Spisak za Surdulicu - Zvezda bez povređenih i Frimponga

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.08.2017.
17:46
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak gostuju Radniku u okviru 4. kola Super lige, a evo koji igrači su krenuli put Surdulice.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nakon treninga i konferencije za medije koja je održana na stadionu "Rajko Mitić" fudbaleri Crvene zvezde krenuli su put Surdulice gde ih u četvrtak očekuje gostovanje Radniku.

Radi se o utakmici 4. kola Super lige koja je pomerena za četvrtak od 20 časova, a fudbaleri Crvene zvezde krenuli su dan ranije ka jugoistoku Srbije.

Trener Vladan Milojević imao je kadrovskih problema pred duel u Surdulici pa zbog povreda na spisak putnika nije mogao da uvrsti lakše povređenog Milana Rodića i Branka Jovičića koji je najverovatnije završio jesenji deo sezone.

Na spisku putnika nema ni Abrahama Frimponga ali je zato tu oporavljeni Rikardinjo Mendeš koji je zbog lakše povrede skočnog zgloba propustio duel sa Čukaričkim.

Strateg crveno-belih poveo je u Surdulicu 18 igrača i dvojicu golmana. Evo kako izgleda spisak:

Golmani - Damir Kahriman, Milan Borjan;

Odbrana - Filip Stojković, Vujadin Savić, Dušan Anđelković, Srđan Babić, Marko Gobeljić;

Vezni red - Uroš Račić, Nemanja Milić, Slavoljub Srnić, Nenad Milijaš, Mičel Donald, Damjan Le Talek, Gejlor Kanga, Rikardinjo Mendeš, Luka Adžić, Nemnja Radonjić;

Napadači - Ričmond Boaći, Vanja Vučićević i Aleksandar Pešić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke