Sprečena tuča - Terzić u klinču sa direktorom Borca zbog Vujaklije!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.10.2016.
10:18
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić umalo se potukao sa direktorom Borca Slobodanom Ilićem zbog papira koji su potrebni za transfer Srđana Vujaklije.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Neprijatna situacija i prilični neuobičajena scena zabeležena je na sednici Izvršnog odbora Zajednice Superligaša kada su Zvezdan Terzić i Slobodan Ilić započeli verbalni obračun koji umalo nije završio fizičkim sukobom.

Kako prenosi "Sportski Žurnal", do incidenta je došlo pred sam kraj sednice, premda ništa nije ukazivalo na to da će biti bilo kakvog sukoba. Dvojica pomenutih srdačno su se pozdravili pred početak zasedanja, a rasprava je počela kada je Zvezdan Terzić pokrenuo pitanje papira za Srđana Vujakliju.

Pomenuti izvor tvrdi da je Zvezdan Terzić zatražio od direktora Borca da mu pripremi papire za Srđana Vujakliju, napadača čačanskog kluba koji je letos potpisao predugovor sa crveno-belima, na šta je Slobodan Ilić odmahnuo rukom i poručio da ne može to da uradi.

Ovakav gest funkcionera Borca nije se svideo Zvezdanu Terziću pa je posle nekoliko uvreda i pretnji koje su dvojica čelnika superligaša iz Čačka i Beograda razmenili umalo došlo do fizičkog obračuna.

Sukob je završen tek nakon reakcije predstavnika ostalih klubova koji su shvatili da je "đavo odneo šalu" pa su se dali u smirivanje situacije.

Sednica Izvršnog odbora Zajednice Superligaša na kraju je završena u dobroj atmosferi iako pomenuti incident baca ljagu na okupljanje predstavnika klubova domaćeg šampionata.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Tuesday, 25.10.2016
16:38

Navikli u kosarci da ucenjuju i otimaju pa preneli na fudbal, videli da deluje!

avatar
Igorinjo
Tuesday, 25.10.2016
13:59

Nije to OFK-a pa da je ugasiš dr. terzo.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 25.10.2016
13:03

Не брини Терза папири ће да стигну.

avatar
Me1919
Tuesday, 25.10.2016
12:08

Ko su oni da mogu bilo kome da prete? Ko stiti ovog akademika, ko stiti Covica,ko Djurica i sve ostale koje sportu uzimaju svu draz? Dajte ime tog zastitnika? Hocemo da znamo ko ubija sport! Imamo pravo....

avatar
bojanb
Tuesday, 25.10.2016
12:03

Predugovorima se bavite i u fudbalu

avatar
micko
Tuesday, 25.10.2016
12:00

Sad vazi predugovor a za Rakicevica ne.Gde ide nas sport ?

avatar
CZYNWA
Tuesday, 25.10.2016
11:22

Terzicu, molim te, idi, brukas klub na svakom koraku.