Sneža "otvorila dušu" nakon odlaska iz Partizana

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.01.2016.
10:29
Izvor: Sportske.net

Dojučerašnja direktorka marketinga fudbalskog kluba Partizan Snežana Borjan oglasila se otvorenim pismom u kojem je, između ostalog, obrazložila razloge odlaska iz Humske.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Prvog dana tekuće nedelje Partizan je ostao bez direktorke marketinga Snežane Borjan koja je nedelju dana nakon udaje odlučila da napusti klub iz Humske.

Supruga golmana Milana Borjana provela je u Partizanu nešto više od tri godine, a u utorak je otvorenim pismom obrazložila odluku da se povuče sa funkcije u klubu iz Humske.

"Svi rezovi i velike odluke u životu nisu nimalo laki i ne donose se preko noći i na prečac, što je bio slučaj i  sa mnom. Od kada sam stupila na funkciju, vrlo tešku i zbog same društveno-ekonomske situacije, naročito za ženu, našla sam se pred mnogim iskušenjima, predrasudama, izložena kritikama, ponekad i osudama javnog mnjenja. Od septembra 2012. do januara 2016. godine potpisana su 24 sponzorska ugovora sa velikim vrednostima, ostvarena prodaja TV prava i reklamnih prostora u periodima igranja evropskih takmičenja, takođe, na visokom nivou" napisala je Borjanova.

Atraktivna plavuša koja je od septembra 2012. godine obavljala ulogu direktorke marketinga u klubu iz Humske priznala je da se tokom svog mandata susretala sa mnogim problemima.

"Uz mnogo problema, latentnih uticaja sa strane zbog kojih niste mogli da obezbedite gotovo nijednog sponzora, urađeno je više od 50 aktivacija, kojima je sačuvan svaki cent klubu bez izlaganja dodatnim  troškovima, a odnosi s javnošću podignut na nivo evropskog, bez uloženog dinara, samo na osnovu ideja i ličnih kontakata. I pored šampionskih uspeha, društveno-ekonomska situacija, ne samo u klubu već i u zemlji, bila je veoma teška, uz odsustvo materijalnih sredstava za osnovno funkcionisanje kluba, samim tim i budžetom za marketing od nula dinara" istakla je Snežana Borjan.

Dosadašnja direktorka marketinga crno-belih objasnila je da marketing sektor ne može da prosperira ukoliko ne dođe do privatizacije i to navela kao jedan od razloga za odlazak.

"Kako sam uvek stremila najvišim ciljevima, dajući maksimum u svakom trenutku, čak išavši u mnogome i 'pre vremena', razlog mog odlaska je poslovne prirode. Marketing Partizana u teškom vremenu, bez privatizacije, ne može da se razvija u smeru u kom smatram i osećam da bi trebalo. Nikad, ni u najtežim trencima za funkcionisanje kluba, nisam iznela nijednu negativnu stranu poslovanja niti lično mišljenje o radu, pa će tako biti i sada. Teško mi je jer odlazim iz voljenog kluba, u kom sam stekla mnogo prijatelja i koji mi je omogućio da se u poslovnom smislu razvijam, rastem i afirmišem, vrativši mu, s druge strane, vrednim radom, pregalaštvom, bez obzira na sujetu i pritiske kojima sam bila okružena" istakla je Borjanova.

Za kraj, Snežana Borjan se zahvalila navijačima i dosadašnjim saradnicima i poželela Partizanu mnogo uspeha u budućnosti.

"Želim posebno da zahvalim navijačima, marketing nijednog kluba ne može bez njih dobro da funkcioniše, hvala im što su bili uvek uz nas, naročito kad je bilo teško. Mom Partizanu, 'Grobarima', igračima, zaposlenima, članovima stručnog štaba želim uspešan nastavak sezone, nove titule, plasman u Ligu šampiona. Ne zaboravimo: Partizan je iznad svih nas i uvek će biti" zaključila je Borjanova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
$$$ BRACELA $$$
Tuesday, 19.01.2016
18:34

dobra ko lek...ccc

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Tuesday, 19.01.2016
16:07

Povedi i Snežu :)

avatar
EDO
Tuesday, 19.01.2016
12:24

Otvorila je jos nesto..

avatar
Tuesday, 19.01.2016
15:09

i to po vise puta

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Thursday, 21.01.2016
19:15

U pravu si, mene ne raduje kada sportista mora preko tuzbe da dodje do svog novca, radovalo bi me da je normalno da ga dobija na vremei u celosti... A i u onoj vesti sam lepo napisao da Mijailovic, a i ranije sam to govorio za svakog igraca u slicnoj situaciji, treba i mora da dobije ugovorom zagarantovan novac i tu po meni nije nista sporno... A da ti odgovorim na i drugo pitanje, ni ja svom preduzecu ne bi oprostio zaostale plate. A inace ja ne znam ko je igrace u slicnim situacijam proglasavao za izdajnike ali mislim da bi ti trebao da znas...

avatar
Black Tooth
Tuesday, 19.01.2016
19:55

pitaj tumbu haha njemu je zatvorila odavno

avatar
EDO
Tuesday, 19.01.2016
17:42

e pa sad ne znam dal je vise ili ispod puta,u to ne ulazim..

avatar
Делија_момак
Tuesday, 19.01.2016
11:32

Борјане, благо теби :-(

avatar
Black Tooth
Tuesday, 19.01.2016
14:59

za cime? udara u kost i kozu! haha