Specijalna ponuda za Sašu Ilića - Božinov plaća!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.05.2016.
09:25
Izvor: Sportske.net, Sport

Najnoviji golovi Valerija Božinova obradovali su i njegove saigrače, koji polako, ali sigurno pune džepove dok se Bugarin približava vrhu Liste strelaca.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kao što već znate, Valeri Božinov je u utorak u Surdulici bio dvostruki strelac u pobedi Partizana od: nad domaćim radnikom i tako stigao do brojke od ukupno  18 postignutih golova u Superligi ove sezone.

Još dva gola mu nedostaju da na liderskoj poziciji stigne Zvezdinog napadača Uga Vijeru, a sudeći po izjavama bugarskog internacionalca, on ima ogroman motiv da u tome i uspe.

A za uspeh mu je neophodna i pomoć saigrača, čiju svaku asistenciju ovog proleća Božinov plaća sa po 500 evra. Do sada je ''iskeširao'' 2.500, ali ne žali novac samo da na kraju sezone bude ispred Uga Vijere na listi strelaca.

''Nije loše mojim saigračima. Dobiju plate od kluba i direktora Miloša Vazure, a plaća i Valeri. I ne žalim, samo neka asistiraju, kod mene ih čeka sigurna lova.

Rekao sam tokom priprema da ću nagraditi svakoga ko mi asistira sa po 500 evra i držim se toga. Želim da budem najbolji strelac u Srbiji, ali to ne mogu sam, nego uz pomoć saigrača. A da bi čovek nešto dobio, mora nešto i da pruži'',
poručuje Božinov, a prenosi ''Sport''.

A na ulasku u sam finiš sezone, Božinov je objavio i jednu specijalnu ponudu od 1.000 evra za asistenciju, ali samo ako se asistent zove - Saša Ilić!

Foto: partizan.rs

ilic partizan

''Daću mu 1.000 evra unapred samo da se malo više potrudi. U Surdilici je malo nedostajalo, pogodio sam prečku posle njegovog dodavanja. Mogao sam možda i bolje da reagujem...'',
objašnjava Božinov.

Osim titule najboljeg strelca lige, Božinov silno želi i trofej u Kupu Srbije, što bi mu bio prvi trofej u karijeri.

''Osvajanje Kupa mene lično posebno motiviše, a a ako sve to začinim i ulogom najboljeg strelca, biću zaista presrećan'',
zaključuje Božinov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Legenda JSD
Thursday, 05.05.2016
23:28

Hahahahhahah kakva smejurija. Ovo nema nigde. Koji ozbiljan klub bi ovo dozvolio. Zasto neko ne kaze Bozi da na ovaj nacin potcenjuje svoj voljeni klub. Cuj ti njega hahahahahahahhahah :)

avatar
EDO
Thursday, 05.05.2016
12:44

Liga u kojoj Boza da 18 golova...

avatar
Lord of Nottingham
Thursday, 05.05.2016
10:33
avatar
Thursday, 05.05.2016
10:30

Sramota je sta mi dopustamo, ne razumem zasto se o tome naglas prica?!

avatar
čerčil Brod
Thursday, 05.05.2016
09:36

Lakse ce postati najbolji strelac ako ponudi po 500€ protivnickim stoperima :-D