Šok za Zvezdu, Voždovac pobedio!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 06.05.2017.
18:55
Izvor: Sportske.net

Partizan je sada u daleko boljem položaju do kraja šampionata, pošto je Voždovac skinuo Crvenu zvezdu sa trona.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Voždovac je pobedio, Partizan slavi.

Ekipa Voždovca je uspela da savlada Crvenu zvezdu sa 3:1 (2:0) u okviru 34. kola Superlige, pa su sada gosti u veoma teškoj situaciji pred samu završnicu prvenstva.

Crvena zvezda je bila bolja ekipa na samom početku meča. Izabranici Miodraga Božovića su propustili priliku već u prvom minutu, Milijaš je šutirao, ali je već tada golman Zoran Popović najavio da će imati svoj dan.

Gosti su imali inicijativu, pokušavali su da stignu do gola, ali je Voždovac zbio redove u odbrani, a šansu su čekali iz kontre.

Igrao se 15. minut kada smo videli prvi gol.

Nije izgledalo da će tako biti, bio je to poptuno bezazlen napad Voždovca, ali je Dušan Anđelković uspeo nešto što nije mogao ni da sanja. Poslao je loptu u svoju mrežu, nespretno je to bilo, Manojlović je bio u čudu - 1:0 za Voždovac.

Zvezda je nastavila sa jalovom inicijativom, a u 34. minutu imali su možda i najbolju šansu. Ruiz je bio u prilici da sa par metara ubaci loptu u mrežu, ali nije uspeo, ostalo je 1:0 za Voždovac, pošto je maestralni Popović ponovo odbranio nemoguće.

Samo dva minuta kasnije, kazna. Dražić je bio u akciji, izborio se za udarac, šutirao i savladao golmana Manojlovića za 2:0!

Zabrinutost na licima stručnog štaba Crvene zvezde je bila vidljiva, a igrači crveno-belih nisu uspeli da se oporave od šoka do kraja poluvremena.

U nastavku je Voždovac imao dosta prostora u napadu, pošto je Miodrag Božović naložio ofanzivu svojim igračima. Dražić je imao zicer, 1 na 1 sa Manojlovićem koji je opet uspeo da vrati svoju ekipu u život.

Voždovcu je dosuđen sumnjiv ofsajd kada je Đuro Zec izbio 1 na 1 sa golmanom Zvezde, a nakon toga Popović na drugoj strani ponovo brani udarac Ruizu.

Božović nije imao kud, napravio je trostruku izmenu. Ruiz, Boaći i Plavšić su izašli sa terena u 62. minutu, a Poletanović, Sikimić i Vujaklija su ušli.

Tri minuta kasnije, najveća šansa na utakmici, igrač Voždovca, Ćirković, je dobio loptu na tacnu, samo je trebalo da je ubaci u mrežu, ali je promašio prazan gol. Dosta sreće za Zvezdu u tim trenucima.

Kazna je stigla u 71. minutu. Sikimić je primio loptu u kaznenom prostoru, oboren je, pa je sudija dosudio kazneni udarac, a siguran sa bele tačke bio je Aleksandar Luković - 2:1!

Napadi Crvene zvezde su bili sve jači, Voždovac je pokušavao na sve načine da se odbrani, napad im više nije ni bio u mislima.

Donald je imao jedan šut, Popović je ponovo odbranio, a nakon toga Poletanović nije imao dovoljno koncentracije da bolje reaguje i plasira loptu u mrežu. Nervoza je bila sve veća u redovima Crvene zvezde, a narednu šansu imao je Predrag Sikimić nakon asistencije Anđelkovića kada je glavom prebacio gol domaćih.

Popović je odbranio i šut Sikimića nakon kornera, kao da je "visio" gol u vazduhu u tim trenucima.

Ipak, vreme nije išlo na ruku Crvenoj zvezdi, bilo ga je sve manje za preokret.

Onda, još jedan šok za Crvenu zvezdu. Nikola Srećković je došao do lopte, došao do gola i savladao Manojlovića za  3:1! Igrao se 88. minut meča.

Crvena zvezda je uspela da stigne do još jednog gola na samom kraju utakmice, strelac je bio u trećem minutu nadoknade Marko Poletanović iz slobodnog udarca, ali je to slaba uteha za crveno-bele pred nastavak prvenstva.

Donald je mogao da donese izjednačenje Crvenoj zvezdi na samom kraju utakmice, ali je Holanđanin loše šutirao.

Dakle, nakon 34. kola, Partizan je preuzeo lidersku poziciju na tabeli zahvaljujući Voždovcu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

183 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Sunday, 07.05.2017
15:49

Sada ocekujem da mi se jave svi Grobari koji nedeljama spinuju pricama da je Zvezda posle derbija sve utakmice zatvorila. Kako li to Zvezda izgubi zatvorenu utakmicu? Neka vam je na cast vasa propaganda. Ja da sam tako nesto izjavio, ne bih vise imao obraza da se pojavim ovde posle ovoga. Nudio sam vam jos tada 1000 evra opkladu, ali niko nije smeo da se javi jer ste znali da niste u pravu. Nije vama stalo do istine. Vas motiv je samo propaganda i stvaranje lazne slike pred javnim mnjenjem

avatar
paok
Sunday, 07.05.2017
08:31

Gde su sada navijaci Zvezde kojima je bilo drago sto ih sudije tako guraju. Gde su komentari samo kidaj, namestaj i slicno. Uvukli ste se u rupu svesni da ste za klasu losiji od nas.

avatar
Man united
Monday, 08.05.2017
17:25

Ti koji su govorili kidaj, namestaj i slicno su to govorili iz sprdnje prema vama jer se lozite ko hepo kocke... I dokle cete da pricate da ste za klasu bolji od nas. Da li ti znas uopste sta to znaci? Godinama to vicete, pa valjda bi transfermarkt pokazao tu vasu KLASU. Mnogo ste nerealni. Sto pre shvatite da su Zvezda i Partizan po kvalitetu veoma slicni, to ce biti bolje za sve. Razlika je samo u nijansama, jedne sezone smo malo jaci mi, druge vi itd. Imas transfermarkt, to bi trebalo da ti je merodavno. Ili su i oni u zaveri protiv vas??

avatar
Man united
Tuesday, 09.05.2017
10:32

Nismo zaradili od transfera kao vi jer smo imali nesposobne uprave koje su cak raskidale ugovore sa igracima koje smo mogli lepo da prodamo. A zbog finansijske situacije sve je prodavano bud zasto. Plus sto nismo mnogo igrali ni Evropu, a tu se dize cena najvise. Nece menadzeri i skauti dolaziti na nase pasnjake da gledaju igrace. Pre ce ih primetiti u Evropi.

avatar
paok
Monday, 08.05.2017
20:31

Pa zar nismo bolji, jeo vam pokazali to 3 puta ove godine. Mozda nas pobedite u kupu ako prodjemo. E sad sto se tice tog transfer marketa. On ponekad i nije merodavan, mogu oni da procene da neko vredi i 5 miliona, ali sta ako niko nece da plati tu cifru, sta onda. Uostalom za 10 godina ste napravili mozda 2-3 dobra transfera, sem Grujica ja se ne secam drugog. Mi smo ipak imali malo bolje transfere a imacemo i ove godine. Ako po tome gledas onda ste ipak za klasi ispod.

avatar
3x3
Sunday, 07.05.2017
02:15

I treba nama kojekavi Frimpong i poluraspali Lukovic da igraju. Ne treba dati sansu klincima kao Grujic kad je iskocio u prvi plan, vec treba Ruiz i slicni da igraju. Zato i jesmo tu gde jesmo. Zato cemo i biti tu gde cemo biti.

avatar
Manitu
Sunday, 07.05.2017
02:12

Zaboravili da zatvore ovu tekmu ili PFC premirao Vozdovac jedno jeste.CZV da nije namestala i sa ovim kvalitetom bi se borila u play out ligi.Cao ode titula u Humsku a vi placite.Sledeca je titula u kosarci koja se vraca kuci.

avatar
Vladimir K
Sunday, 07.05.2017
01:25

U moje vreme da je trener vodio ovako tim nebi stigao kuci

avatar
Vladimir K
Sunday, 07.05.2017
01:20

Neka se jave sada oni placeni navijaci sa severa i opet podrze laznog grofa.svaka cast onima sa zapada uvek su razumeli fudbal,a cuo sam i skandiranje grofe k....n sine sto ce mozda uvrediti placenike sa severa.

avatar
Vladimir K
Sunday, 07.05.2017
01:16

Pa ovog frimponga je lazni grof najvise zeleo jer je i sam tako igrao.sada najbolhe da ga odvede ko scoje z..e

avatar
jv
Sunday, 07.05.2017
00:57

Konacno smo pukli. Spremalo se ovo vec nekoliko utakmica, bili smo sve gori iz kola u kolo. Grof mora da ide, a sa njim i igraci koje je on doveo da im spase karijere. Ruiz, Doland, LeTalek, Sikimic, Lukovic, Andjelkovic i Orlandic moraju da idu! Pavkov i Milic su tek dosli i treba im pruziti sansu, mada sam skeptican. Moramo da igramo sa jednim defanzivnim veznim i dvojicom ispred njega, a ne sa dva defanzivna i jednim napred. Nama igru organizuju LeTalek, Donald i Milijas, a Poletanovic i nas najkvalitetniji igrac, Ristic, sede na klupi! Ruiz i Plavsic dobiju lopte daleko od protivnickog gola i potpuno su bezopasni. O loptama u prostor, ubacivanjima igraca izmedju linija protivnickog tima, duplom pasu ili uigranoj akciji je smesno i pisati, mi ne znamo gde ko stoji i kuda trci u zavisnosti od situacije. Srnic je za dve klase bolji od Ruiza, mada to i nije tesko. Lijevo Milosevic, desno Petkovic, Frimpong i LeTalek stoperi. U vezi Ristic i Kanga(Poletanovic u slucaju povrede) i Donald ili Racic iza njih. Krila Plavsic i Srnic. Napred Boaci. Vujaklija umesto Donalda kada napadamo, Milic zamena za krilne pozicije. Pod hitno su nam potrebni stoper, defanzivni vezni koji mnogo trci, i napadac koji zna sa loptom.nGROFE ODLAZI!

avatar
Saturday, 06.05.2017
23:54

Idemo crno beli... Zar nisam rekao da stize sok za doktora... Ne bi me iznedadilo da na kraju bude jos veca razlika od ova tri boda... Realno ova razlika je mala... da sacuvamo tim i sa njim da krenemo u kv za ls... potpisujem cetvrto kolo a onda i malo srece u play offu dobar tim... dali mirno spavas musemo lige sampiona...

avatar
Teddy
Saturday, 06.05.2017
23:19

Sada je bar svima jasno da Grof i Terza moraju da putuju !

avatar
kebajzla
Sunday, 07.05.2017
00:13
avatar
Manitu
Sunday, 07.05.2017
02:13
avatar
Don Silvio
Saturday, 06.05.2017
22:53

Nadam se da ovaj gubitak titule znaci i da cemo vidjeti ledja Grofu. Prosle sezone je ekipa izgledala jako dobro al igleda da je to bila zasluga Kataija i Grujica a ne grofa. Ocito je da ekipa nije psihicki stabilna niti je fizicki spremna a o taktici da nepricam... Takodje se nadam da cemo ugledati ledja trulim strancima i istrosenim igracima. Zasto Monako moze igrati polufinale LS i Ajaks polufinale LE sa djecom a mi nemozemo nase trulo prvenstvo. Pitanje za grobare. Rekoste da je prvenstvo nastiano da li stojite izatog i sad kad ga vi trebate osvojiti

avatar
BratZaBrata
Saturday, 06.05.2017
23:24

Nije prvenstvo namesteno i to nije niko ni rekao. Nego su sudije gurale vas da budete na silu prvi

avatar
Don Silvio
Sunday, 07.05.2017
10:08

A sad vise nije namjesteno prvenstvo... juce pre podne je bilo namjesteno. Bilo je sudiskih gresaka na stetu zvezdinih protivnika ali bilo je i na stetu zvezde ista stvar je i kad je partizan u pitanju. Jednostavno nam je fudbal dno dna a za tako stvanje odgovorne su i sudije koje nekad previse seckaju igru a i razni grubi panjevi i tako dalje uz sve to igrase nastimano prvenstvo kako vi grobari kazete a ja vas podrzavam

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Sunday, 07.05.2017
01:05

Namešteno je ali je Grok nesposoban da ga osvoji čak i namešteno!

avatar
crvena zvezda le
Saturday, 06.05.2017
22:27

Jedino dobro u svemu ovome je sto ce Bozovic otici jer da je Zvezda uzela titulu on bi ostao.Zvezda i onako nije zasluzila titulu ove godine i cestitke Partizanu na tituli i bolji su od Zvezde za trenera i za dva igraca kakve Zvezda nema, a za ovo ostalo smo tu negde.Grobarima je ovo slatka titula isto kao sto bi i meni bila da je Zvezda uzela i zao mi je sto nismo, ali sta je tu je.Sada sledi kompletno renoviranje kluba za kvalifikacije.

avatar
MarkoSi
Saturday, 06.05.2017
22:14

Ovaj poraz je realni sled događaja, a jedino đto mi je žao, to je što grobari nisu pogodili da je šampionska trka gotova. Zvezda u 3 derbija ne da nije pobedila partizan već je u potpunosti nadigrana - iz ovoga sledi da nije zaslužila titulu i tačka. Zvezda godinama, možda već i čitavu deceniju, uopšte nema odbranu. Danas je kiksirao i Frimpong i vidim da ga neki prozivaju baš kao i Manojlovića, ali to su dva jedina igrača koja nešto vrede u Zvezdinoj odbrani. Luković i Anđelković umesto da kao najiskusniji ulivaju sigurnost, predstavljaju permanentnu opasnost po sopstveni gol i potpuno urušavaju sigurnost zadnje linije (setite se penala za Čukarički). Petković je takođe pozadi užasno tanak. Ruiz je potpuno nebitan igrač i očigledno da u ugovoru ima garantovanu minutažu pošto zauzima mesto Srniću koji je za nekoliko klasa bolji. Milijaš je očekivano spor, statičan, krut i mek u duelu. Kanga je pokazalo se možda i najveći promašaj (kada igra, guši ekipu, a kada je potreban ne igra jer bije rivale, skida dres...). Ceo tim fizički na nivou rekreativaca osim par momaka koji imaju urođenu kondiciju i koje Božović nije uspeo da udavi.

avatar
dacha
Saturday, 06.05.2017
22:11

danas sam cuo da djurdjevdan slave grobari a ne cigani,ja sam bio ubedjen da je obrnuto

avatar
Crveno boja ljubavi
Saturday, 06.05.2017
22:09

Auuu,pa komentara kao da su igrali Real-Barsa. Interesantno je da su SVI SA OVOG SAJTA (grobari) godinu dana pricali da nam je namestena titula,da smo zatvorili sve utakmice do kraja,poz za vas doktore :) Grofe,care,legendo,ti si stvarno verovatno najlosiji nas trener,nema veze i titula u LS ne bi usli sanse nema,ali bi bar imali 2 sanse za LE,ali dobro sta sad,ni prvi ni zadnji put.

avatar
Navijač Partizana
Saturday, 06.05.2017
21:37

Zvezda ni namestenu titulu ne moze da osvoju axaxaxaxa!!

avatar
sef9
Saturday, 06.05.2017
21:35

glavni krivac trener pocinje mec sa milijasom greska broj 1 umesto sa plavsicem na kanginom mestu a sa srnicem na plavsicevom greska broj 2 ostavlja milijasa u igri i 3 greska izvodi plavsica iz igre

avatar
Vanja Grubač
Saturday, 06.05.2017
21:30

Ne ložite se jer Partizan neće pobediti u Nišu a možda več sledeće kolo zaigra zlatna kopačka.Nije gotovo i neće oni pustiti to tek tako posle jedne od retkih nenameštenih utakmica.

avatar
Taribo West
Sunday, 07.05.2017
09:22

Neka u Nišu odigra nerešeno i sve OK.

avatar
PoparaZarko
Saturday, 06.05.2017
21:28

Sledeci put tropenalac da se sudi..

avatar
Dado35
Saturday, 06.05.2017
21:11

Nemanja Vidic ....😂😂😂😂

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Sunday, 07.05.2017
03:37
avatar
Nemanja Vidiic No.1
Sunday, 07.05.2017
03:37

sad nije namesteno a snezana?nismo sve zatvorili do kraja?e to je obraz djon,sad se druga prica okrece

avatar
Old_school
Saturday, 06.05.2017
20:49

Dve dobre stvari u ovome su da Grof valjda napokon ide i da su Grobari opet sami sebi u stomak skocili sa namestenim prvenstvom. Ili je namesteno da oni budu prvaci. Nije iskljuceno.

avatar
paok
Sunday, 07.05.2017
09:33

Vas su sudije gurale. Desilo se da Vozdovac nece da vas pusti da bude solidno sudjenje i odmah lagana 3 komada kao u derbiju. Budi realan i priznaj da smo bolj, zar se nije videlo u sva 3 derbija.

avatar
Johnnyy
Saturday, 06.05.2017
20:48

Durdjevdan jeeee, a ja nisam s' onom koju voleeem

avatar
Yes We Can
Saturday, 06.05.2017
20:38

Bravo Vožde gazi komuniste...

avatar
Al(a)din
Saturday, 06.05.2017
20:35

Je li grobari, da li je sudija resio ovu utakmicu ????

avatar
partizanpadinjak
Saturday, 06.05.2017
23:12

Ne nego vasi truli igraci koji sami nikoga ne mogu da dobiju

avatar
Al(a)din
Sunday, 07.05.2017
09:13

Nasi truli igraci su osvojili 5. uzastopnu BL

avatar
Panic Nedeljko
Sunday, 07.05.2017
02:32

I danas su vam sudije par puta pogledale kroz prste, ali vi to niste znali iskoristiti.
Ko vam je kriv?
Sad vidite koliko ste jaki, kad vas ne guraju do rezultata koji vam odgovara.
Pozdrav od grobara.

avatar
sejn
Saturday, 06.05.2017
20:28

pa kad vam sudija nepomaze,zna se sta sledi....

avatar
НемањаЦзБг
Saturday, 06.05.2017
20:24

Ајде бре који вам је!? Изгубили , изгубили, шта сада, ето им титула јер је ова наша намештена, ево видели смо да је намештена. Најодвратнији су клуб на свету, али најодвратнији уз Бајерн и Динамо Загреб.

avatar
Dado35
Sunday, 07.05.2017
04:29

Vi ste jako simpatican klubčić 😂😂😂

avatar
paok
Sunday, 07.05.2017
09:37

Placi koliko hoces bolji smo za klasu od vas.

avatar
Partibrejker
Saturday, 06.05.2017
20:18

Kako će sad dug da bude na nuli,pošto je Terza računao na pare od plasmana u LŠ?

avatar
Capitano
Saturday, 06.05.2017
19:48

Zasluzena pobeda Vozdovca, moglo je da bude i ubedljivije. Igra ocajna i kad su ti igraci krivi za sva tri gola ne zasluzjes nista drugo nego da izgubis. Ne mogu dva-tri dodavanja da povezu. Frimpong je blagi uzas kriv za dva gola, a kod treceg gola Vozdovca se vidi da nije ni hteo da pokusa da zaustavi napad. Ruiz celi drugi deo sezone ne moze da se sastavi i dalje igra standardno. Nadam se da ce na kraju sezone da se menja i trener a i pola tima jer ovo vise nema smisla. Partizanu cestitam titulu, ali njihove navijace, funkcionere, sadasnje i bivse igrace treba da bude sramota kojim su se sve stvarima sluzili, ovakvu medijsku hajku sportska Srbija nikada nije dozivela u svojoj istoriji.

avatar
pfc
Saturday, 06.05.2017
22:19

Pa iskreno brate ni takvu kradju sportska Srbija nikada nije dozivela.

avatar
Capitano
Sunday, 07.05.2017
18:03

Upravu si! Gurani su i Zvezda i Partizan tokom cele sezone. Penali, crveni kartoni, prelazi, itd.

avatar
Mare93
Sunday, 07.05.2017
00:21

5 minuta za spas srpskog fudbala? Opstruisanje početaka utakmica? To je očito zaboravljeno, nema veze. Što se tiče funkcionera Partizana, pod ruku sa vašima što dalje od fudbala.

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Saturday, 06.05.2017
19:42

A sad ipak nismo sve zatvorili?kako bila ona prica? obraz djon

avatar
Saturday, 06.05.2017
19:31

Evo, javio sam se, ocigledno je da sam pogresio da je sve vase do kraja zatvoreno, ali i dalje nisam zadovoljan sudjenjem jer je i ovo danas bio SKANDAL NAD SKANDALIMA.

avatar
paok
Sunday, 07.05.2017
09:40

Ovo je odlicno sudjenje kako je bilo protiv Vose. Te ofsajde o kojima svi pricaju sudije su svirale i jednima i drugima a nisu bili, tako da mogu i jedni i drugi da se zale. Penal cist kao suza

avatar
Sunday, 07.05.2017
16:19

Sta pricas ti bre, kakav crni penal, kakvi ofsajdi na obe strane, nemoj da me nerviras.

avatar
Kiddo
Saturday, 06.05.2017
19:27

izmisjena 2 ofsajda za Vozdovac,u cistim situacijama za gol

avatar
napred Panktizan!
Saturday, 06.05.2017
21:17

ona iz prvog poluvremena nije bila bas stopostotna sansa, ali ono u drugom je sramota, 1 na 1 bi bio sa golmanom, nema veze, bitno je da je daleko bolji tim pobedio i da najbolji tim u zemlji sve drzi u svojim rukama sto e tice titule.

avatar
pjer
Saturday, 06.05.2017
21:23

a niko ne spominje sudjenje pa komentator direktnog prenosa!!!

avatar
Saturday, 06.05.2017
19:22

Danas je prelep dan praznik,prolece svi su radosni,bar je tako na vozdovcu (medak 3) i u mom Dubicu!

avatar
Saturday, 06.05.2017
19:19

Danas je praznik i crveno slovo,niko nije smeo da namesta,konacno pravda zadovoljena,nije skroz ali delimicno zadovoljena!

avatar
Pipo Inzagi
Saturday, 06.05.2017
21:47

Znači zato ste vi igrali juče...

avatar
Vanja Grubač
Saturday, 06.05.2017
19:19

Dovedeš Pingponga za 8000 evra da budeš šampion i da igraš Evropu....Dete nema pojma.Za Petkovića ne mogu da vam opišem koliko mi je drago što nam ga preoteše a kad vidim te igračine tipa Ruiz,Milijaš,Telek,Donald,Sikimić,Plavšić,Andjelković,Luković....realno je bilo ispod četvrtog mesta da je sve bilo regularno.Valjda ste i sami sada svesni da nemate ni igrače ni tim.Nema igrača kojeg bih poželeo u Partizanu kao nekadMilka, Piksija,Savićevića,Belodedića...

avatar
Man united
Saturday, 06.05.2017
19:27

Ja sam mislio da smo zatvorili ovaj mec? Tako ste bar vi svi tvrdili. Ah da, zaboravio sam Vucelinu logiku. Kada izgubimo, onda je sve posteno i izgubili smo jer smo losi. a kada pobedimo, onda je to zato sto smo zatvorili mec. Imamo sve sudije u saci i svi timovi su nase filijale.

avatar
Man united
Sunday, 07.05.2017
16:59

Pitanje je bilo jasno. Da li ste ili niste govorili da je Zvezda sve zatvorila do kraja? I kako ne dobismo sad ovu zatvorenu utakmicu? Zasto skrecete i odgovarate nesto deseto. Na sta ovo lici.

avatar
Panic Nedeljko
Sunday, 07.05.2017
02:48

Danas vas sudije nisu gurale do rezultata koji vam odgovara, a igraci vozdovca vam se nisu sklanjali posto ih vodi nekadasnji fudbaler PARTIZANA valda vam je sad sve jasno koliko ste jaki.

avatar
Vanja Grubač
Saturday, 06.05.2017
23:44

Rekoh da nije gotovo jer kad je sudija bio u stanju da onako pokrade Partizan i Vojvodinu ne bi me iznenadilo da se to desi ponovo u ova tri kola do kraja i da se opravda nekom greškom kao pre neku godinu penal za Vojvodinu na 17 metara kojim je ukradena titula.Ono protiv Vojvodine su dva i protiv Partizana minimum jedan ukradeni bod pa ti vidi gde bi bili samo u poslednjih par nedelja.Daj jednom budi realan pa kaži da li su Sikimić,Milijaš.Andjelković,Luković,Petković,svi stranci osim možda Kange ali dečko ima problem u glavi ,kvalitet za LE a kamo li za LŠ?Rekoh nemate ni tim ,ni igrače ,ni trenera , ni igru ni viziju(gde se dedoše najbolji mladi igrači Srbije?) i da nije bilo zatvorenih utakmica bilo bi strašno.Da je manje mržnje ne bi ni nama bio Vučela i oni debeli ali ni vama Terze kokeze i ostali smehotresi a o "navijačima " da ne pričam.

avatar
rivarinho
Saturday, 06.05.2017
23:30

Nekima sire noge a protiv nekih izginuse ko da je finale lige sampiona...U plej ofu od 6 klubova, svih 6 njihovih, ovakva namestanja i sklanjanje su svi zaboravili...tebi sudija pogresi 2-3 puta u tvoju korist, svi zaborave 5-6 gde si ostecen i gde se najvecem rivalu svi sklanjaju i sire noge u zivom zidu...a sudijske greske u njihovu korist necu ovom prilikom!

avatar
svojnasvome
Saturday, 06.05.2017
22:06

Pa ovdr smo premirali pre vas....da ste videli sumu od drvetaanje bi se nervirali jer bi odavno bili dosta nize na tabeli...ovako ste zatvaranjem samo sebe lagali....blage nemate

avatar
LoleRava
Saturday, 06.05.2017
20:59

Ma igraci uzas,kao da su se skupili pa daj da odigramo,sto je jeste,jeste,nema sta,losi smo mnogo.

avatar
Saturday, 06.05.2017
19:19

Lepa vam je tabela

avatar
LoleRava
Saturday, 06.05.2017
19:15

U svakoj nesreci ima i nesto dobro,a to je da ce sad svi da odu iz kluba,barem se nadam da hoce,ova skupina na celu sa Terzicem i Bozovicem,pa da svi zajedno preuzmu Mordoviju!nI nema sta,nismo zasluzili titulu,po igri nismo ni za prvih pet i to traje i traje.Cestitke Partizanu bolji su,a ovi ovde sto su pisali razne budalastine ako imaju obraza nek se jave sad,vi ste sramota za ljudski rod,cast izuzetcima.

avatar
Paul George
Saturday, 06.05.2017
19:38

Svaka cast na priznanju da smo bolji, pravi si sportista i fer igrac.To nikada nije lako u nasim prepucavanjima.

avatar
Predrag Drobnjak
Saturday, 06.05.2017
19:50

Bravo za komentar i hvala na cestitkama!

avatar
Super liga
Saturday, 06.05.2017
19:12

Titula slaviće se titula!!!

avatar
miki1108
Saturday, 06.05.2017
19:29

Zasto bi se slavila titula u seljackoj ligi? Ne vidim razlog. Kada se napravi nesto u evropi, to treba da se slavi,a ne ova smesna titula.

avatar
Parma Calcio 1913
Saturday, 06.05.2017
19:08

Da se pregura Nis,mislim da kuci Vozdovac i Mladost nece biti problem...i titula je nasa:)

avatar
Al(a)din
Saturday, 06.05.2017
20:36

Od kada igra Parma u Srbiji ??

avatar
Emperador(2018)
Sunday, 07.05.2017
00:47

od kad je nojer zvezdin golman?

avatar
Burazer
Saturday, 06.05.2017
19:07
avatar
Vanja Grubač
Saturday, 06.05.2017
19:07

Jel ovo gotovo prvenstvo posle trideset kola ili su to vaše želje?

avatar
Saturday, 06.05.2017
19:06

Pa gde su sada ovi partizanovci sto su pricali da je Zvezda sve namestila do kraja......

avatar
Nikola RED_DEVIL
Saturday, 06.05.2017
19:06

Sta je ovo bre......

avatar
Emperador(2018)
Saturday, 06.05.2017
19:44
avatar
napred Panktizan!
Saturday, 06.05.2017
21:23

nenamestena utakmica :) Osim pomoci sudija, ali nema veze... to ti je zvezda, pevaj od srece sto necete igrati kvalifikacije za LS :) ovako barem imate neku sansu da prodjete prvo kolo.

avatar
Igorinjo
Saturday, 06.05.2017
19:06

Titulaaaaaaaaaaaaaaaa titulaaaaaaaaaaaaaaaa slaviće se titulaaaaaaaaaa Partizaaaaan jeee šampiooooooon peva ceeela Srbijaaaaaaaaaaaaaaa...

avatar
Балша Николић
Saturday, 06.05.2017
19:05

Срећна слава цигани.

avatar
Idoli - Rafa Marquez
Saturday, 06.05.2017
20:48

Hvala grobari, sam nek je veselo

avatar
Saturday, 06.05.2017
19:05

tako to biva kada sudija ne osakati Zvezdinog protivnika i kada se igra fudbal ... oducavanje i nakantavanje polovnjaka iz Mordovije ... zali Boze da nas oni predstavljaju i u kvalifikacijama za LE ...

avatar
Forza Napoli
Saturday, 06.05.2017
19:05
avatar
Cika Lute
Saturday, 06.05.2017
19:04

Svidja mi se pogled na tabelu, 6 razlike za Zvezdu, bajkovito nema sta.

avatar
Volem Vosu
Saturday, 06.05.2017
19:01

Samo 1 penal. Malo je.

avatar
sdssrb
Saturday, 06.05.2017
20:56

E sad i da nas prodjete u kupu i ocitate ciganima lekciju i finalu kupa nece mi biti zao!

avatar
Zoran Vukic
Saturday, 06.05.2017
19:01

cestitke Srpskom Sosulu na pobedi losa prcena zvezdinog tima bez pomoci s...ja

avatar
Nikola_pg
Saturday, 06.05.2017
19:00

Klasicna namjestaljka. Svaki sut je isao u njihovog golmana, Andjelkovic autogol, kod treceg gola Frimpong pusta igraca Vozdovca, ne prati ga, ne uklizava. Uz ovakvu hajku ovo je ocekivano. Samo se pitam da li je odluceno da i Partizan kiksne do kraja, pa da bude kako su imali sansu ali eto, nisu iskoristili ili ce im se dati titula koju su opet u neku ruku zasluzili.

avatar
paok
Saturday, 06.05.2017
19:48

Ko jos namesta da ne osvoji titulu, sta pricas ti.

avatar
Saturday, 06.05.2017
20:10

Nece im se dati titula,titula je zasluzena sinko moj!

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 06.05.2017
19:00

Vozdovac ih razbio,toliko hvaljeni manojlovic prima gol kroz noge...frimpong izlomljen od strane drazica petkovic isto...poletanovic greje klupu a milijas igra a poletanovic je deset puta bolji

avatar
Dača
Saturday, 06.05.2017
19:30

Manojlović je dobar golman ali ne može on sam da drži odbranu dok ispred sebe ima panjeve Petkovića, Anđelkovića, Frimponga i Lukovića. Naš Kljajić nije neka klasa ali ispred sebe ima kvalitetne defanzivce koji mu ulivaju i samopouzdanje.

avatar
noname
Saturday, 06.05.2017
22:52

bravo, istog sam misljenja za Manojlovica, decko je inace odlican golman, to kao partizanovac tvrdim. A i ovaj Popovic me iznenadio, da li je to samo dobar dan ili je stvarno dobar, pokazace sledece kolo kada bude igrao protiv ozbiljne ekipe.

avatar
Al(a)din
Saturday, 06.05.2017
20:37

I Nojer i svi veliki golmani primaju gol kroz noge

avatar
El Matador PFC-FCB
Saturday, 06.05.2017
18:59

Proleće na moje rame slećeeeee! Đurđevak zeleni, đurđevak zeleni svima osim zvezdi!!!! Grobari srećan nam CRNO-BELI ĐURĐEVDAN! ŠAMPIONI!!!

avatar
poljskikupanjac
Saturday, 06.05.2017
18:59

keseri nevidjeni igra ocajna bozovic za dovidjenja

avatar
Milan89
Saturday, 06.05.2017
18:59

A gde su sad oni Koji su pricali da mi namestamo? Bas me zanima dal ce vozdovac u sledecem kolu igrati tako hrabro Ili ce opet da sire nogice

avatar
Saturday, 06.05.2017
18:58

Najsladja titula ikada , od kada se igra fudbal ovde... Bravooooooo ... Djurdjevdan je , slavimooooo...

avatar
Emperador(2018)
Saturday, 06.05.2017
18:58

Kazem ja sve se u zivotu vraca. Ajmo po pobedu protiv vozdovca

avatar
Zanimljive Cinjenice
Saturday, 06.05.2017
18:58

Aahhahahahhahahha poslednji pozdrav !!!!

avatar
Paul George
Saturday, 06.05.2017
18:57

Je li ovo san ili java?

avatar
Saturday, 06.05.2017
19:56

Ja gledam jos uvek na livescoru dal nije promenjeno nesto? Majke mi...

avatar
Paul George
Sunday, 07.05.2017
16:53

Hhahahahah, brate ja sam se jutros probudio, ne verujem jos :D

avatar
sashki
Saturday, 06.05.2017
18:57

Evo ovako za početak, grof pod hitno da napusti klupu zvezde jer ne zato sto ne ume da dobije ni namesteno titulu vec zato što ne ume da uigra tim. Mi jedan sut u gol nismo imali sa distance. On izbacuje plavsica koji daje 110 posto sebe a ostavlja milijasa koji ništa nije uradio 10 puta prima loptu umesto da sutira on se uplašio ko neki deda. Onda sto je doveo 15 napadaca a i dalje mu igra jedan te isti. Oterao huga doktora ove lige ostavio sikimic a. Zgadio mi se za sva vremena. Pa on covece niti jednom nije ustao sa j**ene klupe da priča sa igračima kako da igraju sta da rade kao da vode 5 0.nA sto se tice vozdovca ovako nije niti jednu utakmicu odigrao otkad je u ligi. Malo li je po 5000 bonusa od partizana za svakog igrača vozdovca!nA sto se tice vas grobara, gde je prelaz? Gde su crveni kartoni? Šta je? Jel i dalje namesteno prvenstvo? Nismo mi partizan da nam se protivniku svira 2 crvena i penali. P.s čestitke vozdovcu igrali su jako i na kontru kao što rekoh nagrada je pola godišnje plate. Grofe napusti klupu zvezde odmah!

avatar
Otac
Saturday, 06.05.2017
18:57

ZA TITULU NISI RODJENA POGRESNO SI zvezdo VODJENAAAA

avatar
Paris Saint Germain
Saturday, 06.05.2017
18:57

Hahhahahahhahaha

avatar
Lazar Grobar
Saturday, 06.05.2017
18:57

Titula je crno-bela !

avatar
Otac
Saturday, 06.05.2017
18:56

Joooj joooj joooj jooooj ova zvezdaa .........

avatar
nikoletina bursac
Saturday, 06.05.2017
18:56

Partizan nazalost do kraja jednu sigurno gubi...

avatar
paok
Saturday, 06.05.2017
20:20
avatar
pjer
Saturday, 06.05.2017
21:34

ako srbine verujes u boga sve ti je jasno konacnom ishodu!

avatar
FaStee
Saturday, 06.05.2017
18:55

Grofe odlazi !!!

avatar
Saturday, 06.05.2017
20:13

Nemoj grofe,nisi ti Tintoreto pa da bezis na sporedni izlaz!

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Saturday, 06.05.2017
20:48

NAJGORI TRENER!!!Izgubio dobijenu titulu ovo bi svako sa i malo mozga osvojio!Izgubi od Vozdovca i tako izgubi titulu.Sta reci!Nema covek nimalo mozga,trebao je ODAVNO DA BUDE OPUSTEN,POSLE DERBIJA SA PARTIZANOM,videlo se da Partizan razbija.SRAMOTA!!!A tek da se ne prica o taktikama,ko igra, i ko se dovodi.OTKAZ ODMAH I OTERATI GA U AFRIKU BRE ............