Šok za Partizan - Spartaku dva šuta dovoljna za pobedu!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 20.08.2016.
20:57
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Srbije poražen je na gostovanju Spartaku u okviru prvog meča 6. kola Superlige. Domaćinu dva šuta u gol dovoljna za pobedu, Leonardo postigao prvenac pa "prosuo mleko.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana poraženi su na gostovanju Spartaku rezultatom 2:1 (0:0) u okviru 6. kola Superlige Srbije i tako posle dva koraka napred napravili ogroman korak unazad.

Golove pogledajte OVDE!

Vicešampion Srbije kontrolisao je dešavanja na terenu tokom većeg dela meča i već u prvom poluvremenu bilo je jasno za kakvu su se taktiku domaći odlučili.

Spartak je disciplinovanom igrom u svim linijama tima i tvrdom igrom značajno otežao ekipi Partizana koja je u prvom poluvremenu mogla da se pohvali jalovom terenskom inicijativom.

Samo dva puta je nominalni domaćin strpeo u prvom delu za svoj gol a i te prilike u kojima su se našli Nemanja Mihajlović i Nikola Đurđić nisu bile tako opasne pošto su defanzivci Spartaka dobro obavili svoj posao.

Tako se u drugi deo meča ušlo sa nerešenim rezultatom i bez postignutih golova što je svakako bio rezultat kakav su fudbaleri Spartaka priželjkivali.

Na startu drugog dela Partizan je posle prekida imao priliku u 55. minutu a lopta je prohujala pored leve stative gola Budimira Janoševića.

Nakon sporne situacije koja je na isteku sat vremena igre viđena u kaznenom prostoru Spartaka kada Mažić nije pokazao na belu tačku, gosti svim silama kreću ka protivničkom golu.

Brazilac Everton tukao je u 62. minutu sa distance kada se istakao Janošević da bi u nastavku akcije Valeri Božinov loše šutirao nakon odbitka.

U jeku terenske inicijative i pritiska koji su fudbaleri Partizana vršili domaćin stiže do vođstva preko Milana Makarića. Pitomac Vošine omladinske škole tuče sa 20 metara a lopta usled dodira sa stopalom Nikole Milenkovića dobija čudan efe i vara Bojana Šaranova.

Spartak tako u 68. minutu stiže do vođstva posle prvog udarca u protivnički gol!

Odmah je Marko Nikolić reagovao i na teren poslao Brazilca Leonarda koji je u velikoj meri uticao na ono što će se potom dogoditi na terenu.

Samo četiri minuta bilo je potrebno Leonardu da uđe u šansu i da fantastičnim udarcem sa dvadesetak metara plasira loptu u donji levi ugao gola Budimira Janoševića i tako vrati partizan u igru 11 minuta pre isteka devedesetog minuta.

Tri minuta je bio na snazi egal uz po jedan postignut gol a onda je sevnula još jedna kontra Spartaka posle greške Leonarda na sredini terena. Štoperi Partizana nisu dobro reagovali, Šaranov je poleteo u prazno, pa Nemanja Milić glavom šalje loptu u nebranjenu mrežu i donosi novu prednost Spartaku!

Završnicu utakmice obeležilo je valjanje fudbalera Spartaka po terenu i uzaludni pokušaji izabranika Marka Nikolića da se vrate u meč i osvoje makar bod na gostovanju.

Partizan je tako upisao drugi poraz u domaćem šampionatu posle samo šest odigranih utakmica i sada zauzima jedanaestu poziciju na tabeli sa sedam osvojenih bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

53 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Panic Nedeljko
Sunday, 21.08.2016
12:30

Sta reci posle ovake igre? nDasmo osteceni za penal, jesmo, ali to neopravdava nasu losu igru. nDok su vucelic, Vazura,vuletic i curkovic u upravi nema nam npretka. nGrobari, svi na stadion da oteramo bagru iz svetinje.

avatar
Filip Petrusic
Sunday, 21.08.2016
12:06

Mare jurice te jare.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Sunday, 21.08.2016
10:55

Snezo nema te :D

avatar
Гроф Доктор фудбала
Sunday, 21.08.2016
09:11

Добро радовали сте се победи Сасуола а не би било у реду да увек ваш клуб побеђује.

avatar
Don Silvio
Saturday, 20.08.2016
23:29

Nisam siguran da li oni citaju vjesti o partizanu al ako citaju veliki pozdrav za kralja i revolta uz poruku znam opet vas je sudija pokrao

avatar
Sunday, 21.08.2016
05:34

Nisam siguran da li zasluzujes moj odgovor, ali ja sam na svakoj nasoj vesti i ne mislim da nas je sudija pokrao, mozda nas je samo ostetio za 1 penal...

avatar
El Diablo
Saturday, 20.08.2016
23:03

Pojedini igraci mi nisu jasni,sta onaj Balazic igra?On covek ne zna gde je levo,i pre povrede je bio los igrac,i on igrao za Ljvov,strasno.Dalje,onaj Djurdjic je rupetina teska,drvo vece od Jovancica,Kojica,i Brane Ilica zajedno.Nikolicu dovodi nekog spica sto pre! Covece imas jos 11 dana da dovedes spica i mozda nekog veznjaka.

avatar
Sunday, 21.08.2016
05:34

Mozes misliti, Karpati Ljvov Hahaha

avatar
ercov
Saturday, 20.08.2016
22:41

Nema nikakvih sokova jer ovo je realnost Partizanovog fudbalskog kadra koje su Tomic i Ilijev spremali za ovu sezonu. Ni jedna ekipa koja igra zatvoreno protiv Partizana ne mora biti ni disciplinovana niti previse kvalitetna da bi ostvarila povoljan rezultat pa cak i pobedila. Kada je Tomic u prvi tim stavio sve klince iz Partizanove skole fudbala rezultati i pobede su se odmah vratili ali je zatim hteo da glumi nekog veceg i inteligentnijeg nego sto jeste i dovodjenjem desetorice fudbalskog skarta sve to do daske upropastio a ovaj celavac ce to jos lepse dokrajciti.Evo, vec je Golubovica oterao u Sindjelic da bi Alen Stevanovic imao svoju minutazu kao sto je ne tako davno Andrija morao da sedi na klupi a celavi na njegovo mesto gurao svog pika Malbasica. Od samog vrha kluba pa sve do ovog celavca, svi do jednog, napolje iz Partizana. Ne cekajmo Skupstinu kluba vec odmah treba najuriti ove gubitnike i prevarante.

avatar
ATLEICO-CHELSEA LIFE
Saturday, 20.08.2016
22:26

Ajd realno, Everton, Leonardo, Jankovic, Djurickovic su za partizan, napolje bozinov, djurdjic, Milenkovic, Vulicevic,, bled i jada

avatar
gosfkcz
Saturday, 20.08.2016
22:24

Taman su se malo obradovali zbog lekcije iz fudbalske igre koju je nama dao Sasuolo kad eto... Povratak u realnost.

avatar
Anderton
Saturday, 20.08.2016
22:06

Najveća sramota u istoriji kluba. Vazura i Ilijev pod hitno da napuste klub, a svim igračima aneks ugovora i trećina para manje, kome se ne sviđe široko mu polje. Omladinci bi osvojili više bodova.

avatar
Play Fair Today
Saturday, 20.08.2016
22:03

Nasa liga napreduje polako a nasa dva najveca kluba nazaduju uzurbano losom politikom koja sve vise dolazi do izrazaja jer se pojavljuju ljudi koji znaju s mnogo manje sredstava stvoriti ekipu. nNe mozete vise osvajati ligu menjajuci trenere, igrace i upravu kroz sezonu na silu forsirajuci mlade kako bi ih sto pre utopili.. Da drzava malo ojaca, stane na zdravije noge i stabilizuje ekonomiju, pa dodje i privatizacija i nece vise biti dva kluba u zemlji. Pojavice se jos koji Cukaricki s jos bogatijim gazdom i liga ce napokon liciti na nesto a ne ovako.. sve se svodi na to ko ce nas sledece sezone sramotiti na evro sceni.

avatar
magister
Saturday, 20.08.2016
21:53

Šta treba da se dogodi pa da grupa koja kreira politiku kluba kaže: to je bilo to, nek sad preuzme neko drugi. Ili to što nas upropašćavaju ne smatraju bitnim. Kao što hoće da grade spomenik čoveku koji je unakazio državu, zato jer ga neki sud nije osudio. Nema veze što nas je upropastio. Odnosno, on je bio pravi, mudar, pametan, Vodio nas, ali su mu drugi, zli i pokvareni ljudi, namestili da nas upropasti. I ovde, krivi su oni što igraju protiv nas što se ne sklanjaju, sram ih bilo. Trio V je učinio sve... Alal im vera! Da preuzmu kompaniju Coca Cola, pretvorili bi je u Koktu. Taki su to eksperti, svaka im čast. Al' ovi iz Pepsija ne mogu dovoljno da ih plate pa da ih ko Trojance ubace kod konkurencije.

avatar
Igorinjo
Saturday, 20.08.2016
21:53

Šta radi ovaj Šaranov...

avatar
El Matador PFC-FCB
Saturday, 20.08.2016
21:37

Stevanović - Vulićević - Ostojić - Milenković - Miletić - Djuričković -Marjanović - Everton - Leonardo - Vlahović - Jovanović

avatar
Sunday, 21.08.2016
05:36

Ma, Šaranov, bre! Nemoj sad da menjas:-D

avatar
lewa9
Saturday, 20.08.2016
21:31

Da budemo srecni ako izbegnemo plej aut.. Za bolje nismo

avatar
Denis Napast
Saturday, 20.08.2016
21:24

Ok zezali su pojedini grobari Zvezdu za Sassauolo,pa bih želeo dotičnu gospodnu da se ovde jave i da kažu da je vrv razlika u kvalitetu Spartaka ZK i Sassuola vrv slična...Vrv će da kukate za neke penale,vrv će da se kuka na jednog od najboljeg sudiju sveta (Mažića)...Vrv je opet neki drugi kriv...a najverovatnije će te boriti bitku u ligi za 3-4 mesto...Jedino žalim što srbin protiv srbina navija protiv stranaca,pa te priča BRAĆA BUGARI,BRAĆO ITALIJANI...Došlo vreme da brat brata proda...Ja recimo navijao i za Vošu i za Partizan i za Čuku, (Ove godine nisam stigao da navijam pošto je Partizan ispao u drugom ili trećem kolu) ali sam navijao u grupi protiv aug,az i bilbao....Šteta što ne štitimo jedni drugome leđa a sitni smo svi ribice samo tako...

avatar
Malo veliki covek
Saturday, 20.08.2016
21:22

Nikad mi nece biti jasno kako neko sutre 15 puta i jedva da gol, a neko sutne dva puta za 90 min i oba u gol. Ne govorim samo za ovu utakmicu, već uopšte, ima primera svuda po svetu.

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 21.08.2016
11:29

Drugar i ja smo napravili na pesu 2 vrhunska tima sa sadasnjim i bivsim igracima,on voli sut izdaljine ja da predjem sve i dam gol,onda se desi da on ima 20 ak suteva ja 3-4 i dobijem ga 3:1....

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 21.08.2016
13:51

Kakve to veze ime sa mojim i tvojim prvim komentarom? Govorim ti da statistika ne znaci nista,mozda je Partizan sutirao od 15 suteva 14 puta sa 30+ metara,a posto su igraci Partizana nesposobni da odatle daju golove,tih 15 suteva ne znaci nista,dok je Spartak mozda sutirao iz sesnaesterca ta dva puta sto su dali golove i eto zbog toga su imali manje suteva ali iz obecavajucih situacija i zato su pobedili

avatar
Malo veliki covek
Sunday, 21.08.2016
12:25

Ako cemo o igrama, FM druze ostvajam sve trofeje za ekipom iz 6-e ili 7-e divizije iz engleske, sa Partizanom dodjem i nadigram Barsinu tika-taku svojom taktikom. Jedno je igra, drugo je stvarni svet.

avatar
FRATRIA
Saturday, 20.08.2016
21:14

Ajde ajde nema veze, i onako vi ne navijate za partizai. Pocela Seria A, sutra igra Sassuolo, pravac Palermo grobari.

avatar
DuskovicSRB
Saturday, 20.08.2016
21:11

Хоћете да се мењамо? Ево вама Кахриман дајте нам Шаранова

avatar
Povratak kralja XLI
Saturday, 20.08.2016
21:09

Šaranov po ko zna koji put ima katastrofalnu procenu kod izletanja, Balažic pojma nema da igra glavom, ono je živi očaj, ne znam kakav mu više centaršut treba da smesti loptu u gol sa 7-8m plus katastrofalno prati protivnika, ubacuju mu se iza leđa i daju nam golove kao u pionirima, Ostojić je bolji igrač od njega. Đurđić osim one asistencije Mihajloviću ništa nije pokazao, a što se tiče Božinova još večeras najuriti tog švercera, ono nezalaganje i amaterizam su više nepodnošljivi!

avatar
Roči Salamanka
Saturday, 20.08.2016
21:07

Ma nije strasno tek je pocetak prvenstva :) Mare ce da upali masinu a dotle ce zvezda biti na +20....

avatar
Susaeta
Saturday, 20.08.2016
21:07

Ovo je katastrofa, tim nam cine amateri. Ove godine 5 mjesto uspjeh. Pa zivce mi pokidaste ljudi, onaj Mihalovic da se vrati u Teleoptik. Pa nama je glavni igrac Ilic od 40 godina. E moj Partizane na sta si spao. Sledecih 5god necemo uzet titulu..

avatar
Blazer
Saturday, 20.08.2016
21:07

Igre nigdje...ocjene po meni:Šaranov 5,Vulićević 5,Balažic 5,Milenković 5,Miletić 5,Everton 5,Ilić 5,Radović 6,Mihajlović 5,Stevanović 5,Leonardo 5,Božinov 5,Đurđić 5,Vlahović - ............Radović aktivan-najbolji u Partizanu,Leonardo 5,5 zbog gola,ostali 5

avatar
Saturday, 20.08.2016
21:02

Toliko utisaka...

avatar
Mihailo Stefanovic
Saturday, 20.08.2016
21:01

bez spiceva nema golova a Milenkovicu sansu pred kraj Ostojic cestitam Sprtku skupe greske nase idemo dalje

avatar
сочинитељ
Saturday, 20.08.2016
21:01

у ждрепчевој крви има -9% алкохола

avatar
Kontra
Saturday, 20.08.2016
20:59

Vulicevic vani,Djurdjic nula, dovedite spica umjesto Djurdjica, Balazic I Saranov vani, Mihajlovica malo u Teleoptik, Leonardo I Everton jedini vrijede, Ilic nije vise za fudbala.

avatar
Blazer
Saturday, 20.08.2016
21:03

kakav crni Everton,mi imamo dva Evertona na klupi koji nisu zajedno plaćeni ni upola koliko Everton!

avatar
Saturday, 20.08.2016
21:10

Ilic je danas bio jedan od najboljih, ali naravno da treba konacno da ode u tu penziju:-) Nad Radovicem je faul bio tek kada je lopta vec napustila igraliste, pitanje je da li je bio faul za nas pre toga, a treba pogledati i da li je bio faul nad Evertonom, steta su on i Leonardo izgubili loptu (ako to nije bio faul) pre primljenih golova, ti momci zaista nisu zasluzili kritike, a i Miletic je takodje bio solidan kao i Radovic.

avatar
Branislav
Saturday, 20.08.2016
20:58

Nikolicu ostani !!!!

avatar
Stefan Lazović
Saturday, 20.08.2016
21:06

Ilicu nabijaj rekord

avatar
Paul George
Saturday, 20.08.2016
20:58

Maci sa gola Saranova,ne zna sta radi,dovesti desnog beka pod hitno,Miroslav je zaboravio da igra fudbal.

avatar
Saturday, 20.08.2016
21:11

Desnog beka i spica!