Španci tvrde - Atletiko hoće ''srpskog Mesija''!

Autor: Darko Mitrović
subota 21.11.2015.
13:21
Izvor: Sportske.net

Trka za Andrijom Živkovićem sve uzbudljivija, ''Jorgandžije'' sve konkretnije!

BETA/AP Photo/Matthias Schrader
BETA/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Iako je donedavno izgledalo da će najbolji fudbaler Partizana Andrija Živković sigurno nastaviti karijeru u ekipi lisabonske Benfike, najnoviji razvoj događaja nagoveštava i nove opcije.

Naime, uticajni španski ''As'' danas je najavio mogućnost da mladi srpski reprezentativac uskoro pojača redove madridskog Atletika.

U tekstu pod naslovom ''Atletiko u pregovorima oko Živkovića, srpskog Mesija!'', list navodi da Madriđani ovim žele da nastave svoju politiku angažovanja mladih talenata, a Andrija Živković je, svakako, jedan od njih.

Sudeći prema informacijama koje prenosi ''As'', konkakti su već upostavljeni, a kao Živkovićevi najveći kvaliteti ističu se brzina, eksplozivnost, odličan šut levom nogom, mogućnost da uspešno igra na oba krila...

Naravno, posebno se izdvaja i činjenica da je sa U20 selekcijom Srbije letos osvojio titulu prvaka sveta na Novom Zelandu, gde je Živković imao glavnu ulogu, pod vođstvom Veljka Paunovića, nekadašnjeg fudbalera Atletika.

'As' takođe navodi da su intresovanje za Živkovića pokazali i Totenhem, Viljareal, Arsenal, kao i da Valensija nije uspela da ga dovede prošlog leta.

Narednog leta Živkoviću ističe ugovor sa Partizanom, što u Atletiku sada žele da iskoriste, znajući da popularni ''Žile'' može da bude jedan od istaknutijih evropskih igrača u narednim godinama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
116 GODINA VELICINE
Saturday, 21.11.2015
15:09

Odlican klub za njega! Smara vise to odlazenje nasih igraca u Benfiku...

avatar
pjer
Saturday, 21.11.2015
14:46

a srpski falkao?

avatar
Кун
Saturday, 21.11.2015
17:52

A Saponjic koji je po vasim pricama bolji od Jovica?

avatar
pjer
Saturday, 21.11.2015
18:39

polako, sve po redu pa u spaniju, Nemacku, Portugal, Belgiju ... bitno da se ne ide u Kazahstan, druga Turska, Japan I Korea ..

avatar
S-I-M-K-E_
Saturday, 21.11.2015
14:37

Zivkovic je fenomenalan mladi fudbaler,ali nije ona najveca svjetska klasa da bi mogao sa tako malo godina odma da se nametne za prvi tim Atletika...Treba pametno da odluci,jer tu se lomi karijera,moze da propadne ako ode odma u tako veliki klub.Samo rijetki igraci poput Messija i Ronalda su mogli sa 18,19 godina da igraju u prvi tim za najvece klubove.