Sprema se "fešta" u Humskoj!

Autor: Beta Beta
petak 15.05.2015.
12:16
Izvor: Beta

Zanimljiv program pred početak utakmice Partizana i Novog Pazara!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Posle godinu dana pauze trofej se vraća u Humsku, a sve će biti upriličeno kako dolikuje šampionu Srbije.

Cele subote navijači Partizana će imati šta da rade ukoliko su slobodni, kreće se koncertom grupe JNA na stadionu Partizana od 16 časova, sledi utakmica, a nakon toga će crno-belima biti uručen pehar pobednika prvenstva Srbije u fudbalu, prvi od dva moguća ove sezone za ekipu Zorana Milinkovića.

Pored ovoga, muzej stadiona u Humskoj će biti deo manifestacije "Noć muzeja", pa će navijači Partizana moći da ga posete u periodu od 22 časa uveče do 1 posle ponoći.

Nisu crno beli zaboravili i zasluge ljudi koji su bili u prvom delu sezone u klubu, poput Marka Nikolića, Petra Škuletića i Danka Lazovića, ali i Danila pantića i Vojislava Stankovića, svako od njih je dao doprinos osvajanju ove titule šampiona države.

Svoje reči pred utakmicu sa Novim Pazarom izrekao je i Zoran Milinković, trener novog šampiona države.

"Iako sve ukazuje na naše slavlje, utakmica gotovo da dobija dimenzije revijalnog karaktera. Ali, dobro ćemo spremiti tim i igračemo na pobedu jer ćemo sutra ponosno vratiti pehar u Humsku, gde mu je i mesto", rekao je Milinković novinarima na stadionu Partizana.

"Hvala baš svima koji su ginuli za crno-bele boje tokom ove godine. Ispred svih, zasluge pripadaju igračima, navijačima, rukovodstvu, stručnom štabu. Zahvalnost ide i na adresu bivšem stručnom štabu, rukovodstvu, igračima, koji su teret poneli u jesenjem delu", rekao je Milinković.

Zoran Milinkovic

Njemu je ovo prvi trofej u trenerskoj karijeri.

"Odličan je osećaj, kruna karijere, nešto što mi je u velikoj meri ispunilo život. U ovom klubu sam odrastao, mnogo ga volim i pokazalo se da san može da postane java. Mnogo je emocija. Jedva čekam i finale Kupa i sve te izazove u Evropi", kazao je Milinković.

Prema njegovim rečima, stručni štab će uporedo sa utakmicama raditi i na izveštaju koji će podneti upravi, a u kojem će biti prikazana vizija i predlozi kada je u pitanju tim za sledeću sezonu.

"Analiza će biti vrlo temeljna, stručna i ozbiljna. Daćemo konkretne predloge šta i kako dalje, vezano za igrački kadar. Sve to zavisi od mnogih okolnosti, želje nisu sporne. Pravi put je da sledeće sezone budemo jači, ali to zavisi od mnogih faktora. Pokušaćemo da uradimo najbolje i najviše što možemo. Verujem da ćemo uspeti da obradujemo navijače", rekao je Milinković.

On je najavio da će Partizan protiv Pazara nastupiti u kombinovanom sastavu, ali nije želeo da otkrije ko će igrati.

"Verujem da momci neće razočarati, iako ćemo u određenoj meri osvežiti tim i pružiti šansu igračima sa manjom minutažom. Razmišljam da odmorim one koji su do sada izneli najveći teret", kazao je Milinković.

Kada je reč o samoj utakmici, trener crno-belih je naveo da njegova ekipa "u lepom raspoloženju" čeka Novi Pazar.

"Oni se bore za Evropu i time utakmica dobija na težini. Ali, to je njihova stvar, i u prethodnim periodima smo se susretali s timovima sa različitim ambicijama i uvek smo to uspevali da iznesemo", rekao je Milinković.

Upitan da li će čestitati treneru Pazara Miloradu Kosanoviću što je pobedom nad Crvenom zvezdom znatno olakšao put Partizana ka tituli, Milinković je rekao da će čestitka biti nakon utakmice, sa koje god strane.

"To što je pobedio, to je uradio vodeći svoj klub i to je normalno. Ne bih više od ovog komentara. A, što se same utakmice tiče, sačekajmo da se ona završi. Čestitka će u svakom slučaju biti, sa jedne ili druge strane", rekao je Milinković.

Trener Partizana je, takođe, istakao da njegovi fudbaleri jedva čekaju sredu i utakmicu sa Čukaričkim u finalu Kupa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
D.Green4 Black&White
Friday, 15.05.2015
21:03

Vidimo se sutra BRACO !!!!

avatar
Aleksandar El Matador
Friday, 15.05.2015
14:45

Nadam se da će Vulićević dobiti šansu u poslednja 2 kola protiv Pazara i Borca taman za Comeback. U ta 2 kola pustiti naše klince poput Rudana, Djurića, Lukića, Stevanovića, Bogosavca i naravno malo odmarati Živka i pustiti na gol Kljajića i Lukača taman jedan protiv Pazara a drugi protiv Borca. Vrlo je bitno da glavnina (Živko, Banda, Slovenci, Vova,Sale, Drinča, Žile itd. ) bude odmorna i u punoj snazi za Čukarički.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 15.05.2015
15:48

Marinković, Luka, Ivan Petrović, Saša Marković, Ćirković bi isto trebali da dobiju šansu.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 16.05.2015
10:31

Ivan Grozny, Ivan Petrovic je za Partizan debitovao (jedina utakmica) upravo protiv Radnickog iz Kragujevca jesenas...

avatar
ujka Vanja
Friday, 15.05.2015
22:57

Tako je!Mali Ivan Petrovic narocito.Ja ne znam sta oni planiraju sa deckom,doveli ga letos,a on bukvalno nije ni debitovao.Jel zbog menadzera taj mali ne igra,ili sta je problem?Bandalovski primera radi, 6 meseci nije sastavio minuta na terenu,a evo 3 meseca je kod nas.Slazem se da treba dati sansu igracima koji su ove sezone imali manju minutazu.Pa i ako izgubimo nema veze,resili smo ono glavno,titula je osvojena.A kup bas i ne moramo. :D

avatar
Aleksandar El Matador
Friday, 15.05.2015
16:21
avatar
Pera Zambula opet
Friday, 15.05.2015
14:42

Partizan forever :) Ma nema svake godine nase sportsko drustvo samo nakuplja titule u raznim sportovima, ponekad u napravimo i male pauze 2 godine u vaterpolu i jednu u fudbalu ali sve u svemu ide super :) Partizan najtrofejnije sportsko drustvo u Evropi :) Partizan forever :)

avatar
Bender
Friday, 15.05.2015
18:51
avatar
Pera Zambula opet
Tuesday, 19.05.2015
21:08

Izvinjavam se :)

avatar
kostajnicacz
Tuesday, 19.05.2015
20:26

ranije si imao vise korektnih komentara ali u zadnje vreme si bas poceo kontrirati, mali grujic je dobar igrac ali ti si imao potrebbu da napises da ce propasti zato sto je potpisao novi ugovor pa imas primer jankovica koji ga nije potpisao pa gde je sad

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 16.05.2015
10:31
avatar
Povratak kraljaBAN20
Friday, 15.05.2015
13:10

Napred Partizan!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Friday, 15.05.2015
12:42

Besplatan ulaz sutra!

avatar
kostajnicacz
Friday, 15.05.2015
18:39

nisam stigao ovih dana imao sam obaveza ali nisam zaboravio cestitam na tituli i nadam se da ce te uci u LS sretno u kvalifikacijama

avatar
Pera Zambula opet
Sunday, 17.05.2015
21:05

Naisao si mi na onom komentaru zar mora neka pakost....zasto tako....pa samo sam mislio da je za Grujice propast to sto je potpisao novi ugovor....to je moje misljenje...sto ne znaci da sam uparvu. Inace vidim da si cestitao na tituli....to je retkost za delije, ali od tebe je za ocekivati.....jer ti si decko na mestu i imas plus od mene. Ima ovde jedan zbir pluseva i minuseva, odes na to i lako ces videti koje ovde omiljen ili omrazen :) Ja napisem ponekad nesto sto pecka ove ostrascene ali nikada nesto sto je pakost....zato imam uvek duplo ili troduplo vise pluseva :)

avatar
kostajnicacz
Sunday, 17.05.2015
09:29

cestitke i za vaterpolo

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Friday, 15.05.2015
21:37

Hvala. Cestitam i ja tebi na tituli u odbojci, za kosarku (mislim na prolazak u finale ABA lige) sam ti vec napisao, mozda si video to.