Srbe trese mundijalska groznica, Kolarovu se divi svet! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.09.2017.
23:02
Izvor: Sportske.net

Nakon pobede nad Irskom ljubitelje fudbala u Srbiji počela je da hvata mundijalska groznica. Svet se divi "bombi" koju je ispalio Kolarov.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Više od sedam godina traje post reprezentacije Srbije kada su međunarodna takmičenja u pitanju ali od večeras plasman na planetarnu smotru deluje kao realnost.

Mnogi su u poluvremenu utakmice u Dablinu počeli da sumnjaju u Muslinovu taktiku i umešnost naših reprezentativaca ali su "Orlovi" demantovali "neverne Tome".

Pobeda sa igrače manje u sred Dablina dovela je Srbiju na korak od direktnog plasmana na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Ukoliko vas zanima šta je "Orlovima" potrebno da ostvare taj cilj kalkulacije možete pronaći OVDE!

Evo kako su pojedinci komentarisali uspeh Srbije na društvenim mrežama, ali i kako su stranci videli gol Aleksandra Kolarova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

26 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ronaldo Ballon d\'or!
Wednesday, 06.09.2017
17:53

Ja i dalje ne znam na koju foru igra ona prevara Milijovojevic?

avatar
Miso Gajic
Wednesday, 06.09.2017
09:54

Najbolja levica Evrope , pa nek misli ko šta hoće.

avatar
Danijella
Wednesday, 06.09.2017
08:04

Ovo sto je Kolarov dao to bi onaj Ronaldo ili Bejl baaaang iz sve snage zakucali a nas Aco lagano...tehnicki :) Ne daj boze da je sutnuo iz sve snage....

avatar
Wednesday, 06.09.2017
00:54

Ako zbog ovog rezultata treba da se radujemo i plasmana u Rusiju onda stvarno nikad nista necemo postici na velikim takmicenjima. Pa najslabiju grupu smo imali i sad treba da slavimo zbog toga sto najverovatnije idemo u Rusiju, e Srbijo nikad nista od tebe.

avatar
Wednesday, 06.09.2017
00:11
avatar
Markic85
Tuesday, 05.09.2017
23:44

Vec duze vreme idu price kako je grupa slaba, sem Moldavije, donekle Gruzije... sve ostale vrlo ozbiljne ekipe, jedan Vels je igrao 1/2 finale E prvensta... samo nisu zvucni toliko a sama grupa rovovski teska u kojoj smo mi prvi... kada smo slozni mozemo... a negativcima bih porucio da se sete sta su pricali posle 2:2 u Beogradu... CESTITKE STRUCI I MOMCIMA JER OVO VRACA VERU U NAS FUDBAL ZAJEDNO SA VECITIMA U EVROPI ! ! !

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 06.09.2017
00:12

To pricaju oni sto se ne razumeju u fudbal , imali smo srece sto umesto Velsa nije Spanija ili Nemacka al zato smo u drugom i trecem sesiru dobili bas teske timove tako da se to negde poklopi

avatar
MultiMagic
Wednesday, 06.09.2017
00:25

Poslednje Evropsko prvenstvo je bilo katastrofa, neke utakmice potpuno negledljive, jedno od najgorih prvenstava u zadnje vreme, jedino su Francuska i Nemacka nesto bolje odigrale da je licilo mada ni oni nisu mnogo blistali ovo ostalo strasno, nije bilo vise od ukupno 10 zaista kvalitetnih duela. A osvojio je i Lester PL pa nece biti u prvih 10 narednih 50 godina, to sto je Vels usao u polufinale EP nista ne znaci, oni su jedan najobicniji prosek ekipa, imaju 3,4 nesto bolja igraca, ostalo vrlo slabo mada igraju lepse od nasih, Irska jeste cvrsta ekipa ali i oni opet nisu ni na sredini po kvalitetu vec u donjem domu, Moldavija presmesna ekipa, to bi dobila verovatno i druga postava, Gruzija isto, to sto je nasa reprezentacija bila nesposobna da se izbori sa takvim ekipama ranije pa se stvorila neka fobija kao da ista vrede te bivse Sovjetske zemlje, Austrija ima 3 vrlo dobra igraca, ostatak veoma slab. Tako da grupa nije slaba nego najslabija moguca u zadnjih ko zna koliko ciklusa, nema ukupno 3 fudbalera svetske klase u celoj grupi. igru nasi nemaju, svako ko poznaje ovu igru vidi da su spori u trcanju i donosenju odluka, da je odbrana strasno losa, da je centarfor jedno obicno drvo i jasno da ce se, ako ne budu ponovo imali vise srece nego pameti, na SP provesti jako lose i da ce sluziti za nabijanje gol razlike ako dodje jedna Poljska, Svajcarska, ne daj Boze Portugal, Spanija itd. A veciti su takodje bili katastrofa i Partizan pogotovu je imao mnogo srece na zrebu, dobili su ekipu koja je jednako losa pa su je nekako prosli dok jeste Zvezda bolje igrala i dobila je Krasnodar ali te price o tome kako je Krasnodar ozbiljna ekipa pa da je napravljen veliki uspeh ne piju vodu, videlo se da niti imaju organizaciju niti dovoljno kvalitetne igrace i ocigledno ne znaju kako da uloze pravilno novac koji imaju. Ono sto valja kod ove reprezentacije jeste velika borbenost i to je stvarno dobra stvar, trci se dosta i neke ideje u igri nisu lose, ali je nedostatak kvaliteta ogroman i to ce se tek pokazati na SP.

avatar
Manitu
Tuesday, 05.09.2017
23:35

Ovo je najbolja utakmica u zadnjih 15 godina koju je odigrala reprezentacija.Taktika tacna, pas igra i prijem lopte u zadnjem redu i vezi iznenadjujuca,borbenost svaka cast ajd pa ponovite to cesce.

avatar
AC REVOLTIZAN
Tuesday, 05.09.2017
23:14

Kolarov Bejlis:-D Poklon za moj rodjendan neka nam bude overa plasmana, a posle ce biti i raznih drugih vrsta overa u narednih 8-9 meseci:-D

avatar
Emperador(2018)
Tuesday, 05.09.2017
23:58

Revolt jesi to ti

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 06.09.2017
00:41

Kad ti je rodjendan

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 05.09.2017
23:12

Nije sjajno , nije lepo al je delotvorno , postizemo vise od dva gola po mecu , nismo porazeni , borimo se . Za prvi Muslinov rad dobar , odlican 5-

avatar
Mangus
Wednesday, 06.09.2017
06:49

Neka bude svaki put ruzno, al nek bude pobeda