Sprem'te se, sprem'te - Poznat teremin "večitog" derbija!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.03.2017.
09:10
Izvor: Sportske.net

Ukoliko u poslednja tri kola ligaškog dela sezone ne dođe do "kopernikanskog obrta", sledeći "večiti" derbi gledaćemo drugog dana Uskrsa.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana ponovo će ukrstiti snage u prvom kolu plej-ofa, osim ukoliko u poslednja tri kola ligaškog dela sezone ne dođe do velikih rokada u vrhu tabele.

Naredni "večiti" derbi trebalo bi da bude odigran drugog dana pravoslavnog Uskrsa, odnosno 17. aprila, a Crvena zvezda bi ponovo trebalo da ima prednost domaćeg terena.

Pomenuti datum pada u ponedeljak, ali je jedino logično rešenje, ako se uzme u obzir da se 16. aprila slavi Uskrs, a da se 18. aprila igraju utakmice četvrtfinala Lige šampiona.

Na potvrdu ovog termina čekaće se još neko vreme, jer najpre treba da bude završen ligaški deo sezone. Crvena zvezda je obezbedila jedno od prva dva mesta tri kola pre kraja, dok Partizan može da overi drugo mesto eventualnom pobedom u Nišu.

Ostaje potom da se vidi da li će Partizan biti kadar da napravi veliki preokret, odnosno da li će Zvezda prokockati stečenu prednost što je malo verovatno.

Podsećamo da je 153. "večiti" derbi odigran 4. marta na stadionu "Rajko Mitić" i da je završen nerešenim rezultatom (1:1).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Friday, 31.03.2017
10:56

Slobodno mogu da stave i da se igra u pola jedanaest pre podne, koga vise dotice ta kaubojstina...

avatar
Thursday, 30.03.2017
19:17

Uskrs se ne slavi.

avatar
Доктор фудбала Гроф
Thursday, 30.03.2017
18:18

Звездо доминирај титулу ником не дај.