vidu potencijal igrača koji je važio za jednog od najvećih evropskih talenata u svom godištu i za koga je bio zainteresovan Juventus.

Videćemo šta će od svega biti, možda bude imao isti razvojni put kao Nikola Ninković, u svakom slučaju, pre svega treba da se izbori za mesto pod suncem u Partizanu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Joey Barton
Sunday, 03.09.2017
17:08
avatar
AlexPFC
Sunday, 03.09.2017
17:00

Njegov prezimenjak Milinko Pantić je svojevremeno prošao kroz isti tretman. Promešali su ga kroz nekoliko pozajmica da bi na kraju postao zvezda Atletiko Madrida, koja je direktno uticala na osvajanje duple krune. Hezus Hil mu je na kraju podigao bistu :)

avatar
Salvatore
Sunday, 03.09.2017
14:56

Mozda su gledali nekog drugog igraca? I kako on i dalje igra za reprezentaciju, nzm ni koju, mladu?

avatar
nemam pojma
Sunday, 03.09.2017
12:25

Opet pumpanje glave ovom dečku koji je još daleko od željenog kvaliteta i forme. Jasno je da svakodnevno treba da radi na sebi, na fizikalijama. Potrebni su mu čvrstina u duelu, eksplozivnost, brzina, popravljanje igre u odbrani, snaga šuta. Kakav Milan?! Nije još ni za Sasuolo, Đenovu, Fiorentinu, Kijevo, Udineze....Pustite dečka da postane seniorski igrač vredan Partizanovog dresa, mnogo je vremena pred njim.

avatar
Malo veliki covek
Sunday, 03.09.2017
12:16

Ovo cim cuje Pantic trazice da ide. Nadam se da ce odluciti da se vrati u Partizan(pun ugovor, ne pozajmica), ali gledajuci sta je uradio prosli put, nece me cuditi da trazi da ide u Milan ako se pojavi ponuda.

avatar
Povratak kralja 56
Sunday, 03.09.2017
12:02

Otpisali su ga svi ali s pravom jer niko nije verovao da će ga Partizan hteti, on želeti, a zajedno uspeti da ga vrate u Partizan tj. na pravi fudbalski put. Isto preporučujem Markoviću - ko se seća pisao sam dok je bio u Benfici da nije napredovao osim fizički, a Engleskoj ne samo da je igrao na pogrešnim pozicijama već su ga tako trenirali da je izgubio na tehnici, a s tom brzinom bez tehnike igrač je smešan. Mogu oni da imaju na stotine milione evra budžete i da rade u najboljim ligama, u vrhu evropskog fudbala oni neke stvari ne znaju koje u Partizanu znaju.

avatar
AC REVOLTIZAN
Sunday, 03.09.2017
11:51

Neozbiljna prica skroz.

avatar
MOE28
Sunday, 03.09.2017
11:37

Jedno je igrati u zemlji u kojoj se osecas najbolje a drugo u zemlji gde nikoga ne poznajes. Cim jednom odete u zemlju gde se ne osecate lepo, shvaticete koliko je zivot u Srbiji u stvari lepsi i srecniji, ma koliko para imali.

avatar
Burazer
Sunday, 03.09.2017
11:26

Partizane iskoristi sansu.

avatar
Amar Zornic
Sunday, 03.09.2017
11:22

Partizanov Filip Jankovic

avatar
AC REVOLTIZAN
Monday, 04.09.2017
08:31

S tim sto je ovaj stvarno (bio) ogroman talenat, a Filip bas i nije...