Spasić: "Vojvodina favorit, nadam se pozitivnom rezultatu"

Autor: Beta Beta
utorak 08.08.2017.
17:10
Izvor: Beta

Trener fudbalera Borca Igor Spasić rekao je danas da je Vojvodina favorit u predstojećem meču Super lige Srbije, ali da se nada da će njegova ekipa konačno upisati bodove u novoj sezoni.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Borca sutra dočekuju Vojvodinu u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije. Utakmica će se igrati na stadionu u Lučanima zbog radova koji se izvode na stadionu kraj Morave.

"U goste nam dolazi tim koji je nasuprot nama u prva tri kola ostvario maksimalan učinak. Odlično igraju i svakako da im pripada uloga favorita. Dobra su ekipa, odlično popunjena na svim mestima, pa ne treba da čudi njihov start. Nismo u situaciji da bilo kome pretimo, ali svi momci koji će sutra biti u protokolu moraju ostaviti srce na terenu", rekao je Spasić.

Čačanska ekipa je na početku nove sezone upisala tri poraza, a Vojvodina tri trijumfa.

"Mi smo na poslednjoj utakmici igrali dobro, čak i vodili, ali su nas ponovo koštale sopstvene greške. To moramo smanjiti na minimalnu meru, ako želimo konačno da dopišemo bod ili tri. Biće teško, ali se ne predajemo i nadam se pozitivnom rezultatu", rekao je Spasić.

Stručni štab Borca ima manjih kadrovskih problema, ali se očekuje da svi igrači budu u konkurenciji za meč sa Vojvodinom, objavljeno je na sajtu kluba.

Utakmica se igra sutra od 20.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke