Španac sudi Srbima, Srbin Špancima

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 09.10.2015.
18:05
Izvor: Sportske.net

Evropska fudbalska federacija (UEFA) saopštila je imena arbitara koji će deliti pravdu na mečevima poslednje runde kvalifikacija za EURO 2016. U Beograd poslat Španac, dok će Srbin deliti pravdu selekciji Španije.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Sudijska komsija Evropske fudbalske federacije odabrala je arbitre koji će u nedelju, ponedeljak i utorak deliti pravdu na mečevima poslednje runde kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Reprezentacija Srbije svoj poslednji meč u tekućem kvalifikacionom ciklusu igra u nedelju protiv Portugalije, a UEFA će u Humsku poslati špansku sudijsku šestorku na čelu sa Davidom Fernandezom Borbalanom.

Reč je o sudiji koji je svoj prvi meč u španskoj Primeri sudio pre više od jedne decenije, a poslednjih godina uvažava povrenje kod Sudijske komisije UEFA.

Davidu Fernandezu Borbalanu u Beogradu će pomagati Havijer Rodrigez i Anhel Nevado Rodrigez, dok će uloge arbitara pored gola pripasti Antoniju Metjeu Lopezu i Peru Perezu i Monteru.

Sa druge strane, uloga glavnog arbitra na meču Ukrajine i Španije pripala je najboljem srpskom sudiji Miloradu Mažiću i njegovim pomoćnicima Milovanu Ristiću i Daliboru Đurđeviću.

Španija još uvek nije obezbedila plasman na Evropsko prvenstvo ali bi to trebalo da učini večeras kada u Logronu dočekuju Luksemburg.

Utakmica Srbija - Portugalija igra se u nedelju od 18 časova na stadionu Partizana, dok je duel Ukrajine i Španije na programu 12. oktobra od 20.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke