Spektakl za legendu Saleta, PAOK slavio u Humskoj

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 08.10.2016.
21:29
Izvor: Sportske.net

Rezultat je u drugom planu, u prvom je legendarni Saša Ilić.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Partizan je večeras poražen od PAOK-a rezultatom 1:2 (0:2) u prijateljskom meču organizovanom u pauzi zbog reprezentativnih dužnosti.

Fenomenalna atmosfera je večeras viđena u Humskoj, meču je prisustvovalo oko 15 hiljada navijača, a sve zbog legendarnog Saše Ilića koji je večeras uspeo da izjednači rekord Momčila Vukotića po broju odigranih utakmica za crno-bele.

Sale je odigrao 791. meč za Partizan, izašao je u 22. minutu meča, vidite i sami u čemu je simbolika.

Na južnoj tribini je bio i transparent Saši Iliću sa natpisom:

"SAMO JEDAN UZ VELIKOG MOCU."

momcilo vukotic sasa ilic
Beta/Branislav Božić/DS

Što se tiče same utakmice, PAOK je veoma brzo stigao do 2:0 (2. i 8. minut) i to golovima Bisesvara, Partizan je bio u potpuno podređenoj poziciji u prvih deset minuta.

grobari sasa ilic
Beta/Branislav Božić/DS

Partizan je nakon toga bio daleko bolji tim, Božinov, Đurđić, Stevanović i ostali su imali velike prilike, ali je Partizan tek u 70. minutu uspeo da stigne do gola i to preko Đorđa Jovanovića, velike nade Partizana.

On je uspeo da postigne gol nakon sjajne asistencije Stevanovića, a taj gol možete pogledati OVDE.

Bio je i jedan prekid jer su navijači zapalili baklje na južnoj tribini, a pred sam kraj su navijači planirano uleteli u teren i bukvalno skinuli sve igrače oba tima, što je značilo da je utakmica gotova.

Golove sa ovog meča možete videti OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Poznavalac
Sunday, 09.10.2016
08:35

Jadni mi,slabiji smo iz godine u godinu sada nam i jedan paok odrzao cas fudbala,a do pre par sezona bi nam bio topovska hrana..ali tu smo gdn jesmo jer nam godinama igraju igraci poput ilica,balazica,jevtovica,djurdjica,kljajica..

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Sunday, 09.10.2016
11:32

Prijateljska je covece,cekaj leto pa onda pricaj nesto neznalice jedna.

avatar
mile stojkovic
Sunday, 09.10.2016
07:57

Sjajna atmosfera pred oko 15 000 navijaca..:) Kraj svake price..:) Xa xa..pogledaj Zvezda-Olimpijakos..:)

avatar
Saturday, 08.10.2016
22:29

cestitke Saletu na jubileju ... sto se tice utrcavanja i skidanja igraca to je cista kaubojstina koja je malo i pokvarila konacnu sliku ...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Saturday, 08.10.2016
21:49

Prvo, sjajna atmosfera! Uzivao sam u utakmici, konacno su debitovala sva nasa pojacanja, a utisak je pokvarilo Leonardovo ruzno ponasanje jer je ponovo (cak dva puta veceras) demonstrirao da je nevaspitan do zla Boga, nadam se da ce ga kapiten i slavljenik koliko veceras u gradu upoznati sa carima vinjaka jer sigurno je da mu zemljak nece pomoci u onome sto ga muci jer ni on ne prednjaci na planu finoce:-D Bravo i za Saleta i za Djordja, nakon sto je izvrsena ona nasa sedmostruka izmena, bas smo zaigrali i prebacili u petu brzinu- steta za onaj udarac glavom i drugu sansu za Jovanovica, od bozinova smo vec navikli da promasi bar dva zicera, mali tako nesto sebi nije dozvolio vec je postigao gol mozda cak i iz prvog kontakta sa loptom:-D Druga stvar koja nije za pohvalu su sve te silne baklje i onaj prekid na kraju, sramota kako se ponasaju nasi klinci. bas su pokvarili vece...

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Saturday, 08.10.2016
21:46

#PAOK #PARTIZAN #IVIC #ILIC #791 #MOCA #IsteBojeIstaVera #ForeverTogether

avatar
Povratak kralja 4 2
Saturday, 08.10.2016
21:38

Utakmica je uz par propusta pun pogodak. Što se tiče učinka igrača mogli smo da vidimo ko je za Evropu, a ko nije iako je ceo tim u prvih 10-ak minuta veoma ležerno ušao u utakmicu. Tri igrača koji na sva usta u medijima pljuju bivšeg trenera Tomića definitivno nisu za Evropu: Balažic, Jevtović i Božinov. Balažica je na zemlji preslab defanzivac za Evropu, kod prvog gola je ispao baš smešan. Jevtović izgleda kao ona srna na ledu u crtanom filmu, a uz to je dva puta nakon prekida pogođen u glavu, a lopta se odbila od njegove glave 5 m u visinu ili van gola što je stvarno sramotno za jednog igrača Partizana. Ni Balažic ništa bolje ne igra glavom od njega. E, sad Božinov...čovek je fudbalski prevarant, ekipa mu za poluvreme stvori 3 stopostotne šanse, pored toga dobije pas gde ima otvoren put ka golu, pravi evropski napadač bi u trku primio loptu, umakao i poentirao, a on prima loptu u mestu i iako i dalje ima avionski pistu ispred sebe čeka da mu saigrač utrči. Peta situacija za njega nakon ne baš najboljeg centaršuta mada bi svaki igrač koji je sposoban bar špagu da uradi uhvatio volej, bolji napadači i postigli gol. Cela ekipa izvrši odličan presing i kada samo treba čvršće ući u duel, odneti loptu u šesnaestercu protivnika i postići gol ili te srušiti protivnik Božinov sklanja noge i pravi budalama ceo tim. Đ.Jovanović, dečko ima 17 godina, prva šansa i odmah majstorski gol. Grobari dobro da se razmisle koje igrače podržavaju, a pre svega Nikolić koji određuje sastav ili ćemo ponavljati svoju prošlost i gubiti utakmice iako imamo po 3-4 puta više gol-šansi od protivnika!

avatar
Lav
Sunday, 09.10.2016
00:14

Naravno da smo videli da niste za Evropu kao i svi timovi JSL... 10 min 2 - 0 za goste... Pametnom dosta..

avatar
brekbaCh
Saturday, 08.10.2016
21:31

VELIKI SAŠA ILIĆ

avatar
Lav
Sunday, 09.10.2016
00:15

Od velikog zvezdasa jedan veliki lajk.... Kao i za Dzileta..