Spartak najbolje sačuvao za Partizan?

Autor: Beta Beta
subota 08.11.2014.
15:59
Izvor: Beta

Dan uoči duela sa Partizanom, trener Spartaka Petar Kurćubić tvrdi da i samo pominjanje imena kluba iz Humske, kod njegovihg igrača izaziva ''sve najbolje''.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Spartaka Petar Kurćubić rekao je danas da njegova ekipa želi da u predstojećem meču protiv Partizana odigra najbolju utakmicu u jesenjem delu Super lige Srbije.

"Svesni smo činjenice ko nam dolazi u goste. To je ekipa koja je prva na tabeli, najefikasnija, najkvalitetnija, ekipa koja igra Ligu Evrope. Partizan je favorit. Očekujem ofaznizvni Partizan i jako motivisan Partizan. Oni su sa dva kiksa dopustili da im se zakomplikuje situacija u borbi za titulu i moraju da pobede u Subotici", rekao je Kurćubić agenciji Beta.

Fudbaleri Spartaka sutra dočekuju Partizan u 12. kolu Super lige Srbije.

Partizan je trenutno prvi sa 28 bodova, dok je Spartak sedmi sa 16 bodova, sa učinkom od četiri pobede, četiri nerešene utakmice i tri poraza u dosadašnjih 11 kola.

"Mi u dobrom raspoleženju dočekujemo tu utakmicu, u dobroj smo formi. Imamo i mi neke svoje adute, a ove jeseni smo igrali dosta kvalitetno na svom terenu. Nećemo se predati, probaćemo da se isprsimo koliko možemo. Imamo pravo na nadu i nadam se povoljnom rezultatu, što je sve sem poraza", rekao trener Spartaka.

Kurćubić je naveo da njegova ekipa možda ima malu prednost u odnosu na Partizan, jer nema imperativ pobede kao crno-beli.

"Mi ćemo dati maksimum, a i samo ime Partizana će kod mojih igrača izazvati sve najbolje. Očekujem da ćemo odigrati najbolju i najkvalitetniju utakmicu ove jeseni, a za šta će to biti dovoljno videćemo sutra", rekao je Kurćubić.

Partizan je u četvrtak igrao u Istanbulu protiv Bešiktaša u Ligi Evrope, a Kurćubić ne očekuje da će umor biti problem crno-belih.

"Igrači Partizana su na to navikli. Partizan tu u prednosti, odigrali su nekoliko utakmica u Evropi, spremni za veće napore neko što to izuskuje naša lige, a i reč je o vrhunskim igračima. Da nije tako ne bi bili u Partizanu", rekao je trener Spartaka.

Utakmica Spartak - Partizan igra se u nedelju od 13.00 u Subotici.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke