Sprema se SPEKTAKL u Surdulici!

Autor: Darko Mitrović
utorak 05.04.2016.
15:03
Izvor: Sportske.net, fk-radnik.com

Posle odlične partije u Humskoj protiv Partizana, fudbaleri Radnika trebalo bi da i sutra protiv Jagodine imaju fenomenalnu podršku sa tribina! A tek ako se na kraju sezone plasiraju na evro-scenu...

radnikfc.wix.com
radnikfc.wix.com

Povezane vesti

Surduličani su u subotu propustili priliku da bukvalno nokautiraju ekipu Partizana, imali su vođstvo od 2:0, prilike za još ubedljiviju prednost, ali je Partizan u nastavku uspeo da dođe do preokreta i očekivane pobede od 3:2.

Ono što je još privuklo pažnju javnosti tokom te utakmice, jeste i podrška navijača i trubača koji su doputovali u Beograd, pa se slična i još bolja atmosfera očekuje i sutra u Surdulici protiv poslednjeplasirane Jagodine.

Sudeći po najavama, očekuju se pune tribine stadiona u Surdulici, pogotovo što je i ulaz besplatan.

''U znak zahvalnosti za veliku podršku navijača na gostovanju u Beogradu, protiv ekipe Partizana, Uprava FK Radnik donela je odluku da ulaz na stadion bude besplatan za sve posetioce.

Besplatne ulaznice mogu se preuzeti na pultu TO Surdulica u centru grada i to od utorka u vremenu od 10:00 do 14:30 i na dan odigravanja utakmice od 10 sati pa do početka susreta.

Na stadion mogu ući lica isključivo sa primerkom besplatne ulaznice, dok je licima ispod 18 godina ulaz dozvoljen samo u pratnji roditelja ili staratelja
'',
navodi se u saopštenju na zvaničnom sajtu Radnika.

Inače, ''Blic'' prenosi da pristalice Radnika mogu da očekuju i pravu gozbu, uz pečenog vola i ''druge đakonije'', ukoliko se klub iz Surdulice na kraju sezone plasira na evropsku scenu.

Kako sada Surduličani igraju, ostvarenje tog cilja nije nemoguće...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke