Spartak se vratio u igru, još jedan autogol, ali i jedan poništen gol!

Autor: Darko Mitrović
subota 22.10.2016.
16:27
Izvor: Sportske.net

U ''moru'' prilika na obe strane, videli smo i dva autogola u Subotici, tokom meča između Spartaka i Zvezde.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Kako smo objavili posle prvog poluvremena, Crvena zvezda je u 37. minutu meča povela autogolom, Radsovanovića, posle centaršuta Dušana Anđelkovića sa leve strane i taj pogodak možete da vidite OVDE.

Ali, Subotičani su i u nastavku zaigrali otvoreno, hrabro i takva igra im je konačno donela rezultat u 65. minutu.

Sve se dogodilo posle kornera sa leve strane, lopta je upućena na drugu stativu, ali se na kraju odbila od desnog beka Crvene zvezde Marka Petkovića i završila u mrežu - 1:1.

Samo par minuta ranije Ćalasan je zatresao mrežu gostiju, ali tek pošto je izbio loptu iz ruku golmana Manojlovića, pa taj gol nije priznat.

Evo najpre tog poništenog gola...



A evo i kako je Spartak izjednačio na 1:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hypation
Saturday, 22.10.2016
18:34

Idemo spaaalleeee!

avatar
Povratak kralja 43
Saturday, 22.10.2016
17:11

Ma sve smo videli zašto je poništen gol Spartaka, Arena je po ko zna koji put kao na dlanu prikazala sporne situacije iz zvezdinog šesnaesterca.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 23.10.2016
18:13

Pokazali su posle. Mani se vise njih, to je vec stvar politike, kod nas smrdi...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 25.10.2016
07:55

Od tolike nervoze, odgovorio sam samom sebi sto gotovo nikada ne radim, eto ga moj odgovor dole...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 24.10.2016
23:27

Nisam slusao danas, video sam da sve ide brzopotezno i za pola sata, a i ne mogu vise. Propali smo jer se nismo odbranili od tog smrada, pustili smo ga da udje, a sve su izrezirali oni koji su vec i otisli iz kluba pre jedne decenije, ali su se vratili i upropastili nas- Mislim da smo vec i propali, a svako od njih je kriv na svoj nacin- treba dobro (za)pamtiti ko je pre 22 meseca volsebno promenio delegate i vukao sve konce iz senke, ko je pristao da bude pijun i marioneta u rukama drugih, samo istureni stit za njihove prljave rabote kao sportski tip, i na kraju onaj treci koji jeste premostio i pomogao u kriznom tranzicionom periodu, ali se povukao iz trke kad je bilo najvaznije za klub da bi se danas konacno obrukao za sva vremena onako nahvalivsi jednu personu koja ne bi smela ni da kroci na stadion Partizana, a sad nam je pljunula svima u lice i objedinila dve veoma vazne pozicije i funkcije. Nemam(o) razloga za optimizam, nisam ga imao ni pre ovoga, ne znam vise na cemu da baziram svoje nade da ce se nesto promeniti, od koga ce moci da stigne pomoc za nas ako vec do sad nije stigla ni u tragovima?

avatar
Povratak kralja 43
Monday, 24.10.2016
18:09

To što smrdi kod nas dolazi iz komšiluka tako da...ma slušaj upravo o čemu se priča na skupštini fudbalskog kluba Partizan, slučaj o kome i o čemu...propašćemo zajedno sa državom.

avatar
pjer
Saturday, 22.10.2016
16:55

ovde definitivno je neko imao propust jer spartak nece da pusti zvezdu ...