Španci odustali od Božinova?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.12.2015.
16:02
Izvor: Sportske.net, Sport klub

Sve je izvesnije da će Valeri Božinov i na proleće predvoditi napad Partizana.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Bugarski internacionalac je letos stigao u Humsku kao veliko pojačanje Partizana, ali je ta očekivanja samo delimično opravdao.

On jeste najbolji strelac crno-belih u jesenjem delu sezone na domaćoj sceni, postigao je 12 superligaških golova, ali na ukupno 12 mečeva crno-belih na evropskoj sceni nije uspeo nijednom da se upiše u strelce.

Zbog toga su ove zime počele spekulacije da bi u slučaju povoljne ponude Bugarin mogao već ove zime da napusti Partizan.

Interesovanje za njegove usluge je pokazao španski Sporting iz Hihona, ali su iz Partizana navodno odgovorili da sloboda iskusnog fudbalera košta dva miliona evra, posle čega su Španci odustali.

Podsetimo, Partizan je danas ozvaničio saradnju sa mladim Nemanjom Mihajlovićem, koji je pojačao konkurenciju u napadu, a s druge strane, očekuje se odlazak Abubakara Oumarua, koji je jesenas ostavio traga na evropskoj sceni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ParniValjak!
Monday, 28.12.2015
20:52

2 miliona ? Nevredi on toliko , mozda oko 600 000 € ni toliko ...

avatar
Fair Play
Monday, 28.12.2015
20:51

Saranov je prvi golman, odbrana je katastrofa i tu treba vratiti Ivanova. Zanima me koga ce dovesti umesto Brasanca inace ja bi voleo da vidim ovako -n n B. SaranovnSubic - Ivanov - Bandalovski - Vulen S. Lukic - stranacnF. Knezevic - Ivanic - A. Zivkovicn N. Mihajlovic/B. FofanannI s ovim igracima iz JSL koji su dosli, dovesti zamenu za Brasanca, nadam se kvalitetnijeg i jednog napadaca. Tim iskusan pozadi, sredina i napad mesavina najboljih mladih iz JSL i stranaca, savrseni spoj. Dobro, skoro savrseni. Najbolje je dovesti bivse asove ali smo se ispucali s svima koji nesto vrede a da mozemo dovesti, na Jovetica, Ljajica isl moramo jos cekati ;)nP.S. vec sam rekao da postoji sjajan igrac, levi bek/krilo koji je slobodan ali tesko da ce to iko iskoristiti.. necu da se ponavljam.

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Tuesday, 29.12.2015
12:18

Niko nece doci umesto Brasanca jer Tomic namerava da igra 4-1-3-2 tj. sa jednim zadnjim veznim i dvojicom spiceva suprotnim po fizionomiji, stilu i karakteristikama. Kad bismo igrali tako kako si ti napisao, nikako ne bi mogli Mihajlovic i(li) Fofana da budu taj jedini istureni napadac...

avatar
Black Tooth
Monday, 28.12.2015
17:46

2 miliona trazimo za shishu!? haha smesno

avatar
Fair Play
Monday, 28.12.2015
20:53

Bozinov se treba prodati pa makar i za 30k jer samo njegova plata moze da pokrije Knezevica, Mihajlovica, Saranova, Jovanovica i jos par iz JSL do kraja godine.

avatar
Black Tooth
Tuesday, 29.12.2015
15:11

treba ali nije niko lud da nam da 2 miliona za njega. mozda milion pa 'adje da prodje!

avatar
Partizan/Lazio
Monday, 28.12.2015
17:09

Vazura odlazi!